butun resimlerim gitti . kizimn bebekligi benim hamileligim bir tane bile hatira kalmadi aglayacagim

o kadar fotonun ocağına incir ağacı dikende benim üstelik tam bir vicdan azabı benim için

blgisayar hocamız silinmiş resimlerin hafıza kartında tekrar getiren bi program olduğunu söylemişti ,bence teknik sitelerden araştırın

Canım UndeleteMyFiles diye bir program var hafıza kartım bozulmuştu resimlerim gitmişti çıkmıyordu benimde hamilelik kına fotolarım falan vardı bunu pc ye kurmuştum belleği de takıp arama yaparak resimlerimi direk pc ye atmıştı program çok sevinmiştim inş sizde de işe yarar arkadaşım denemende fayda var ben olsam bende çok uzulurdum hele ki çocuğumun fotoları için

İçim kıyıldı şimdi ya :KK43: bilirim bunun acısını insana nasıl koyuyor öyle böyle değil. Telefonum çalınmıştı sonra geri bulunmuştu ama tüm anılarım hatıralarım gitmişti benimde :KK43:

Canım UndeleteMyFiles diye bir program var hafıza kartım bozulmuştu resimlerim gitmişti çıkmıyordu benimde hamilelik kına fotolarım falan vardı bunu pc ye kurmuştum belleği de takıp arama yaparak resimlerimi direk pc ye atmıştı program çok sevinmiştim inş sizde de işe yarar arkadaşım denemende fayda var ben olsam bende çok uzulurdum hele ki çocuğumun fotoları için
Yarin alicagm kartimi eger yapilamadiysa bu dediginz programi da denerim .. Evet bnde kendi resimlerm cok.onemli degil.ama kizimn bebeklik videolari hastanedeki fotolarmz mevludundeki fotograflarmz yani.butun bebeklik resmleri gitti sadece kiziminkiler gelse o yeter bna gerisi gelmesede olur

İçim kıyıldı şimdi ya :KK43: bilirim bunun acısını insana nasıl koyuyor öyle böyle değil. Telefonum çalınmıştı sonra geri bulunmuştu ama tüm anılarım hatıralarım gitmişti benimde :KK43:
Evet cok koyuyor kartimi ilk goturdgum telfncu yapilmaz deyince icime bir tas oturdu sanki gozlerim doldu eve geldim agla agla gozlerm sisti cok kotu bir durum heleki o anilarinz baska kimsede yoksa ileride kizim.buyuynce ona gosterebilecegim uc bes resimden fazlasi yok

Back
X