Kırcaksın ozaman kalbini canım. Aaa zorla mı???
kırdım sonra tekrar msj attı yok şöyleyım böyleyım yine msjlaşıyoz ark olarak diyorum tmm diyor sonra yan çiziyor zaten yakında kendisini bi ters düz etcem de bakalım ya sabır diyorum yine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kırcaksın ozaman kalbini canım. Aaa zorla mı???
Kusura bakmada hem istemiyosun hemde arkadaş olarak mesajlaşıyosun! Mantıklımı sence? İstemedigine kafası basmayan,arkadaş olarak mesajlaşmayı anlayabilirmi.Kaç yaşındasın arkadaşım?
sana bir şey söyleyeyim mi bence seninde birazhoşuna gidiyor bu kadar ilgi ama kendine itiraf edemiyorsun.hayır deme sonuçta kadınız hepimiz bize hergün ço güzelsi diyen(muhtemelen diyordur)ve baygın gözlerle bakan birinin olmasını isteriz yani kendimizin hayranları olsun isteriz.sen arkadaşı tümden sepetlemiyorsun çünkü alıştırdı seni hep kendini özel hissettirmeye yoksa insan gerçekten nefret etse yada imdat dese arkadaş kalmak istemez ve arkadaşça mesajlaşmaz.ALLAH aşkına hepimiz biliyoruz bize aşık olan insanla arkadaşığı sağlayamazsın bu mudur bence budur hadi hadi itiraf et...![]()
evet evet çok haklısın zaten msjlaşmayı kesmiştik hemde hiç istemiyordum sonra bu kötü olmuş falan bnde napıyım dedim kalbinide kırmak istemiyorum tekrar msjlaştık bugun yine soyledim ama basmıyor 21 yaşındayım
tatlım o zaman bu güzel arkadaş ALLAH korusun sana zarar vercek ama az ama fazla.bence bırak ya iyi niyetli daha çok insan var bu dünyada. ALLAH iyi insanlarla karşılaştırsın.sen saplantı olmuşsun ona.ve saplantılar hastalıktır.hastalıkta sana biraz zarar vermeden seni terketmez.adam yemiş kafayı...hadi bak böyle yap ne çare aranıyorsun buralarda yol ver gitsin.sana sensden başka iyi de yok.güvenme kimselere...![]()
tatlım o zaman bu güzel arkadaş ALLAH korusun sana zarar vercek ama az ama fazla.bence bırak ya iyi niyetli daha çok insan var bu dünyada. ALLAH iyi insanlarla karşılaştırsın.sen saplantı olmuşsun ona.ve saplantılar hastalıktır.hastalıkta sana biraz zarar vermeden seni terketmez.adam yemiş kafayı...hadi bak böyle yap ne çare aranıyorsun buralarda yol ver gitsin.sana sensden başka iyi de yok.güvenme kimselere...![]()
Canım hep açık kapı bırakmışsın ilgisi hoşuna gidiyo bence.
Bu erkekler çok çakal anlıyo tabi ben bunu keklerim
Boşver kırılsın kalbi seninki kırılcagına tavırlarında net olmalısın önce.
Bebeklerde bile bir şeye bir kere hayır dediysen asla evet dememek ciddi olmak gerekiyo
Bir kere hayır diyip sonra bu defalık istediği olsun dersen devamlı istiyolar.
Kalbi kırılırsa kırılsın sakın acıma acıncak hale düşersin benden söylemesi..
Yok ya ne saplantısı bi halt edemez bence o adam afkurur durur..
Ya tanıgım bi çocuk var inana 6,7 sevgilisi var çocugun geçenlerde kızla kavga etmiş bi tripler bi ayaklar bi duygu sömürüleri halbuki kızla ciddi değil ağlamalar filan
Dersin körkütük aşık hastalıklı oderce komikler ya..
Ya kadınlar hep merhamet etmekten kaybediyo.
şöyle kımseyı kıramıyorum derken sevmediklerimi çook rahat kırarım hem de acımam özelliklede karşımdaki erkekse kolay kolay inanmam hem de hiç anlıcanız o konuda çok insafsızım sadece çok iyi olduğu için kıramadım ama az önce hayatımdan çıktır git dedim![]()
En güzelini yapmışsın canım bende bi zamanlar çıktır git diyemediğim için evlendim de öyle biriyle
Çok iyiydi sevmediğim halde kalbini kıramadımbenimde kimse asla umrumda olmazdı kırmaktanda korkmazdım nasip işte..
[/QUO
aynen öyle nasip kısmet![]()
oooooofffffffffff bu erkeklerin hepsi kafadan çatlak[istisnalar kaideyi bozmaz tabiii
]
walla al benden de o kadar... bi de bize laf atarlar neymiş efendim biz çok karmaşıkmışız da bilmem nee... külliyen yalaannn
![]()