Buyrun bir kv derdi de bende

İnşallah olur 💕 Smdi oyleyse üzüleceksin ama bu ego savaşları cok yeni o zaman daha surer hatta patlama noktasına bile gelir. Sen ay ben cekerim kendimi desende gelebilir kv öyle gibi sanki. birde eşin hic hic mi destek olmuyor ya kv konusunda😒

Bir kaç kez bende laf soktum.Ama o laf sokmadan asla büyüktür ağzımı acmadim.fakat o bana laf sokup bende ona karşılık verince özür diliyorum ama it gibi dalıyor gelin beni diye herkese söyledi.Bende artık çareyi susmakta buldum.Pes ediyorum hatta bu bayram otursun öne arkada sessizce giderim.
Şimdilik sessizce gidersiniz de yıllar geçtikçe o sessizliginiz zaten bozulacak. Sonu olmiycak, katlanıp artacak.sabir kalmiycak. Allah yardımcınız olsun

Hanımlar biliyorum çok önemli çok büyük bir dert değil benimki ama içimde aklımda büyüdükçe büyüyor.Hemen taşlamayın.Yanlış anlayıp başka tarafa çekmeyin lütfen.
Benim kayinvalidem eşimi yalnız bulunca bitiyor başında fısır fısır birşeyler söylüyor.Bu birkez iki kez de olmadı.Ve bu beni rahatsız ediyor.Rahatsız olduğum başka bir konu da Geçen bayram eşimin babaanelerine bayramlasmaya giderken eşim araba kullaniyordu kv hemen öne geçti eşimin yanında kayn pederim ve ben arkada gittik..içim içimi yiyor şimdi bu bayram da hemen önü kapmaya çalışacak.Ben sanırım kıskanıyorum.Ya ben istiyorum ki kocamın yanında oturaym.Kayınvalidem kaynanasinin yaptığı kötülükleri anlatıyor ama aynılarını kendisi yapıyor.bir de eşimin olduğu yerde Ay şunu ye bunu ye kızım onların olmadığı yerde bana sürekli laf sokuyor.Bende bir eşime anlatım iki anlatım.Baktım olmuyor kendime inandiramıyorum.Şimdi artk ne eşime ne de başka kimselere anlatmıyorum o lafta soksa susuyorum.Benden nefret ediyormuş.Bir gün yemeğe gittik kayinvalidemlere kayın pederime demedim mi getirmeyin onu buraya diye diyo.Kulaklarımda duydum.Kadın beni sevmiyor,kayinvalidesini sevmiyor görümce elti hiç birini sevmiyor,Ne evlerine gider ne görüşür.Şimdi ben karar aldım artık susucam .Sizce ne yapmalıyım.Detaylara pek girmedim.Ama yanlış anlaşılmak istemiyorum.
Şu aracın önüne oturmak çok ta takılma bırak otursun sen saygıdan arkada oturuyormuş gibi yap utansın ilk zamanlar benim kv de öyleydi şimdi ben ısrar ediyorum otur otur sen varken bana yakışmaz araba bizim ben hergün oturuyorum diyorum..yaşadıklarını eşinden gizleme gerekeni anlat kv ile de ne kavga et ne samimi ol sana cephe almasın acımaz bunlar yıkar yuvanı bol bol ya sabır çek..bırak kötü olan o olsun..inşallah düzelir demekki onu bunu sevmiyorsa kadının karakteri bu..

Ön koltuk kıskançlığı dışında kv çekilir dert değil.ön koltuk muhabbetini hep saçma bulmuşumdur kv oturmak istemez ben zorla oturturum.diger konularda madem eşiniz inanmıyor ses kaydı alın dinletin aklıma bu geldi direk.

Şu aracın önüne oturmak çok ta takılma bırak otursun sen saygıdan arkada oturuyormuş gibi yap utansın ilk zamanlar benim kv de öyleydi şimdi ben ısrar ediyorum otur otur sen varken bana yakışmaz araba bizim ben hergün oturuyorum diyorum..yaşadıklarını eşinden gizleme gerekeni anlat kv ile de ne kavga et ne samimi ol sana cephe almasın acımaz bunlar yıkar yuvanı bol bol ya sabır çek..bırak kötü olan o olsun..inşallah düzelir demekki onu bunu sevmiyorsa kadının karakteri bu..
Çok teşekkür ederim.acımadı zaten kayın babama önceden büyü yaptırmış onu anlatmıştı bana kendi ağzıyla.Ve ben bir ay önce ayrılma kararı aldım.Eşim hiç istemedi Mahkemeye gittik sonra vazgeçtim inan tahammül edemiyordum.Hadi bana da büyü yaptırırsa diye.

Ön koltuk kıskançlığı dışında kv çekilir dert değil.ön koltuk muhabbetini hep saçma bulmuşumdur kv oturmak istemez ben zorla oturturum.diger konularda madem eşiniz inanmıyor ses kaydı alın dinletin aklıma bu geldi direk.
Teşekkürler.Ses kaydı mı sende mii.Belki denerim 😊

Bende bu bayram arkada oturmayi düşünüyordum boynum ağrıyor zaten cami da açınca. Biraz uzak yola gidicez .Dertlere bak Ya Rabbim.
Herkesin benimki gibi kaynanasi olsa keske.
Onun harici harbiden yılanmış ama bak. Ne yap ne et bu işi çöz. Seni sevmeyeni sende sevme tabiki.

İnşallah olur 💕 Smdi oyleyse üzüleceksin ama bu ego savaşları cok yeni o zaman daha surer hatta patlama noktasına bile gelir. Sen ay ben cekerim kendimi desende gelebilir kv öyle gibi sanki. birde eşin hic hic mi destek olmuyor ya kv konusunda😒
Yok olmuyor.Ben alttan almalıymisim.Hiç demeyecekmisim askoomm annen bunu dedi diye.bende bıraktım ne derse desin söylemeyi.Ha tabi annen bunu dedi annen şunu dedi diye ara bozuculuk yapmak değil amacım.Eşim uzman çavuş oluyor.Başka ile gideceğiz bugün bizde sizin gittiğiniz illere tasinizir diyor.Deliriyorum 😭

O sana tenhalarda laf sokuyorsa sen de ona tenhalarda cevap ver ve eşine de anlatma. Benimki de öyleydi eşimin yanında canım kızım gelinim, eşim yokken iğneli iğneli laflar. Bende onlardan öğrendim, bende aynısını yaptım. Laf soktum kenara çekildim .Eşime söyledikleri zaman da , onlar bana şaka yapıyormuş bende onlara şaka yapıyorum ne var bunda dedim.

Bende bu bayram arkada oturmayi düşünüyordum boynum ağrıyor zaten cami da açınca. Biraz uzak yola gidicez .Dertlere bak Ya Rabbim.
Herkesin benimki gibi kaynanasi olsa keske.
Onun harici harbiden yılanmış ama bak. Ne yap ne et bu işi çöz. Seni sevmeyeni sende sevme tabiki.
Ya yapamıyorum onun kadar kin dolu nefret dolu olamıyorum.Bu huyumu hiç sevmiyorum bana bir gülünce hemen kanıp bana dediklerini unutuyorum

O sana tenhalarda laf sokuyorsa sen de ona tenhalarda cevap ver ve eşine de anlatma. Benimki de öyleydi eşimin yanında canım kızım gelinim, eşim yokken iğneli iğneli laflar. Bende onlardan öğrendim, bende aynısını yaptım. Laf soktum kenara çekildim .Eşime söyledikleri zaman da , onlar bana şaka yapıyormuş bende onlara şaka yapıyorum ne var bunda dedim.
Sen işi kapmışsın bana da bunları denemek düşer.Teşekkürler deneyimlerini paylaştığın için.

Sen işi kapmışsın bana da bunları denemek düşer.Teşekkürler deneyimlerini paylaştığın için.
5 yılı devirdim olsun o kadar ne yapayım. Başlarda hiç ses çıkarmaz sinirden ağlardım eve gelince, baktım olmuyor ben de onların taktiğini uyguladım.

Yok olmuyor.Ben alttan almalıymisim.Hiç demeyecekmisim askoomm annen bunu dedi diye.bende bıraktım ne derse desin söylemeyi.Ha tabi annen bunu dedi annen şunu dedi diye ara bozuculuk yapmak değil amacım.Eşim uzman çavuş oluyor.Başka ile gideceğiz bugün bizde sizin gittiğiniz illere tasinizir diyor.Deliriyorum 😭
He de geç dese bari alttan almak iyide her zaman olmuyor. Uslubunca bazen laf sokasi geliyor insanin😃çakal ol onlar gibi sende en iyisi gizli yap 😃

He de geç dese bari alttan almak iyide her zaman olmuyor. Uslubunca bazen laf sokasi geliyor insanin😃çakal ol onlar gibi sende en iyisi gizli yap 😃
Çok tatlısın ya.Yazdıklarının içeriğinden çok cumlelerindeki samimiyete bayıldım.Çakal olma yolunda sana ihtiyacım var 😀😌

Çok tatlısın ya.Yazdıklarının içeriğinden çok cumlelerindeki samimiyete bayıldım.Çakal olma yolunda sana ihtiyacım var 😀😌
Ah canım ya kelin ilacı olsa kendine sürer ben pat pat soyleyen cinstenim hele ki kizayim uzuleyim yüzümden akar böyle 😃 Sende ben gibiysen pek olmuyor sanki ya 😃 bence sabret esin göre gore anlar. Sen tek gitmeyince elbet dolacak ve onun yaninda patlayacak. Yalniz mi kalman gerek kv ile hemeen yap isini esinin yanina git. Bi sure sonra alisiyosun zaten biliyor musun😃😃

Back
X