• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesi bunalttı:((

Sen bu kadar yüzü ba§tan mi verdin acaba ?hastayım yatıyorum de bazen , yada bi kursa falan yazıl gününü orda geçir
İnan hiç yüz vermedim desem yeridir baştan beri soğuk davrandm annecim babacım yapmadım yapmacık olamam surat astım ne varsa ama anlamıyolar:/

Ya rahatsızım kusura bakmayın yeter artık kv kendi misafirini 7 sülaleni bundan sonra kendin ağırla beni sakın 1 daha bulaştırma herkese aşçılık garsonluk yapmak istemiyorum 4 ayda bana gına getirdiniz cicim ayındamıyım yoksa köle isauramı neyim bende anlayamadım ben sustuysam saygımdan lakin artık dayanacak ne kafa nede güç kaldı bedenimde lütfen beni rahat bırakın çok yorruldum diye ya sözlü konuş yada yazılı mesaj at aynı anda eşinede at yada söyleki 1 bin katmasın kv sen onların hizmetçisi değilsin canım utanma çekinme onlar bak senden utanıyor çekiniyormu bu gelinede yazık 4 aylık henüz habire sıkıntı veriyoruz ayıp ediyoruz rahat bırakalım diyen yok onun için kocanda cahil bu mevzularda sende öyle ve sizin bunlar masumiyetinizden faydalanıyorlar oh ne güzel gelin pişirsin biz yiyelim içelim keyfimizden 4 köşe olalım derhal bu vurdumduymaz insanların anlayacağı dilden konuşun ve yakanızı onlardan kurtarın, yoksa kendiliklerinden yakanızdan düşmezler Allah yar ve yardımcın olsun
Bi şekle getirip konuşcam bu tarz konuşamam mıymıntı benim kayınvalide yüreğine iner:)

Bi şekle getirip konuşcam bu tarz konuşamam mıymıntı benim kayınvalide yüreğine iner:)
İyide başka türlü konuşsan kv takmaz seni ..... hem anlayışlı olsa seni bunaltıpda buraya dertlenip yazdırmazdı bırak kırıcı olmadan söyle içinden geçenleri kv düşünsün ne yaptımda gelini bıktırdım diye

İyide başka türlü konuşsan kv takmaz seni ..... hem anlayışlı olsa seni bunaltıpda buraya dertlenip yazdırmazdı bırak kırıcı olmadan söyle içinden geçenleri kv düşünsün ne yaptımda gelini bıktırdım diye
Anlayış sıfır haklısın ben bi şekilde konuşcam istemediğimi abarttığını ama ozaman başlıcak oğluna ayılıp bayılcak ağlıcak kötü gelin olcam umrumda da değil

Anlayış sıfır haklısın ben bi şekilde konuşcam istemediğimi abarttığını ama ozaman başlıcak oğluna ayılıp bayılcak ağlıcak kötü gelin olcam umrumda da değil
Önce sen kocana söyle kv ne söyleyeceğini haberi olsunki kv abartırsada oğlunun da haberi var bu sana söylediklerimden dersin yoksa gerçekten oğlunu sana düşman bile edebilir. Her ne yapacaksan 1 adım önden düşünmen lazım, kv ne yapabilir bu söze karşılık diye kendini güvence altına al, konuşman dahi daha tesirli olur çünkü korkacak bir durumun yok vücut dilin rahat olunca tesirli olursun seni suçlu duruma düşürmesine haklıysan asla izin verme ...

Back
X