butun yilbasi hayallerimiz suya dustu:(

Üzülme benim icin de iki yıldır hem dogum günlerim hem yılbaşım üzüntülü geçti değersiz önemsiz

Isim yuzunden tum hafta annemde kaldim. Bu aksam esim beni almaya geldi birlikte evimize gidip tatili evde gecirecektik. Uzun zamandir da basbasa kalmamistik. Bu aksam ciktik. Yari yola varmadan E-5'de onumuzdeki minibus kayinca savrulmaya basladi ve bir sol serit bir sag serit gitti geldi. Kendini baya toparlayamadi. Arkasindan biz de cok az kaydik ama esim hemen toparladi. Benim elim ayagim bosaldi korkudan. Baktik gittikce fenalasiyor yol ve geri donduk annemlere az once girdik eve. Inanin caniniz o tatilden daha onemli. Daha bir cok kere tatile gidersiniz ama size birsey olursa nasil geri gelecek?

Evde kalmak yolda kalmaktan iyidir.
500 tl de az değil ya keşke erteletseydiniz.

Ya iste bu sebepten erken rezervasyona hic bulasmamisimdir. Kizlarin dedigi gibi iyi yonunden bakin. Belkide bissuru beladan kurtuldunuz, bilemeyiz

oturup evde filim izleseydiniz

Erken revervasyon yaparken o tarihte hep kara kış olduğunu keşke önceden tahmin etseydiniz. Geçen senelerde de bu şekildeydi heryer. Valla tatilinize de paranıza da yazık olmuş. Canınız sağolsun üzülmeyin en azından eşiniz yanınızda, ben eşim olmadan girdim hatta uyuyarak girdim yeni yıla

Ne biçim konular açıyorsunuz ya ney mis yil başı tatili yanmış mış ben meleğimi toprağın altına koydum dün alsana yıl başı

yani dicek bişey bulamıyorum size ya ne kadar saçma şeyleri dert ediyorsunuz zaten yılbaşı bizim bayram bile deil

yani dicek bişey bulamıyorum size ya ne kadar saçma şeyleri dert ediyorsunuz zaten yılbaşı bizim bayram bile deil

Herkesin derdi kendine

Sizin daha büyük dertlerimiz var diye konu sahibi dert etmesin mi

Ülkenin bir bölümünde her gün minîcik bebeler 80 lik dedeler ölüyor diğer bölümünde eğlence var. Hayat böyle işte

Bir de sadece Bayram mı kutlanır ki bizim değil diyorsunuz belki konu sahibi sizden değil

Konu sahibine cemkirmeniz çok gereksiz. Acınız olabilir, bugüne kadar siz bayramlarda eğlenirken birilerinin cenazesi vardı. Bu gerçek sizinle başlamadı, sizinle de bitmeyecek.

Ayrıca bayram da benim, yılbaşı da benim. İsteyen noel bile kutlar.

Acınıza saygı istiyorsunuz belli ki ama bunun yolu insanların küçük dertlerini ve eğlencelerini kinamaktan gecmiyor

ne kadar buyutuyorsunuz derdimiz yilbasi degil ki yilbasi 3 gun tatilidegerlendirmek icin buralardan kacip biraz ferahlamak icin firsatti sadece. esimin genellikle haftada 1 gun bile tatili olmuyor 3 gun tatili duyunca degerlendirelim istedik o kadar...

üzüldüm gidememenize. Ben hiç otellerden erken rezervasyon satın aldım. Belki biliyorsunuz dünyanın bir çok yerinde rezervasyona aracılık yapan siteler var. booking. gibi. Ben yurt içi- yurtdışı bir yere gideceğim zaman aylar öncesinde oralardan yer ayırttırırım, planım mı değişti iptal eder yeni bir yer ayırttırırım, genel de 2 güne kadar iptal şansı var. Ama aksilik büyükse o günkü iptalede yardımcı olabilirler arada booking sitesi olduğu için. Aslında sizin ayırttırdığınız yerde kurumsal bir firma ise kaporanın tamamını yakmaz. Çok saçma 50 değil 100 değil. Vermedikleri br hizmet için 500 tl nin tamamını almaları hiç etik değil. Yerinizde olsam şikayet talebi oluştururum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…