• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bütün yük ben de mi olur

mymffn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
20
0
0
Ankara
öğretim görevlisi biriyle görüşücem kızlar.. maddi açıdanbu kişiler ne kadar alır..ev geçindirebilirler mi??bir yerde okumuştum..master yaparken harcadıkları parayla gayrimenkul alsınlar daha iyi demişti birisi..rektörlüğe bağlı çalışan bir öğretim görevlisi hakkında bana verebildiğiniz kadar bilgi verebilir misiniz ..ben öğretmenim ama bir arkadaşım senden geçinir eve katkısı olmaz dedi..kafam karıştı..

en baştan iş maddiyata bindiyse bu işten hayır gelmez zaten arkadaşım kusura bakma... neyse güzel haber,geleceği parlak eğer o kadar uzun süreli plan yaparsan ilerde iyi para kazanabilirsin...

bunu düşünmek için çok erken değilmi??
sanırım yeni görüşeceksiniz belki kafanız uyuşmayacak..:26:

bu konuyu kendisi ile görüşseniz daha iyi olur

yanlış anlamayına ama eş seçerken maddi durumuna göre mi değerlendireceksiniz?o da önemli ama çok çok daha önemli şeyler var.öğretim görevlisiyse ortalama kazanır merak etmeyin.

Daha tanışmadan maddi durumunu düşünür olmuşsunuz. Bence siz bu işe hiç bulaşmayın.

merhaba öğretim görevlisi biriyle tanışacağım yazmışsın.benim eşimde öğretim görevlisi.çok çok iyi bir maaşı olmasada allaha şükür maddi olarak bir sıkıntımız olmadı.ama bu durum biraz senin ve eşinin harcamalarına bağlı.

öğretim görevlisinin maaşı yanlış tahmin etmiyorsam 1900-2000 civarıdır; bu çıplak maaşları bir de girdikleri ders saatine göre ders ücreti alırlar. Evi geçindirmez sana yıkılırdan kasıtları kitap kaynağa çok para harcar anlamında olmuş olabilir.

arkadas bence kotu bı amacla sormamıs yuva kurma amaclı yaklasıyor,kı gelırını merak etmıs ne var bunda anlayamdım.

öğretim görevlisi biriyle görüşücem kızlar.. maddi açıdanbu kişiler ne kadar alır..ev geçindirebilirler mi??bir yerde okumuştum..master yaparken harcadıkları parayla gayrimenkul alsınlar daha iyi demişti birisi..rektörlüğe bağlı çalışan bir öğretim görevlisi hakkında bana verebildiğiniz kadar bilgi verebilir misiniz ..ben öğretmenim ama bir arkadaşım senden geçinir eve katkısı olmaz dedi..kafam karıştı..

Bir ;öğretim görevlısı enaz 2000llıra maaş alır.üzerine de ek ders ucreti eklenir.
Arkadaşınız bilmeden salladı herhalde,

öğretmenden fazla alır. benim kuzenim ö.görevlisi.. geçim sıkıntısı yaşamıyorlar. bence kafana takacak bir durum yok.

hiç tanımadığı ve tanışacağı insanın maddi durumu tabiki düşünülmelidir. belki evlenicek bu kişiye..
kendi isteklerine, beklentilerine göre karşı tarafı değerlendirsin ki ilerde sorun olmasın. kimine göre çok kimine göre az önemlidir. ama önemlidir sonuçta.

bazı arkadaşlar sert cevaplar vermişler ama beni anlayan arkadaşlarda var mesajlardan anladığım kadarıyla..hepinize teşşekkürler..sadece parayla da olmaz parasız da olmaz arkadaşlar..kendimizi kandırmayalım..karşı tarafı az çok tanıyorum..o kısımları geçtim kafama bu konu takıldı o yüzden fikirlerinize ihtiyaç duydum

bazı arkadaşlar sert cevaplar vermişler ama beni anlayan arkadaşlarda var mesajlardan anladığım kadarıyla..hepinize teşşekkürler..sadece parayla da olmaz parasız da olmaz arkadaşlar..kendimizi kandırmayalım..karşı tarafı az çok tanıyorum..o kısımları geçtim kafama bu konu takıldı o yüzden fikirlerinize ihtiyaç duydum

canım 1800-2300 arasında değişiyor okutman,öğretim görevlisi maaşları...
sana hak veriyorum.sevgi önemli ama maddiyat olmazsa sevgi azalıyo kandırmasın kendini kimse.
para pul konuşulmasın eşler arasında rahat hayatlar sürsünler.

Öğretim görevlisi biriyle görüşeceğim demişsiniz, az çok tanıyorum dememişsiniz ilk mesajınızda. Biz de ona göre yorum yaptık :ssz:

öğretmenden az kazandığını sanmam ama eğitime harcamaları fazladır. sanırım en güvenilir yol kendisiyle konuşmak. evlilikte maddiyat 1. sırada olmamalı ancak önemli olduğu da unutulmamalı.

öğretmenden az kazandığını sanmam ama eğitime harcamaları fazladır. sanırım en güvenilir yol kendisiyle konuşmak. evlilikte maddiyat 1. sırada olmamalı ancak önemli olduğu da unutulmamalı.

eğitime harcamaları derken...ben de bunu merak ediyorum canım..erkeklere maaş vs..para konusunda sorular sormaya çekindiğim için buraya yazdım..benim arkadaşımın eşi üni deymiş..meb e geçmiş..bize hiç katkısı olmuyordu dedi de..

eğitime harcamaları derken...ben de bunu merak ediyorum canım..erkeklere maaş vs..para konusunda sorular sormaya çekindiğim için buraya yazdım..benim arkadaşımın eşi üni deymiş..meb e geçmiş..bize hiç katkısı olmuyordu dedi de..

ya mesela bi konferans olur kalkar başka şehre gider, yada bölümüne göre sürekli kitap alır, olur ya yurtdışına seminere katılmak ister.. bunun gibi kendini geliştirmek için para harcamak durumunda kalabilir. sonuçta bi hedefi var:kariyer. ama bunlar muhtemel şeyler işte canım, kesin olarak da o bilir. anladım soramam diyosun ama böyle de biraz havada kalır söylediklerimiz, üzgünüm..:34:

ya mesela bi konferans olur kalkar başka şehre gider, yada bölümüne göre sürekli kitap alır, olur ya yurtdışına seminere katılmak ister.. bunun gibi kendini geliştirmek için para harcamak durumunda kalabilir. sonuçta bi hedefi var:kariyer. ama bunlar muhtemel şeyler işte canım, kesin olarak da o bilir. anladım soramam diyosun ama böyle de biraz havada kalır söylediklerimiz, üzgünüm..:34:

çok sağol canım..teşekkürler

Back
X