Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
butun resimlerim gitti . kizimn bebekligi benim hamileligim bir tane bile hatira kalmadi aglayacagim
Canım UndeleteMyFiles diye bir program var hafıza kartım bozulmuştu resimlerim gitmişti çıkmıyordu benimde hamilelik kına fotolarım falan vardı bunu pc ye kurmuştum belleği de takıp arama yaparak resimlerimi direk pc ye atmıştı program çok sevinmiştim inş sizde de işe yarar arkadaşım denemende fayda var ben olsam bende çok uzulurdum hele ki çocuğumun fotoları için
İçim kıyıldı şimdi ya bilirim bunun acısını insana nasıl koyuyor öyle böyle değil. Telefonum çalınmıştı sonra geri bulunmuştu ama tüm anılarım hatıralarım gitmişti benimde
Canım UndeleteMyFiles diye bir program var hafıza kartım bozulmuştu resimlerim gitmişti çıkmıyordu benimde hamilelik kına fotolarım falan vardı bunu pc ye kurmuştum belleği de takıp arama yaparak resimlerimi direk pc ye atmıştı program çok sevinmiştim inş sizde de işe yarar arkadaşım denemende fayda var ben olsam bende çok uzulurdum hele ki çocuğumun fotoları için
İçim kıyıldı şimdi ya bilirim bunun acısını insana nasıl koyuyor öyle böyle değil. Telefonum çalınmıştı sonra geri bulunmuştu ama tüm anılarım hatıralarım gitmişti benimde
Evet cok koyuyor kartimi ilk goturdgum telfncu yapilmaz deyince icime bir tas oturdu sanki gozlerim doldu eve geldim agla agla gozlerm sisti cok kotu bir durum heleki o anilarinz baska kimsede yoksa ileride kizim.buyuynce ona gosterebilecegim uc bes resimden fazlasi yok