Buyrun bir kv derdi de bende

Valla helal olsun ne diyim 😊 Ama ben kimseyle küs kalamam o kadar uzun süre.Daha dün baristirdi kayın peder.3aydır küstük.Olmuyor biz küs olunca ordan eşime ne diyorsa sürekli eşim huzursuz.Bende barıştım ve artk o ne söylerse kafama takmama kararı aldım.
Rahat bir tilden sıkıntı değil ben taktım mi takarim

Benim kayinvalide iyidir hostur bazen bana da laf sokar ama ben hiccc aldiris etmem. Esimle mutluyum ya...
Ilk arabamizi aldik kv on koltuk muhabbeti yapti ne yalan soylim bir kac defa laf soktu iste one buyukler oturmaliymis kendisi falan filan.. Ben hic orali olmadim hep once davranip ben one oturdum bakti ben kendisine one otur demiyorum pasa paşa arkaya oturdu. Ama kp olursa asla one oturmam mutlaka kp one oturturum.
En iyisi zaten aldırış etmeyip kendi bildiğini okumak.Ben dişli değilim senin kadar.Kaçarak evlenince bir eziklik var.

Benim kayınvalide de eşimin yanında “kızım,balım” eşim yokken laf sokmalar bilmem neler.

Ben de saygımı bozmadan bir şey dediğinde lafı geçiriyorum artık olayı anlatırsa kendi söylediği de ortaya çıkacak diye eşime anlatamıyor:KK48:

Araba konusunda da, arkada rahat edemediğimi söyleyip öne geçiyorum ama kp varsa o öne oturuyor ses etmiyorum.

Net olmak lazım, kv ile anlaşmanın temel yolu da kv nin dilinden konuşmakla geçiyor onu öğrendim. :)

Hanımlar biliyorum çok önemli çok büyük bir dert değil benimki ama içimde aklımda büyüdükçe büyüyor.Hemen taşlamayın.Yanlış anlayıp başka tarafa çekmeyin lütfen.
Benim kayinvalidem eşimi yalnız bulunca bitiyor başında fısır fısır birşeyler söylüyor.Bu birkez iki kez de olmadı.Ve bu beni rahatsız ediyor.Rahatsız olduğum başka bir konu da Geçen bayram eşimin babaanelerine bayramlasmaya giderken eşim araba kullaniyordu kv hemen öne geçti eşimin yanında kayn pederim ve ben arkada gittik..içim içimi yiyor şimdi bu bayram da hemen önü kapmaya çalışacak.Ben sanırım kıskanıyorum.Ya ben istiyorum ki kocamın yanında oturaym.Kayınvalidem kaynanasinin yaptığı kötülükleri anlatıyor ama aynılarını kendisi yapıyor.bir de eşimin olduğu yerde Ay şunu ye bunu ye kızım onların olmadığı yerde bana sürekli laf sokuyor.Bende bir eşime anlatım iki anlatım.Baktım olmuyor kendime inandiramıyorum.Şimdi artk ne eşime ne de başka kimselere anlatmıyorum o lafta soksa susuyorum.Benden nefret ediyormuş.Bir gün yemeğe gittik kayinvalidemlere kayın pederime demedim mi getirmeyin onu buraya diye diyo.Kulaklarımda duydum.Kadın beni sevmiyor,kayinvalidesini sevmiyor görümce elti hiç birini sevmiyor,Ne evlerine gider ne görüşür.Şimdi ben karar aldım artık susucam .Sizce ne yapmalıyım.Detaylara pek girmedim.Ama yanlış anlaşılmak istemiyorum.

Susmak değil de muhattap olmayın bence. Hatta madem sevmiyor eşinizi çok fazla karşınıza almadan ilişkinizi de kesmeye başlayabilirsiniz.

Ne yapayım kaçarak evlendim bir de.Ama annesinden konu açılmazsa ev daha huzurlu.ben de arkadaşm olmadığı için burda paylasmak istedim yaşadıklarımı
Ama nereye kadar konuyu açmayarak günlerini geçireceksin ki patlar insan bir yerde.Kaçarak evlenmiş pek çok insan var herkes bir şekilde bir şeyler yapıyor ya bugun bunu yaptı yarın başka bir sey yapacak sende kacarak evlendım diyip susacakmısın asla yapma kaçarak evlenmek hoş değil ama bundan daha hoş olmayan davranıslar var

Ama nereye kadar konuyu açmayarak günlerini geçireceksin ki patlar insan bir yerde.Kaçarak evlenmiş pek çok insan var herkes bir şekilde bir şeyler yapıyor ya bugun bunu yaptı yarın başka bir sey yapacak sende kacarak evlendım diyip susacakmısın asla yapma kaçarak evlenmek hoş değil ama bundan daha hoş olmayan davranıslar var
Sanırım haklısın.Bende söylenenlere saygı çerçevesinde cevap vereceğim.

Back
X