Buyrun Tarot Falınıza Bakayım...

hoşgeldin. mümkünse bana da bakarmısın?
adım handan.20.03.77 liyim.bekarım. tanışma,söz vs varmı? nasıl biri çıkacak karşıma ? şimdiden teşekkürler:)

adım buket.13.03.1987 doğumluyum.evliyim.farklı beni tanımayan insanlara fal baktırmayı çok seviyorum.bakarsan çok mutlu olurum.şimdiden ilgin için teşekkür ederim.

merhabalar adım yağmur başak burcuyum..uzun zamandır tanışmak istediğim bir çocuk var aslında yazlıktan çocukluk arkadaşıyız ama hatırlayacağını sanmıyorum..onunla karşılaşıp tanışabilecekmiyiz bunu merak ediyorum ..gerçekten bu sorum için kart açarsan çok sevinirim teşekkürler :)

Kizlar cevaplar ozeldenmi veriliyor burda kimseye cevap verilmemiste cvp veriliyosa bosuna yazmayim:27:

bende istiyorumm

14,12,87 dogum tarihim 2 yıldır yalnızım hoşlandıgım biri var olucak mı aşk konusunda bilgi istiyorum sadece ...

Merhaba arkadaşlar. Ben 6 yıldır tarotla uğrasıyorum.Tarot fallarına baktırmak isteyenler buraya, kendileriyle ilgili kısa bir bilgi ve sorularını yazsınlar. Ama bu sorular açık uçlu olmasın yani net ve kısa sorular yazın. Zamanım yettiği sürece hepinizin falına bakmaya çalışacam. :34: :34:[/
Özelden yazıcam

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Ben 6 yıldır tarotla uğrasıyorum.Tarot fallarına baktırmak isteyenler buraya, kendileriyle ilgili kısa bir bilgi ve sorularını yazsınlar. Ama bu sorular açık uçlu olmasın yani net ve kısa sorular yazın. Zamanım yettiği sürece hepinizin falına bakmaya çalışacam. :34: :34:

merhabalar çok eski bi mesaj ama umarım hala tarota bakıyosundur senden ricam benimde falıma bakman ilgilenirsen çok sevinirim sevgilerimle

Merhaba arkadaşlar. Ben 6 yıldır tarotla uğrasıyorum.Tarot fallarına baktırmak isteyenler buraya, kendileriyle ilgili kısa bir bilgi ve sorularını yazsınlar. Ama bu sorular açık uçlu olmasın yani net ve kısa sorular yazın. Zamanım yettiği sürece hepinizin falına bakmaya çalışacam. :34: :34:

ben 20 günlük nişanlıyım 03.09.1988 doğum tarihi nişanlımın ailesi ile aramızda sorun var hatta nişanlımın sorunuda var şuanda nişanlım askerde aramızdaki sorun ne olacak sonuç olarak ?

bende rica etsem bakabilirmisin?.. bebişim ne zaman olucak? eşimin işi olucakmı? ve taşınıcazmı? şimdiden teşekürler..

Back
X