buyrun hanimlar

sevo_79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
139
20
Eleştirilere acigim..

Eklentiler

• 20150318_153126.jpg
    20150318_153126.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 847
  • 20150318_153119.jpg
    20150318_153119.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 810
  • 20150318_153050.jpg
    20150318_153050.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 767
oturma odası değil mi? alanınız çok geniş neden o minik koltukları kullandınız daha gösterişli bi koltuk taımı olabilirdi bence. güle güle oturun

Odanız büyük ama, içi boş sandalyeleriniz çok hoş fakat koltuk kullanılması daha hoş olurdu,biraz da aksesuarlarla buluşturabilirseniz daha iyi duracaktır.

oturma odası değil mi? alanınız çok geniş neden o minik koltukları kullandınız daha gösterişli bi koltuk taımı olabilirdi bence. güle güle oturun
Oturma odasi olarak kullaniyorum ferah olmasi icin fazla esya koymadim canim yorumun icin Teşekkürler

Güle güle oturun. Berjer koysaniz da hala ferah kalir odanizda alan var cunku. Koltuk rengini degistirme ihtimaliniz varsa acik tonlar daha da iyi olur sanirim. Iyi gunlerde oturun.Halinin marka ve modelini metak ettim,nedir acaba?

canım ben tam anlayamadım 2 tane halı mı var yoksa tek halı 2. foto da pufsuz mu çektin fotoyu, bi de koltuk köşe koltuk yanılmıyorsam

Ben de merak ettim Baronesss. o_O
Tv ünitesinde sağ kısımda bulunan kapaklı kısmı sola alırsan televizyonunu ortalamış olursun daha hoş bir görüntü olabilir.
Kanepeyle sandalyeleri de duvara dayamasan da en olmadı öndeki bacakları halıya basar hâle getirsen?
Sevo_79 daha başka açılardan fotoğraflar bekliyoruz:KK28:

Ben de merak ettim Baronesss. o_O
Tv ünitesinde sağ kısımda bulunan kapaklı kısmı sola alırsan televizyonunu ortalamış olursun daha hoş bir görüntü olabilir.
Kanepeyle sandalyeleri de duvara dayamasan da en olmadı öndeki bacakları halıya basar hâle getirsen?
Sevo_79 daha başka açılardan fotoğraflar bekliyoruz:KK28:
valla sanki ben yazmışım yorumu tv ile ilgili aynı şeyi söylicektim

Güle güle oturun. Berjer koysaniz da hala ferah kalir odanizda alan var cunku. Koltuk rengini degistirme ihtimaliniz varsa acik tonlar daha da iyi olur sanirim. Iyi gunlerde oturun.Halinin marka ve modelini metak ettim,nedir acaba?
Yorumun icin Teşekkürler canim tavsiyeni dinlicem.Halim kasmir nepal serisi

X