buyrun şakalanın:)))

annneeeeeee takıldım kaldım yaff bana cok kabasın dedı cıkamıyom sayfadan biri beni durdursun :roflol:

husel inanki sesnsin diye tıkladım linki veren ilk sazanlardan oldum yani
öldün kızım:mymeka: sen

seç beğen işkence metotlarını bana bildir Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
duru lillyummm öpüyorum sizleri
adı üstünde yaf şaka işte ama cidden gıcık he:))

huselim çok gıcıksın! 3-4 kez baştan yapmak zonrda kaldım bi türlü çıkamadım be ühüüüüüüüüüüüüüüü

gıcııııııııııııııııııııık ...siniiiiiiiiiiiiir .... uyuuuuuuuuuuuuuuz ve hasssssssssssta oldum yaaaa.

bide bana keriz dedi bide kabul ettim yaaaaaaaaa ..Kötü Kazen...he..he..şaka şaka çoook iyi vakit geçirdim husel nassı gandırdım ama ..lülülülülülü.

Son düzenleme:
valla süper bişeydi,hiç endişelenmedim ve çıkmayı denemedim,çıkılamayacağını bilmiyordum,çok güldüm,karşılıksız bir sohbet yaşadım,ve inanın bir çok arkadaşıma gönderdim,birtanesi hemen msn de sordu çıkamıyormuş,virüs bulaştığını zannetmiş üstelik de bilgisayar arkadaşınınmış,yusuf yusuf oldum diyor,resmen çatladım gülmekten,hay ellerin dert görmesin emi,gülmek eğlenmek isteyenler arkadaşlarına mutlaka göndersin şiddetle tavsiye ederim....haaala gülüyorum düşündükçe.....

[/B]gıcık oldum yaa bende hemen hızlı geçmek için :roflol::rolfol:ENTER basılı tuttum saniyede bitti

Aman Allahim hic bitmicek sandim hayatim film seridi gibi gecti gozumun onunden pc basinda olcem sandim yav bas bas bas bas bas bas bitmedi ne sazanim yaaalaelaelaelaelae

Back
X