- Konu Sahibi bugunyinecokguzelim
-
canim bu Avakadoyu nasil bir islemden geciriyorsunda sacina uyguluyorsun :uhm: aciklarsan sevinirim :1rolleyes:
canım avakadoyu bizim mahallede:)) yani hastahaneler cad.cihan manavı var ordan temin edebilirsin.sürekli olmasada getiriyolar.avakado istediğini söylersen ertesigün yada bir iki gün sonra getirtiyolar.bende devamlı ordan alıyorum.bir bendeğil bizim mahallenin bakımlı hanımları da ordan alıyo yani bir tek benim için getirmezler deme sen söyle nasılsa herkes alıyo diye getirirler :) badem yağının litre ile satıldığını bende bilmiyorum canım litresinin ne kadar olduğunu ve nerden alabileceğimizi öğrenip banada yazarsan sevinirim.
canım bugun cihan manavından aldım avakado.manav sağolsun hemen anladı dedibu kıvam maske için uygundur diye ezik verdi ay nasıl gülesim geldi anlatamam
merhaba canim, sacimda su an var avakadolu kür... fakat ben yine cok zorlandim bunu sürmeye calisirken :sinifsinif: bu sefer halbuki bayagi ezdim catal ile bardagin tersi ile filan ama yinede pütür pütür döküldü sürerkene saca ... avakadoyu siz cokmu bekletiyorsunuz anlamadim ki bilmiyorumkismile ben 1 hafta kadar bekletmistim, hafiften baslamisti disi kararmaya.. cürümüs gibi olsun diyorsan, en az 1 ay beklemem lazim herhalde :sinifsinif: cumartesi aldim yeni bir tane, onu kullanirkene makinadan cekmeyi düsünüyorum ben. kaydirigubbakcemile
bak hayatım öncelikle manavından en yumuşak olanı seç söyle en yumuşak olanı versinler.sende onu alıp evin kaloriferlimi sobalımı bilmiyorum ama en sıcak yer nereyse oraya bırak dikkat et sıcak yere bırakayım derken avakadodan olma en iyisimi sıcak olan odada,oda sıcaklığına bırak bayağı beklet ama 1 yada 2 hatfa iyice eziliyo o zaman tam krem kıvamında oluyo.zaten diğer malzemelerde karışınca tam anlamıyla akışkan bi kıvamı oluyo saç ve saç diplerine yedirebilecek kıva mı alıyo yani.
hiim burda marketlerde satildigi icin, cok sertler bilmiyorumkismile kavun gibi sertler... 1 ay beklemesi lazim herhalde, yumusacik olsun diye ! Sicagin rolü varsa eger, oturdugum oda en sicagi, oraya koyayim hemen ben...eh artik 2-3 hafta yine beklemem lazim...zahmetli geldi bana bu is cok, hele yikarkene cok kötü oluyor küvet mafoldumben neyse canim elimdeki avakadoyu dedigi gibi sicak odada bekletip bir deneyim bir daha...
bugunyinecokgüzelim canım özelden msj atamadım 50 msjı doldurmamısım diye.badem yağını litreyle alan arkadasım degildi canım ya yurtta kızlar konusurken kulk misafiri oldum sormakta aklıma gelmedi o gün bu gündür arastırıyorum ama daha bulamadım bulunca hemen yazıcam sana tatlım olurmu
bugünyineçokgüzelim tarif için teşkkrler ben dendm maskeni süper oldu herkese tavsiye ederm..
BENDE DENİCEM hihoyyyt
tamam şekerim haber bekliyorum senden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?