büyü diye bir şey var mı?

minikkelebekkkkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
37
13
3
32
Merhaba kızlar annemler konuşurken evimizde daha once birkac kez muska buldugunu komsumuza anlatiyordu. ve şöyle bisey soyleyim çocukluğumdan beri bir huzurlu günümüz yok. her gün kuran okunur evimizde lakin huzursuzluğu tam anlamıyla gidermiş değiliz. hala da ayni dairede oturuyoruz. Şu an da durum pek değişmiş sayılmaz. huzursuzluklar nerdeyse her gün var. Büyü diye bişey var mi? büyü yapılmış olabilir mi? siz büyüyle ilgili gerçek bir olaya şahit oldunuz mu?

bu konuların yasak olduğunu bilmiyordum konu nasıl silinir onu da bilmiyorum kusura bakmayın :(

Son düzenleme:
Çay var içersen
Ben var seversen
Ha birde..
Mune Mune abla var istersen?
Büyü müyü bu işlerde uzman.
Direk acımıyor yapacak kişiye,banlıyor.

Gandalf yapıyor ya alevli malevli, ışıklı bir şeyler, sonra Saruman hoopp Gandalf'ı kulenin tepesine fırlatıyor filan, sonra yüzük var takıyorsun hoppala kayboluyorsun, işte onlar hep büyü. Hoppa

Hahahaha koptum

Büyü inancın varsa vardır yoksa yoktur. Baba göre fantastik edebiyat hariç büyü diye bir şey yoktur.

Evet büyü diye bir şey var. Anneme de zamanında ölüm büyüsü diye bir şey yapmışlar sanırım, öyle çok zayıflamış ki anlatırdı eskiden. Babamla annemin ayrılma döneminde yapmış baba tarafından birisi. Cahil insanlar uğraşıyor daha çok bu işlerle. Bir de bunların okumuş cahilleri var. Büyü yapanın kültürlü, akıllı olduğu söylenemez. Akıllı bir insan günah olduğunu bile bile bunu yapmaz.

Back
X