Büyü 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu hanımlar ne kadar ön yargılısınız tvlerde haberlerde saplantılı bi sapık olduğunda şikayet bile edilse uzaklaştırma dahi olsa peşlerini zarar vermeden bıraktığını gördünüzmü kayınvalideme anneme abime anlattım eyvah naparız dediler abinin başı belaya girer dediler nasıl kurtulmam gerektiğini napmam gerektiğini karşımda nasıl biri var neler yapabilir olduğunu bilemiyodum sonra beni lu hocaya git deerdini anlat sana yardımcı olur dediler sonuçta başımda eşim yok onada o durumda anlatamıyorum haliyle bu şekilde kimsenin başını belaya sokmadan halettik neden bu şekilde davranıyosunuz illa bişeymi yaşamak lazım bilip bilmeden insanların girmediği günahın vebalini alıyorsunuz

Yahu hanımlar ne kadar ön yargılısınız tvlerde haberlerde saplantılı bi sapık olduğunda şikayet bile edilse uzaklaştırma dahi olsa peşlerini zarar vermeden bıraktığını gördünüzmü kayınvalideme anneme abime anlattım eyvah naparız dediler abinin başı belaya girer dediler nasıl kurtulmam gerektiğini napmam gerektiğini karşımda nasıl biri var neler yapabilir olduğunu bilemiyodum sonra beni lu hocaya git deerdini anlat sana yardımcı olur dediler sonuçta başımda eşim yok onada o durumda anlatamıyorum haliyle bu şekilde kimsenin başını belaya sokmadan halettik neden bu şekilde davranıyosunuz illa bişeymi yaşamak lazım bilip bilmeden insanların girmediği günahın vebalini alıyorsunuz

Adam sizi seneler sonra buldugunda ne diye mesaj atti?

Cogzel halletmisiniz hanfendü 🤪

Şurda patladım🙈 başıma böyle bişey gelse bendeki seçenekler önce eşime söylemek, babama söylemek ve polise gitmek🙄
Sevgili kardeşim konu kapanacak ama Allahını seversen söyle senin bu durumda ne suçun var? Niye eşinden gizlersin? Büyü nedir?
Aklıselim bi adam zaten bu yaptıklarını duyarsa korktuğun başına gelir. Ben erkek olsam eşimin böyle bir halt yediğini duysam “ne yaşandı da büyü yaptıracak raddeye geldi?” derim ve böyle bir kadınla işim olmaz.
Eşlerinizden gizli saklı iş çevirecekseniz neden evlenirsiniz anlamıyorum. Hesabını veremeyeceğim hiç bir iş yapmadım şükür. Şu dünyada en şeffaf olmam gereken kişi eşimdir bence.
Evet çok haklısınız neden bu kadar korktum bilmiyorum

Kesin ilişkin vardı şimdi Kocan duyacak diye paniklemeler.
Madem adam sana takıntılı önce eşine söylemen gerekir. Sonra polise gidersin. Bu çok önemli bir konu gerekiyorsa herkesin başı belaya girsin. Ama senin aklına ilk gelen büyü yaptırmak. Kafan çok güzel güle güle kullan.

Simdi o adamın sacindan bir tutam alip esinin salatasina dogruyosun, kendi ayak tirnaklarini adamin paspasin altina sakliyosun, esinin biyigindan kesip gorumcenin kafasina atiyosun, böylece bütün sorunlarin bitiyo, gonderiyim mi iban?
Ibansız olmaz tabi, ıban şart

Aklınıza gelen çözüm hocaya gitmek mi oldu yani? Hallolduğunu düşünüyorsanız neden korkuyorsunuz? Böyle bir durum olsa sülalemin erkekleri bir güzel döverdi bu herifi, elli aleme rezil ederdi mis gibi, ne hacısı ne hocası?

Hanımlar lütfen tecrübeli bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim fikirlerinize ihtiyacım var 2016 senesinde 3 çocuklu bi adam çalıştığım yerde beni görüp rahatsız etmeye başladı bende onu ailesine söylemekle tehdip edip kendimden uzak tuttum adam 6 ay önce tekrat msj attı eşim görücek ortalık karışıcak diye hemen bir hocaya gidip durumu anlattım ve soğutma büyüsü yaptı Rabbime şükürler olsunki o günden beri ne msj ne herangi bişeyle karşılaşmadım ve meral ettiğim bir şey var bu adam kalkıp eşime msj atarmı yada sosyal hesaptan ekliyebilirmi? Sonuçta bana takıntılı bende uzaklaştırıyo ama kardeşlerime veya eşimle etkileşimde bulunabilirmi? Her ne kadar rahatsız etmesede karşıma çıkıcak , kardeşlerimi rahatsız edicek veya eşime yazıcak diye korkularım var sizcede komple çevremden defolup gitmişmidir
Büyü mü yaptırdın? Ablacım siz ne yaşıyorsunuz ya ALLAH kitap aşkına? 😳

Nasılsın beni hatırladınmı kocanda gelmiş gözün aydın demiş benim bi korkum olsa kimseye beni koruyun demem ama eşimin başı belaya girsin istemiyorum

Böyle durumlarda mesaji görmezden geleceksiniz. Durduk yere sacma sapan mesajlar atanlara gibi davranin. Gecen afrikadan biri facebook ta mesaj atmis "hellu butiful" diye. Görmezden gelin. Durduk yere esinize bulasmaz. Heleki halen evliyse

E adam uzun zamandır irtibata geçmemiş, hala neyinden korkuyorsunuz? Doğru söyleyin, adamın elinde bişey mi var?
Nasılsın beni hatırladınmı kocanda gelmiş gözün aydın demiş benim bi korkum olsa kimseye beni koruyun demem ama eşimin başı belaya girsin istemiyorum
Eşiniz cezaevinde değil mi, başı nasıl belaya girecek?

Aklınıza gelen çözüm hocaya gitmek mi oldu yani? Hallolduğunu düşünüyorsanız neden korkuyorsunuz? Böyle bir durum olsa sülalemin erkekleri bir güzel döverdi bu herifi, elli aleme rezil ederdi mis gibi, ne hacısı ne hocası?
Evet aslında böyle söylenince bi gaza geliyorum neden söylemiyorum ki Allaha şükür alnım açık kimsyle konuşmam görüşmem olmadı ben kendimden eminim bu adamdan niye bu kadar korktum bilmiyorum heralde yaşça büyük olduğu için karşıma çıkar bişey yapamam yolumu keser diye korkuyodum belkide savunmasız kalırım diye ama sülalem biliyo aslında herkesten yardım istedim kimsede kalkıp bem döverim asarım keserim demediği için kendimi yanlız hissettim belkide yoksa eşime anlatmayı bende çok istedim ama tepkisindende korktum cezaevinden çıkmış birinin psikolojisi ne kadar düzgün olabilir diye düşündüm düşüne düşüne psikolojim bozuldu ya başıma bişey gelirse yada bişey yaparsa vs vs düşünürken psikolojim gitti be evet o anki korku be travmayı atamadığım için psokoljik tedavi görüyorum😔

Böyle durumlarda mesaji görmezden geleceksiniz. Durduk yere sacma sapan mesajlar atanlara gibi davranin. Gecen afrikadan biri facebook ta mesaj atmis "hellu butiful" diye. Görmezden gelin. Durduk yere esinize bulasmaz. Heleki halen evliyse
Genelde eşime söylerim çünkü yanımda artık bilsin.ve ben bu durumu çevremde herkese anlattım çünkü başıma bişey gelirse bilsinler diye ben ciddi anlamda çok korktum ben 23 yaşındaydım adam 45 belki ve kızı benden 1 2 yaş kadar küçükmüş ben bu adamdan nasıl korkmamalıydım

Hala hoca diyor ya çıldırıcam. Hocalar büyü yapmaz yapanlar ise ya büyücüdür ya da dolandırıcı nasıl bu cehaletle hayatta kalabildiniz inanılmaz şaşırıyorum. Ayrıca günah sevap Allah'tan bahseden insanın da büyü ile işi olmaz. Burada dinle ilgili konuşmaktan ve yorum yapmaktan hiç hoşlanmıyorum ama şu saçmalıklarınıza da cidden dayanamıyorum artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X