• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyü yüzünden mi boşanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Xperiaq55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2020
4
4
1
Merhaba arkadaşlar
Eşimle 4 yıl önce severek evlendik ama annesi hiçbir zaman beni kabul etmedi çünkü oğlunu kimse ile paylaşamıyor 5 çocuğu var aleni ayrımcılık yapıyor ve eşimde annem babam beni daha çok sever diye gururla hiç çekinmeden söyler ne yaptım yaranamadım bu aileye evimde hep dolduruşları yüzünden kavgalar oldu 2 hamileliğimde dayak yedim ve artık boşanıyorum dava açıldı mahvettiler hayatımı çok yıprandım bu insanlar yüzünden eskiden bana çok değer verirdi tartışırdık yine barışırdık ama son doğumdan sonra bambaşka birine dönüştü geçen gün evimi toparlarken yüklükte eşyalarımın arasında içi taşlarla dolu sarı toz toprak ot olan bi kese buldum ve çok enteresan kokuyordu esans parfüm gibideğil rutubetli bi koku naftalin de değil annemle baktık çözemedik bende attım resmini gösterdik Kimse çözemedisonra attığıma pişman oldum 1yıl önce taşındık bu şehire iş dolayısı ile bi tanıdığımız yok kimse gelmedi sadece doğum yaptığımda annemle onun annesi geldi ben 3 gece hastanede kaldım annesi evimde tekti sonra hastaneden geldim saçma sapan sebepten kavga çıkardı ve eşimle evi terkketi eşim 5 aydır beni ve çocukları görmek istemiyor araya arkadaşlarımız ailem girdi ailesi hiçbir zaman yanlışlıkla bile aramadı ve biri telefon ettiğinde bizim oğlumuzun kararı biz karışmayız diyor adam bambaşka birine dönüştü bu taşlar büyü mü bi bilginiz varmı arkadaşlarEki Görüntüle 2684373 Eki Görüntüle 2684374 Eki Görüntüle 2684374 Eki Görüntüle 2684373

Merhaba arkadaşlar
Eşimle 4 yıl önce severek evlendik ama annesi hiçbir zaman beni kabul etmedi çünkü oğlunu kimse ile paylaşamıyor 5 çocuğu var aleni ayrımcılık yapıyor ve eşimde annem babam beni daha çok sever diye gururla hiç çekinmeden söyler ne yaptım yaranamadım bu aileye evimde hep dolduruşları yüzünden kavgalar oldu 2 hamileliğimde dayak yedim ve artık boşanıyorum dava açıldı mahvettiler hayatımı çok yıprandım bu insanlar yüzünden eskiden bana çok değer verirdi tartışırdık yine barışırdık ama son doğumdan sonra bambaşka birine dönüştü geçen gün evimi toparlarken yüklükte eşyalarımın arasında içi taşlarla dolu sarı toz toprak ot olan bi kese buldum ve çok enteresan kokuyordu esans parfüm gibideğil rutubetli bi koku naftalin de değil annemle baktık çözemedik bende attım resmini gösterdik Kimse çözemedisonra attığıma pişman oldum 1yıl önce taşındık bu şehire iş dolayısı ile bi tanıdığımız yok kimse gelmedi sadece doğum yaptığımda annemle onun annesi geldi ben 3 gece hastanede kaldım annesi evimde tekti sonra hastaneden geldim saçma sapan sebepten kavga çıkardı ve eşimle evi terkketi eşim 5 aydır beni ve çocukları görmek istemiyor araya arkadaşlarımız ailem girdi ailesi hiçbir zaman yanlışlıkla bile aramadı ve biri telefon ettiğinde bizim oğlumuzun kararı biz karışmayız diyor adam bambaşka birine dönüştü bu taşlar büyü mü bi bilginiz varmı arkadaşlarEki Görüntüle 2684373 Eki Görüntüle 2684374 Eki Görüntüle 2684374 Eki Görüntüle 2684373
Büyü vs konuları yasak

Konu kapanmadan yazayım, bilgim yok ama hiç tekin durmuyor bu taşlar. Keşke atmasaydınız, sirkeye daldırır atardınız en azından. Bu arada öyle bir adamdan kurtulun, büyü olsun olmasın adamın mayası bozuk belli ki.

Bende bu adam ve ailesinden kurtulduğum için şükrediyorum ama 2 bebeğimi görünce çok üzülüyorum nasıl bu kadar vicdansız oldu nasıl tanıyamadım bu adamı

Bende bu adam ve ailesinden kurtulduğum için şükrediyorum ama 2 bebeğimi görünce çok üzülüyorum nasıl bu kadar vicdansız oldu nasıl tanıyamadım bu adamı
Canım naçizane tavsiyem otur kalk bu adamdan kurtulduğun için şükret sadaka ver

Büyü falan yok. Adam aleni bir şekilde sizi istemiyor. Büyü yüzünden diye kendinizi kandırmayın. Sizi istemeyen adamın peşine düşüp, araya adam sokup poposunu iyice tavan yaptırıyorsunuz.
Hamileyken dayak yemişsiniz susup oturmuşsunuz üstüne bir çocuk daha ekleyip yine dayak yemişsiniz. Adamı terkedeceğinize o sizi terketmiş. Bırakın artık daha ne istiyorsunuz.

Büyüye inanıyorum ama herkes öyle büyü yapamaz yapanlara ulasmak cok zordur kimse bilmem neyin oglu icin büyü yapmaz. Büyü daha cok batıl inanç gibi kulaktan dolma. Kocaniz zaten pisligin tekiymiş sizi istemediği icin sevinmelisiniz. Nafaka falan alın bosanirken.

Merhaba arkadaşlar
Eşimle 4 yıl önce severek evlendik ama annesi hiçbir zaman beni kabul etmedi çünkü oğlunu kimse ile paylaşamıyor 5 çocuğu var aleni ayrımcılık yapıyor ve eşimde annem babam beni daha çok sever diye gururla hiç çekinmeden söyler ne yaptım yaranamadım bu aileye evimde hep dolduruşları yüzünden kavgalar oldu 2 hamileliğimde dayak yedim ve artık boşanıyorum dava açıldı mahvettiler hayatımı çok yıprandım bu insanlar yüzünden eskiden bana çok değer verirdi tartışırdık yine barışırdık ama son doğumdan sonra bambaşka birine dönüştü geçen gün evimi toparlarken yüklükte eşyalarımın arasında içi taşlarla dolu sarı toz toprak ot olan bi kese buldum ve çok enteresan kokuyordu esans parfüm gibideğil rutubetli bi koku naftalin de değil annemle baktık çözemedik bende attım resmini gösterdik Kimse çözemedisonra attığıma pişman oldum 1yıl önce taşındık bu şehire iş dolayısı ile bi tanıdığımız yok kimse gelmedi sadece doğum yaptığımda annemle onun annesi geldi ben 3 gece hastanede kaldım annesi evimde tekti sonra hastaneden geldim saçma sapan sebepten kavga çıkardı ve eşimle evi terkketi eşim 5 aydır beni ve çocukları görmek istemiyor araya arkadaşlarımız ailem girdi ailesi hiçbir zaman yanlışlıkla bile aramadı ve biri telefon ettiğinde bizim oğlumuzun kararı biz karışmayız diyor adam bambaşka birine dönüştü bu taşlar büyü mü bi bilginiz Eki Görüntüle 2684373
Senin döven adamın senden neden ayrılmak istediğini sorgulamak yerine ben ondan neden ayrılmak istemiyorum diye sorgula bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X