• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bütün yük ben de mi olur

arkadaşım, sen öğrenemedin mi daha KK da herkes mükemmel !!! O yüzden bazı yorumları hoş göreceksin. Komşusuyla yada iş arkadaşıyla kahve içerken eşinin niçin daha fazla kazanmadığından yakınır, buraya gelir seni küçümser.

Bence dürüst davranmışsın, eğer aşk evliliği olmayacaksa tabi ki maddiyatı düşüneceksin. Aşık olsan bir lokma bir hırka ama mantıksa niçin katlanacaksın ?

sonuç ne oldu acaba,görüştünüz mü o kişiyle?şimdi bende marek ettim ne kadar maaş alıyormuş? biz öğretmenlerden daha fazladır sanırım.

bence de arkadaşa biraz fazla yüklenilmiş sonuçta mantık evliliği yapmak isteyebilir.geleceğinin nasıl olacağı hakkında endişelerini gidermek istemiş ki en doğal hakkı bu
ilerde her ay maaş yüzünden kocasıyla kavga etmektense şimdiden önlemini alıyor

boşver canım sen..millet ne derse desin..ben hiiiiiç üstüme alınmıyorum..çok istiyorlarsa gitsinler ipsiz sapsız işi gücü olmayan, karşılarına çıkan ilk adama evet desinler..hem bakma sen onların bu sözlerine..emin ol kendileri daha fazla şeyler istiyorlardır :)))

bence şu evlilik programlarından birine bağlanın telefonla.
sorun ordaki teyzlere..
arabası var, şuyu var buyu var.
benim de şuyum var, buyum var.
ayyyy ama bir de kitap masrafı var diye ekleyin.
sunucu da desin
" gııııııı adamın tek derdi bu olsun"

ondan sonrada bir çifte telli,
siz telefon başında, onlar ekran başında
60, 70 ohhh ohh oynayın

:)))karşınıza gönlünüze göre, kafalarınızın süper uyuştuğu, aynı şeylerden zevk aldığınız, tamamen uyuştuğunuz amaaaaa meteliksiz bir kısmetin çıkması dileğimlee.SAYGILAR

arkadaşım, sen öğrenemedin mi daha KK da herkes mükemmel !!! O yüzden bazı yorumları hoş göreceksin. Komşusuyla yada iş arkadaşıyla kahve içerken eşinin niçin daha fazla kazanmadığından yakınır, buraya gelir seni küçümser.

Bence dürüst davranmışsın, eğer aşk evliliği olmayacaksa tabi ki maddiyatı düşüneceksin. Aşık olsan bir lokma bir hırka ama mantıksa niçin katlanacaksın ?

canım benim ne de güzel söylemişsin..aslında herşeyi çok iyi öğrendim de büyüklük bende kalsın incitmeyeyim şimdi kimseyi:)))yoksa söylenecek çok şey var dediğin gii..hoşakal

Daha tanışmadan sevgili olmadan nelerin hesabını yapar olmuşsunuz, maaşının 2000 lira ve arabası olduğunu öğrenince bir nebze rahatlamışsınızdır, ama başka bir şehirdeymiş, o kadar kusuru da olsun ne dersiniz?

yazınızdan anladığım kadarıyla önce sevgili olmalı, belki o işide yapmalı, sonra da aaaaaa ten uyuşmazlığı var aramızda ben senden ayrılmak istiyorum demeliydim öylemi...yapmayın arkadaşlar allah aşkına:)))

yazınızdan anladığım kadarıyla önce sevgili olmalı, belki o işide yapmalı, sonra da aaaaaa ten uyuşmazlığı var aramızda ben senden ayrılmak istiyorum demeliydim öylemi...yapmayın arkadaşlar allah aşkına:)))

arkadaşlar gereksiz takılmışlar ama şu yazdığında hiç olmamış be arkadaşım:50:

ben en çok sizin ne kadar kazındığınıza takıldım

siz ne iş yapıyorsunuz peki

2000 azmış bana göre eğer mantık evliliği yapacaksınız daha fazla maaş alan birini bulun daha rahat edersiniz

ben en çok sizin ne kadar kazındığınıza takıldım

siz ne iş yapıyorsunuz peki

2000 azmış bana göre eğer mantık evliliği yapacaksınız daha fazla maaş alan birini bulun daha rahat edersiniz

benim maaşıma takılmışsın..kafan rahat etsin..ben de 2000 küsür alıyorum ek derslerle..hani ilerde evlenmiş olsak ev almak istesek, çocuk olursa şayet ona iyi bir gelecek hazırlama adına ...tüm bunlar için bu sorgulama..içiniz rahat olsun

benim maaşıma takılmışsın..kafan rahat etsin..ben de 2000 küsür alıyorum ek derslerle..hani ilerde evlenmiş olsak ev almak istesek, çocuk olursa şayet ona iyi bir gelecek hazırlama adına ...tüm bunlar için bu sorgulama..içiniz rahat olsun

saol hezarfen...benim yerime cevap vermişsin arkadaşım..

pardon da siz niye cevap verdiniz :ssz:

konuyu siz mi açtınız yoksa başka şeyler mi var ortada

pardon da siz niye cevap verdiniz :ssz:

konuyu siz mi açtınız yoksa başka şeyler mi var ortada

:)))tabi veririm ya..şimdi de konu sahibi benmişim gibi yargılama yaparsın umarım..kızın üstüne niye bu kadar gidiyorsunuz..biraz hak verin hak..biz sürekli özelden de görüşüyruz..merak etme..hay allahım ya

:)))tabi veririm ya..şimdi de konu sahibi benmişim gibi yargılama yaparsın umarım..kızın üstüne niye bu kadar gidiyorsunuz..biraz hak verin hak..biz sürekli özelden de görüşüyruz..merak etme..hay allahım ya

özelden görüşüyorsunuz olabilirsiniz çok yakın arkadaş olabilirsiniz diyelim !

onun ağzındanmış gibi yazarak

"benim maaşıma takılmışsın..kafan rahat etsin..ben de 2000 küsür alıyorum ek derslerle..hani ilerde evlenmiş olsak ev almak istesek, çocuk olursa şayet ona iyi bir gelecek hazırlama adına ...tüm bunlar için bu sorgulama..içiniz rahat olsun"

derseniz ya aynı kişiniz derim yada kişilik probleminiz var derim siz seçin isterseniz :1:

özelden görüşüyorsunuz olabilirsiniz çok yakın arkadaş olabilirsiniz diyelim !

onun ağzındanmış gibi yazarak

"benim maaşıma takılmışsın..kafan rahat etsin..ben de 2000 küsür alıyorum ek derslerle..hani ilerde evlenmiş olsak ev almak istesek, çocuk olursa şayet ona iyi bir gelecek hazırlama adına ...tüm bunlar için bu sorgulama..içiniz rahat olsun"

derseniz ya aynı kişiniz derim yada kişilik probleminiz var derim siz seçin isterseniz :1:

ayıp ya..zaten ben sizin başkalarına yaptığınız yorumlara da baktım ters biri olduğunuz belli..o yüzden susuyorum..yapıcı olmaya davet ediyorum

Back
X