Büyü 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar lütfen tecrübeli bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim fikirlerinize ihtiyacım var 2016 senesinde 3 çocuklu bi adam çalıştığım yerde beni görüp rahatsız etmeye başladı bende onu ailesine söylemekle tehdip edip kendimden uzak tuttum adam 6 ay önce tekrat msj attı eşim görücek ortalık karışıcak diye hemen bir hocaya gidip durumu anlattım ve soğutma büyüsü yaptı Rabbime şükürler olsunki o günden beri ne msj ne herangi bişeyle karşılaşmadım ve meral ettiğim bir şey var bu adam kalkıp eşime msj atarmı yada sosyal hesaptan ekliyebilirmi? Sonuçta bana takıntılı bende uzaklaştırıyo ama kardeşlerime veya eşimle etkileşimde bulunabilirmi? Her ne kadar rahatsız etmesede karşıma çıkıcak , kardeşlerimi rahatsız edicek veya eşime yazıcak diye korkularım var sizcede komple çevremden defolup gitmişmidir
Büyü vb içerikli konular yasaktır.

Hanımefendi büyücülerden medet ummak yerine madem korkularınız var ve bu adam senelerdir bir şekilde size musallat oldu o zaman devletin polisi var, savcısı var, attığı mesajın ekran görüntüsünü alıp suç duyurusunda bulunacaksınız.
Babam yaşındaki adam beni taciz ediyor diyeceksiniz, eşinize de durumu anlatıp savcılığa gittim şikayetçi oldum diyeceksiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X