- 31 Ekim 2015
- 676
- 612
- 103
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
Eşimin kuzenleri, yengeleri, halaları Vs, bayağı kalabalık bir sülale ve hepsi kv'nin oturduğu mahallede oturuyor..
Eşimin Akrabaları diye kötülemek istemiyorum, ama tüm sülale toplanıp bize gelmelerinin nedenini biliyorum.
Eşim bayağı koyu nargile tiryakisidir. Evde de var nargilesi.
Ve bütün bu kuzenler, yengeler dışarı çıkıp nargile içemedikleri için hep eşimin etrafında dolaşırlar.
- X, senin balkona toplanalım.
- X bizden habersiz nargile içersin demek.
- X, yaz geldi artık bize nargile yaparsın gibi...
Ve bize gelmek için beni değil eşimi aradıkları için benim bir tek bana hödük olan kocacım, başka kimseye asla hayır diyemez..
Ve benim 18 aylık kızım var, eşim bana bu konuda yardım eden birisi değil, misafirler zaten keyfine bakıyor.
Ben kızımla mı ilgileneyim, onlara hizmet mi edeyim?
Ne yapacağımı şaşırıyorum..
BU KUZENLERDEN BİRİNİN HIRSIZLIK HUYU VAR VE BEN BİR KERE YATAK ODAMDAN ÇIKTIĞINI GÖRDÜM.
BİR ŞEY EKSİK DEĞİLDİ AMA BİR BAŞKASININ BENİM ÖZELİME GİRMİŞ OLMASI TEDİRGİN OLMAMA YETTİ.
Kulağında telefon güya telefonla görüşüyordu.
Dün akşam bu kalabalik aileyle başka bir evde birlikteydik ( eşimin ısrarıyla gittim tabi.)
Ve eşim ' bir gün toplanın böyle bize gelin ' demez mi?
Öyle sinir oldum ki, ben ses çıkarmadım tabi..
Biraz yüzsüzlük var ama, anlarlar umarım..
Ben eşime yada sırf bu nargile için gelen insanlara nasıl davranmalıyım?
Açık açık söylemek istiyorum ama eşimin kulağına gideceğinden hiç şüphem yok ve beni bilen bilir..
Eşim ailesi yada akrabaları söz konusu olduğunda, beni çok kolay yok sayan biri malesef..
Eşimin Akrabaları diye kötülemek istemiyorum, ama tüm sülale toplanıp bize gelmelerinin nedenini biliyorum.
Eşim bayağı koyu nargile tiryakisidir. Evde de var nargilesi.
Ve bütün bu kuzenler, yengeler dışarı çıkıp nargile içemedikleri için hep eşimin etrafında dolaşırlar.
- X, senin balkona toplanalım.
- X bizden habersiz nargile içersin demek.
- X, yaz geldi artık bize nargile yaparsın gibi...
Ve bize gelmek için beni değil eşimi aradıkları için benim bir tek bana hödük olan kocacım, başka kimseye asla hayır diyemez..
Ve benim 18 aylık kızım var, eşim bana bu konuda yardım eden birisi değil, misafirler zaten keyfine bakıyor.
Ben kızımla mı ilgileneyim, onlara hizmet mi edeyim?
Ne yapacağımı şaşırıyorum..
BU KUZENLERDEN BİRİNİN HIRSIZLIK HUYU VAR VE BEN BİR KERE YATAK ODAMDAN ÇIKTIĞINI GÖRDÜM.
BİR ŞEY EKSİK DEĞİLDİ AMA BİR BAŞKASININ BENİM ÖZELİME GİRMİŞ OLMASI TEDİRGİN OLMAMA YETTİ.
Kulağında telefon güya telefonla görüşüyordu.
Dün akşam bu kalabalik aileyle başka bir evde birlikteydik ( eşimin ısrarıyla gittim tabi.)
Ve eşim ' bir gün toplanın böyle bize gelin ' demez mi?
Öyle sinir oldum ki, ben ses çıkarmadım tabi..
Biraz yüzsüzlük var ama, anlarlar umarım..
Ben eşime yada sırf bu nargile için gelen insanlara nasıl davranmalıyım?
Açık açık söylemek istiyorum ama eşimin kulağına gideceğinden hiç şüphem yok ve beni bilen bilir..
Eşim ailesi yada akrabaları söz konusu olduğunda, beni çok kolay yok sayan biri malesef..