butun resimlerim gitti . kizimn bebekligi benim hamileligim bir tane bile hatira kalmadi aglayacagim

keskelerveben

bittercikolatam
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
1.074
954
53
Benim senelerdir kullandigim bellek kartim vardi . Esim kendi telefonuna muzik kopyalamak icin kartimi takti sonra cikarip benim telefonuma bir dha taktik gecersiz kart mi sanirim oyle bsey yazdi telefonda bi kac gun sonra bir dha taktim.bu sefer telefon hc gormedi kartimi bir tane telefon tamircisne goturdum kart gitmis bunu kimse yapamaz dedi kart giderse gitsin butun hamilelik resimlerim kizimn bebeklik fotolari videolari gitti tum gun agladim baska biryere de kopyalamadim gozlerim sisti aglamaktan esimde dalga geciyor agliyorum diye cok uzuldum baska hic resimi yok kizimn tek tuk kardesmde var o kadar hamileligim hastanede cektigim fotograflar Allah im cok uzuluyorum cokk keske bilgisayara kopyalasaydim

Benim senelerdir kullandigim bellek kartim vardi . Esim kendi telefonuna muzik kopyalamak icin kartimi takti sonra cikarip benim telefonuma bir dha taktik gecersiz kart mi sanirim oyle bsey yazdi telefonda bi kac gun sonra bir dha taktim.bu sefer telefon hc gormedi kartimi bir tane telefon tamircisne goturdum kart gitmis bunu kimse yapamaz dedi kart giderse gitsin butun hamilelik resimlerim kizimn bebeklik fotolari videolari gitti tum gun agladim baska biryere de kopyalamadim gozlerim sisti aglamaktan esimde dalga geciyor agliyorum diye cok uzuldum baska hic resimi yok kizimn tek tuk kardesmde var o kadar hamileligim hastanede cektigim fotograflar Allah im cok uzuluyorum cokk keske bilgisayara kopyalasaydim
Üzülme canım giden gitti ama benimde en cok korktugu. Şey bu.hard disk aldım birde bilğisayarda var tüm resimlerim.ama allah korusun bişey olursa diye cok korkuyorum hard disktekileri cd ye aktarıca. Ay ay onları ayarlamaya calısıyorum.senin adına cok üzüldüm.korkulu tüyam benimde bu durum

2 harici hard disk, sayisiz usb ile yedeklemistim ben bilgisayarimdaki her seyi; eve hirsiz girdi ve onlari da calip gitti :D

nasipten cikan cikiyor, uzulmeyin. bunu unutturacak dert gelmesin.

Ben de çok korkuyorum bu durumdan. Bastırılacak bir sürü fotoğraf var.kaybolurlarsa çok üzülürüm bende.

Eskiden ne güzel hemen bastırırdık fotoğrafları şimdi üşengeçlikten midir nedir hepsi bilgisayarda,telefonda.

Üzülme canım giden gitti ama benimde en cok korktugu. Şey bu.hard disk aldım birde bilğisayarda var tüm resimlerim.ama allah korusun bişey olursa diye cok korkuyorum hard disktekileri cd ye aktarıca. Ay ay onları ayarlamaya calısıyorum.senin adına cok üzüldüm.korkulu tüyam benimde bu durum
Bu zamana kadar hc boyle bir durum olmamisti bekarliktan beridir kullaniyorum bu karti ne zamn esim telfna takti bozuldu baska bir tamirciye goturucektim degil turkiyenin en iyisi dunyada bunu tamir eden birini bulamazsn dedi adam bna gozlerm doldu orda

Bu işi yapan profesyonel firmalar var. Her türlü veriyi/datayı kurtarıyorlar. Bizim de taşınabilir diskimiz yere düşmüştü, veri kurtarma firmasına gönderdik, verilerimizi kurtardılar. İnternetten araştırırsanız firmalara ulaşırsınız. Normal bilgisayarcıların ya da telefoncuların yapabileceği bir iş değil diye biliyorum.
Bu kadar üzülmenize gerek yok yani. Çözümsüz bir şey değil.

Bu zamana kadar hc boyle bir durum olmamisti bekarliktan beridir kullaniyorum bu karti ne zamn esim telfna takti bozuldu baska bir tamirciye goturucektim degil turkiyenin en iyisi dunyada bunu tamir eden birini bulamazsn dedi adam bna gozlerm doldu orda
Kartı takınca ne diyor.

Dropbox yukle bence. Cektigin tum fotolar otomatik olarak hesabina yukleniyor. Telefondan silsen de interneti olan herhangi bir yerden ulasabilirsin. Simdiden sonrasi icin aklinda bulunsun.

Bir kac bilgisayarciya daha sor. Bazen geri getirebiliyorlar.
Aslnda garanti olsun diye fotografci da cikarttiricaktim hep sonra sonra diye erteledim usendim gitmedim keske gitseydim .. Sagol yuklerim

Bu işi yapan profesyonel firmalar var. Her türlü veriyi/datayı kurtarıyorlar. Bizim de taşınabilir diskimiz yere düşmüştü, veri kurtarma firmasına gönderdik, verilerimizi kurtardılar. İnternetten araştırırsanız firmalara ulaşırsınız. Normal bilgisayarcıların ya da telefoncuların yapabileceği bir iş değil diye biliyorum.
Bu kadar üzülmenize gerek yok yani. Çözümsüz bir şey değil.
Allah im cok sevindim bildiginz bir firma var mi

Gönderdiğimiz firmanın ismini verebilirim, ama burdan yazmam doğru olur mu bilmiyorum. Özelden yazayım isterseniz.

K karti ilk taktigimda tam hatirlamiyorum ama hatali mi gecersiz kart mi oyle bsey yaziyordu telefonda ikinci taktigimda da ne pc gordu karti ne de telefon gorunmuyr yani takinca
Recovery my files diye program var silinen dosya resim vs kurtarma diye telefona bunu indirsen belki geri gelir. Eğer gelmezse mutlaka yapan bir yer çıkar.

Back
X