Hanımlar ben iki yıllık evliyim.Kendimde ya da eşimde büyü olabileceğini düşünüyorum.Çünkü eşim çok değişti.Ailesindeki bana yapılan hakaret olsun laf sokmalar olsun hepsini fark edip benim yanımda oluyordu.Ama üç aydır değişti.Hiç bir sekilde tahammül edemiyor bana.Dünkü açtığım konuyu hatırlayan Arkadaşlar olacaktır.Ben ne dersem deyim annesinin bana söylediği laflara inandiramiyordum.Annemi alttan al diyip duruyor.Bir insan hiç mi savunmaz hiç savunmuyor.Ben daha önce kayınvalidemin kendi ağzından kayın pederime regl kanı ile büyü yaptırdığını duydum.Şimdi belki kizacaksiniz günah almak istemiyorum ama şüpheleniyorum.Sonuçta Kendi kocasına yaptırmış.Tabi falcı teyzelere falan gittiğini de açık açık söyledi kaç kez.Eşim öyle böyle değişmedi.Bende karar verdim bir hocaya gittim.ama büyü yaptırmak için değil büyü varmı Varsa ne yapmalıyım diye.Hocada bana bir ipe 101 düğüm atıp felak okuyarak düğümleri açmamı söyledi.Aynı şeyi nas suresi için de söyledi.Yaptım ama değişmedi.Ne yapmalıyım sizce.