- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Araba kayinpederimin.Eşim kullanıyordu o gün arabayı.Ben neye uğradığımı şaşırdım zaten.
Ben çok gördüm görümcem önde falbu koltuk savaşlarını anlamam
bana kalırsa ön koltuğa rahatsız olan yani arkaya inip binmesi sıkıntılı olacak birisi varsa o, öyle bir sıkıntı yoksa da en kilolu, iri vs birisi oturmalı
yani eşimin babası varsa o oturur galiba, benim babam varsa o
mesela bir seferinde düğüne gidiyorduk babam arkaya yerleşmiş önü bana bırakmıştı bana komik gelmişti ama o kendince damat ve kızım yan yana düğüne gitsinler damat beni götürüyor gibi olmasın diye düşünmüştü
ya da görümcemlerle bir yere gidersek bazen görümcem eşime der sen öne otur arkaya zor sığıyorsun diye
ama kp ve ben arkada, kv önde ilginç
hemen anında neden atlamadınız ki
anne sen gelsene buraya oraya babam otursun diye
hem kv gol yerdi hem siz cici gelin olurdunuz, koltuğu kv ye kaptırmışsınız zaten
onu yapmam derseniz de erkenden inip oturacaksınız, sizde anahtar yok mu kv daha çıkmadan inin yerleşin
Uyanık olup bir işi beceremedim ki yüzüm asık yol boyu gittim.o zaman daha komik
muhtemelen kv nin poposu o koltuğa alışkın ya, o nedenle oraya geçmiş
kp de ilginçmiş bir şey dememiş :))))
bu durumda eşimin yanına oturamadım diye bence üzülmeyin zaten siz misafirsiniz
ama cidden o esnada hazır araba da kp in iken kv ye deseydiniz öne kp otursun sen gel diye golü yerdi
Ooo bu adamla ömür mi geçer oldu yaKonuştum kaç kez.Annesi ne yaparsa yapsın ben asla demeyecekmisim.Onu öyle kabul edecekmisim.
Sus çocuğum aferin süs sakim sesini çıkarma hakkını savunma seni daha çok ezsin canının istediğini söylesin aşağılasın hakaret etsin çünkü seni bir ana doğurmadı çünkü sen densizsiz sonra sınır hastası olup çıkarsın soyleyeyimHanımlar biliyorum çok önemli çok büyük bir dert değil benimki ama içimde aklımda büyüdükçe büyüyor.Hemen taşlamayın.Yanlış anlayıp başka tarafa çekmeyin lütfen.
Benim kayinvalidem eşimi yalnız bulunca bitiyor başında fısır fısır birşeyler söylüyor.Bu birkez iki kez de olmadı.Ve bu beni rahatsız ediyor.Rahatsız olduğum başka bir konu da Geçen bayram eşimin babaanelerine bayramlasmaya giderken eşim araba kullaniyordu kv hemen öne geçti eşimin yanında kayn pederim ve ben arkada gittik..içim içimi yiyor şimdi bu bayram da hemen önü kapmaya çalışacak.Ben sanırım kıskanıyorum.Ya ben istiyorum ki kocamın yanında oturaym.Kayınvalidem kaynanasinin yaptığı kötülükleri anlatıyor ama aynılarını kendisi yapıyor.bir de eşimin olduğu yerde Ay şunu ye bunu ye kızım onların olmadığı yerde bana sürekli laf sokuyor.Bende bir eşime anlatım iki anlatım.Baktım olmuyor kendime inandiramıyorum.Şimdi artk ne eşime ne de başka kimselere anlatmıyorum o lafta soksa susuyorum.Benden nefret ediyormuş.Bir gün yemeğe gittik kayinvalidemlere kayın pederime demedim mi getirmeyin onu buraya diye diyo.Kulaklarımda duydum.Kadın beni sevmiyor,kayinvalidesini sevmiyor görümce elti hiç birini sevmiyor,Ne evlerine gider ne görüşür.Şimdi ben karar aldım artık susucam .Sizce ne yapmalıyım.Detaylara pek girmedim.Ama yanlış anlaşılmak istemiyorum.
Ne yapayım kaçarak evlendim bir de.Ama annesinden konu açılmazsa ev daha huzurlu.ben de arkadaşm olmadığı için burda paylasmak istedim yaşadıklarımıOoo bu adamla ömür mi geçer oldu ya
Ama ben onun soktuğu laflara karşılık verdiğimde de aynıydı.Hatta it gibi dalıyorsun beni dedi.Ne yapacağımı bilmiyorum.Aylarca küs kaldığımız da oldu daha dün baristirdi kayın pederim.Sus çocuğum aferin süs sakim sesini çıkarma hakkını savunma seni daha çok ezsin canının istediğini söylesin aşağılasın hakaret etsin çünkü seni bir ana doğurmadı çünkü sen densizsiz sonra sınır hastası olup çıkarsın soyleyeyim
Hayır önceden laf soktugunda cevap veriyordum şimdi susma kararı aldim.zaten susuyormuşsun. yeni kararın da susmak mı?
Bazı mevzular gereksiz olmuş ön koltuğu kapma durumu falan gereksiz. Benim en doğru en mantıklı bulduğum mücadele psikolojik müdahale yani ben eşime şikayet etmem çünkü bunun çözüm olacağını huzur vereceğini düşünmüyorum başka bir huzursuzluğun kapısını açar sadece. Kv ne kadar istemezse istemesin kesinlikle giderdim sempatik neşeli davranirdim istediği kadar sevmesin istediği kadar getirmeyin desin madem ben ona zarar verecek bişey yapmamisim dememisim vs vs buna rağmen eşimi dolduruyorsa böyle sinirini bozardim yine zarar vermemiş oluyorum üstelik eşimle de aram kesinlikle bozulmaz aksine kv bişey söylediğinde eşim anne yeter artık demeye başlar.Hanımlar biliyorum çok önemli çok büyük bir dert değil benimki ama içimde aklımda büyüdükçe büyüyor.Hemen taşlamayın.Yanlış anlayıp başka tarafa çekmeyin lütfen.
Benim kayinvalidem eşimi yalnız bulunca bitiyor başında fısır fısır birşeyler söylüyor.Bu birkez iki kez de olmadı.Ve bu beni rahatsız ediyor.Rahatsız olduğum başka bir konu da Geçen bayram eşimin babaanelerine bayramlasmaya giderken eşim araba kullaniyordu kv hemen öne geçti eşimin yanında kayn pederim ve ben arkada gittik..içim içimi yiyor şimdi bu bayram da hemen önü kapmaya çalışacak.Ben sanırım kıskanıyorum.Ya ben istiyorum ki kocamın yanında oturaym.Kayınvalidem kaynanasinin yaptığı kötülükleri anlatıyor ama aynılarını kendisi yapıyor.bir de eşimin olduğu yerde Ay şunu ye bunu ye kızım onların olmadığı yerde bana sürekli laf sokuyor.Bende bir eşime anlatım iki anlatım.Baktım olmuyor kendime inandiramıyorum.Şimdi artk ne eşime ne de başka kimselere anlatmıyorum o lafta soksa susuyorum.Benden nefret ediyormuş.Bir gün yemeğe gittik kayinvalidemlere kayın pederime demedim mi getirmeyin onu buraya diye diyo.Kulaklarımda duydum.Kadın beni sevmiyor,kayinvalidesini sevmiyor görümce elti hiç birini sevmiyor,Ne evlerine gider ne görüşür.Şimdi ben karar aldım artık susucam .Sizce ne yapmalıyım.Detaylara pek girmedim.Ama yanlış anlaşılmak istemiyorum.
Evet alttan alttan bende laf soktum.Baktım olmuyor bende artık susma kararı aldım kendimce.Ya o kadar şanssızım ki ben el kızı olunca onun kimse yokken bana soktuğu laflara kimseyi inandiramadim.Ama o ne yapıyor ediyor kendinin bana soktuğu laflara verdiğim cevaplara başkalarını inandiriyor.isin en ilginç yanı da kp bana kayın validen deli kızım onu idare et diyor.Ama yinede inanmıyor.
Evet bu durum ağır zaten ama buna bulduğum Kesin bi çözüm yolu yok malesefBaskalari degil, eşin önemli. Eşin annesinin sana laf soyledigine inanmayip, senin annesine durduk yere laf soktuguna inanmasi hiç hoş degil. Eşim beni yalanci yerine koysa daha bisey beklemem zaten.
Sorun koltuk değil ki sorun neden koşa koşa öne kocamın yanına oturması.Ben bunlara tahammül edemiyorum.Bu neyin yarisi.Arabanın ön koltuğuna oturmak imtiyaz olsaydı, adamlar veya kadınlar neden şöför tutup arka koltuğu otursundu.
O zaman görüşmeyeceksin anlaşmıyorsanız zorla akraba etmenin anlamı yokAma ben onun soktuğu laflara karşılık verdiğimde de aynıydı.Hatta it gibi dalıyorsun beni dedi.Ne yapacağımı bilmiyorum.Aylarca küs kaldığımız da oldu daha dün baristirdi kayın pederim.
ara ara bunu da yaptım yapmadım değil.Fakat sizi istemeyen birisi var ve herkes biliyorBazı mevzular gereksiz olmuş ön koltuğu kapma durumu falan gereksiz. Benim en doğru en mantıklı bulduğum mücadele psikolojik müdahale yani ben eşime şikayet etmem çünkü bunun çözüm olacağını huzur vereceğini düşünmüyorum başka bir huzursuzluğun kapısını açar sadece. Kv ne kadar istemezse istemesin kesinlikle giderdim sempatik neşeli davranirdim istediği kadar sevmesin istediği kadar getirmeyin desin madem ben ona zarar verecek bişey yapmamisim dememisim vs vs buna rağmen eşimi dolduruyorsa böyle sinirini bozardim yine zarar vermemiş oluyorum üstelik eşimle de aram kesinlikle bozulmaz aksine kv bişey söylediğinde eşim anne yeter artık demeye başlar.
ailede beni sevmediğini.BenBazı mevzular gereksiz olmuş ön koltuğu kapma durumu falan gereksiz. Benim en doğru en mantıklı bulduğum mücadele psikolojik müdahale yani ben eşime şikayet etmem çünkü bunun çözüm olacağını huzur vereceğini düşünmüyorum başka bir huzursuzluğun kapısını açar sadece. Kv ne kadar istemezse istemesin kesinlikle giderdim sempatik neşeli davranirdim istediği kadar sevmesin istediği kadar getirmeyin desin madem ben ona zarar verecek bişey yapmamisim dememisim vs vs buna rağmen eşimi dolduruyorsa böyle sinirini bozardim yine zarar vermemiş oluyorum üstelik eşimle de aram kesinlikle bozulmaz aksine kv bişey söylediğinde eşim anne yeter artık demeye başlar.
Canım onu da denedik.Aylarca gitmedim evine konuşmadım ama o da olmuyor.Kadın kabullenemiyor oğlunun evlendiğini.Kadın değişik ya.Kayın pederim istiyor Ki hiç küslük olmasın.Bakalım hayırlısı.O zaman görüşmeyeceksin anlaşmıyorsanız zorla akraba etmenin anlamı yok
Benimki de böyleydi ve biz 7 aydır görüşmüyoruz 5 sene sabrettim eşim baskı yaparsa boşarım o kadar netim böyle insanla psikolojimi mahvedememara ara bunu da yaptım yapmadım değil.Fakat sizi istemeyen birisi var ve herkes biliyor
ailede beni sevmediğini.Ben
Canım onu da denedik.Aylarca gitmedim evine konuşmadım ama o da olmuyor.Kadın kabullenemiyor oğlunun evlendiğini.Kadın değişik ya.Kayın pederim istiyor Ki hiç küslük olmasın.Bakalım hayırlısı.
Valla helal olsun ne diyimBenimki de böyleydi ve biz 7 aydır görüşmüyoruz 5 sene sabrettim eşim baskı yaparsa boşarım o kadar netim böyle insanla psikolojimi mahvedemem