Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oturma odasi olarak kullaniyorum ferah olmasi icin fazla esya koymadim canim yorumun icin Teşekkürleroturma odası değil mi? alanınız çok geniş neden o minik koltukları kullandınız daha gösterişli bi koltuk taımı olabilirdi bence. güle güle oturun
masam olmadigi icin aksesuar dusunebilirim TeşekkürlerOdanız büyük ama, içi boş sandalyeleriniz çok hoş fakat koltuk kullanılması daha hoş olurdu,biraz da aksesuarlarla buluşturabilirseniz daha iyi duracaktır.
Eleştirilere acigim..
canım ben tam anlayamadım 2 tane halı mı var yoksa tek halı 2. foto da pufsuz mu çektin fotoyu, bi de koltuk köşe koltuk yanılmıyorsam
valla sanki ben yazmışım yorumu tv ile ilgili aynı şeyi söylicektimBen de merak ettim Baronesss.
Tv ünitesinde sağ kısımda bulunan kapaklı kısmı sola alırsan televizyonunu ortalamış olursun daha hoş bir görüntü olabilir.
Kanepeyle sandalyeleri de duvara dayamasan da en olmadı öndeki bacakları halıya basar hâle getirsen?
Sevo_79 daha başka açılardan fotoğraflar bekliyoruz
Yorumun icin Teşekkürler canim tavsiyeni dinlicem.Halim kasmir nepal serisiGüle güle oturun. Berjer koysaniz da hala ferah kalir odanizda alan var cunku. Koltuk rengini degistirme ihtimaliniz varsa acik tonlar daha da iyi olur sanirim. Iyi gunlerde oturun.Halinin marka ve modelini metak ettim,nedir acaba?
Teşekkürler..halı çok hoşmuşş
bize cevap vermiyecek misiniz?Teşekkürler..
Ilgin icin Teşekkürler cekip yollicam..tv ünitesi icin dedigin orjinal haliydi koltuklar tv izleme görüşüne gore ayarlamam gerekiyordu.bize cevap vermiyecek misiniz?
2 tane hali var L seklinde odamcanım ben tam anlayamadım 2 tane halı mı var yoksa tek halı 2. foto da pufsuz mu çektin fotoyu, bi de koltuk köşe koltuk yanılmıyorsam