bütünleme sonuçları

ben 10,30 gibi baktığımda açıklanmış görünüyordu sonuçlar. notlarımı gördüm. ama şimdi giriş yapıyorum hiç bir yerde notlar yok :( ne saçma iş anlamadım. inş. notlarım değişmez :(

bende vize final ve ortalama notları görünüyor hala .. cesaretimi toplayıp bakayım dedim ama açıklanmamış..

Arkadaslar benim arkadasim sabah bana 1 dersten kalmısım dedi, aradan zaman gecti Eskişehir'i aramıs 1 dersten kaldim nasıl bir yol izlicem diye sonuclar yanlış 17:00 da bakın demişler. Sonuclar geri cekilmis yani. Bilginize......

inanmıyorumkızlar. geçmişim
yaşassssın.
mucize bekliyordum oldu. ayy çok sevinçliyim
:52::32:

Tebrik ederim kızlar. Ben maalesef kaldım 1 desten :( iktisat yaktı beni. Acaba 2 den iktisati alıp 4 e devam edebilirmiyim :(

arkadaşlar benim ADALET te ilk yılımdı büte girmeden önce 1.97 idi ortalamam ve FF yoktu ama bütden sonra ortalama 1.54 ve 2 tane FF var bu dersleri sene ye mi vericem kalmadım dmi ya :(((

soruma cevap veren olursa çok mutlu olurum. ben kamu yönetimi blümündeyim 1. sınıftan matematik dersinden 1 soru ile kaldım 2. sınıftande 2 dersim var.. kredili sistemde durumum ne olacak 3. sınıfın derslerini de alabilecek miyim matematik ile birlikte... bu konuda bilgisi olan varsa lütfen cevap versin.

Back
X