büyüden nasıl korunulur lütfhen yardımedin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Koni sahibi, 1 litre suya 2 su bardağı sirke bir su bardağı çamaşır suyu yarım çay bardağı dezenfektan koy. Kağıdı 1 gece bu suda beklet. Tam güneş doğarken o suyu iç. :super:
Reis öyle deme daha sonra "konu sahibi ciddiye alabilir" ayagina seni de banlarlar...
Gitmeeeğğ..

Yazım yanlışları bilerek yapılmış gibi. Ne yapıyoruz? İnanmıyoruz. Hem büyüye, hem de konuya..
Valla bende inanmıyordum ama esnafiz biz karşı esnafın kapısında kepenginde elle sürülmüş yağ bulduk araştırmış domuz yağı demişler adam temizliyo yine bir kacgun sonra aynısı oluyo anlayamadik gitti bizim dukkandada bulduk ara sıra kontrol ediyoruz kimseyle de dusmanligimiz yok Rabbim edenlerin başına cevirsin kötülüğünü

yatagı toplarken demee körolasıca büyü koymus zaten sufatından güvenmemistim hic büyüyü göndereceim yorumlarınızı bekliorum komsular da neriiman muska yazıyo diyolla esi de yamulmuyorsam yafudi kimin birseymis
Şu kısıma aşırı güldüm. Yamuluyor olabilir misiniz? :KK48:

Eğlenmiyor muyuz? Ben mesela tiktokçulara çok gülüyorum. 🤣🤣
Mervem onlara gülünürde bu Karadeniz şivesi ege şivesi orta Anadolu şivesi hepsını karıstırarak sacma sapan bır senaryo uydurmus sinir olcağına okumadaydım keşke dedim yani eğlendirmedi bu 😂:mapus:

Yine gelmiş işsizin biri,kardeşim sizin işiniz gücünüz yok mu üşenmeyip üyelik alıp bide senaryo uydurup yazıyorsunuz. Nasıl bir işssizlik bu ya gidin kitap okuyun kendinizi geliştirecek şeylerle uğraşın.boş gelmiş boş gideceksiniz
Yavrum bir de şive yapicam diye uğraşmış da uğraşmış 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X