büyüden nasıl korunulur lütfhen yardımedin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Acubademreyhan60

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2020
4
27
3
38
selamlar herkezlere adım reyhan 32 yasında evli bir hanımım kocamla severek evlendik evlineli 10 sene oldu 2 de cocumuz var ellerinizden öper kocamla hayvancılık yapıoruz üzüm baımız var yaprak sadarak akmasa tamlıyor bir sekilde gecinip gidioruz kocamin aylesi de niksarlı köylerimiz epey ırak ama gidip gelioruz tamlar köyünde babamdan galan evde kalıyoruz neyse pek uzatmayan köyde eskisi gibi pek insan kalmadı olanlar da uzakta bazara haftada bir munubusulen gidioruz bizim ev de koyun girisinde oldundan donuste kadın kısmıyla cay icmek bir gelenek oldu aramız pek gavusmasada davet ettiim neriman var sivastan gelin geldiydi bıldır sene cay dökem diye gıttıinde kocamla benim odamdan cıkarken farkında gorundum neyse onlar gıdınce bazardan aldıımız öteberiyi yerlestirdikten gayrı nerimanın girdiği odada dügünden kalan tokat bilenzigi konturol yaptım yerinde duruyuordu nolurnolmaz sonra yatagı toplarken demee körolasıca büyü koymus zaten sufatından güvenmemistim hic büyüyü göndereceim yorumlarınızı bekliorum komsular da neriiman muska yazıyo diyolla esi de yamulmuyorsam yafudi kimin birseymis cendermeye mi haber söylesem yogsam kocama mı sikayet söylensem bilemedim cok korkuyorum
kk masaüstü.webp

selamlar herkezlere adım reyhan 32 yasında evli bir hanımım kocamla severek evlendik evlineli 10 sene oldu 2 de cocumuz var ellerinizden öper kocamla hayvancılık yapıoruz üzüm baımız var yaprak sadarak akmasa tamlıyor bir sekilde gecinip gidioruz kocamin aylesi de niksarlı köylerimiz epey ırak ama gidip gelioruz tamlar köyünde babamdan galan evde kalıyoruz neyse pek uzatmayan köyde eskisi gibi pek insan kalmadı olanlar da uzakta bazara haftada bir munubusulen gidioruz bizim ev de koyun girisinde oldundan donuste kadın kısmıyla cay icmek bir gelenek oldu aramız pek gavusmasada davet ettiim neriman var sivastan gelin geldiydi bıldır sene cay dökem diye gıttıinde kocamla benim odamdan cıkarken farkında gorundum neyse onlar gıdınce bazardan aldıımız öteberiyi yerlestirdikten gayrı nerimanın girdiği odada dügünden kalan tokat bilenzigi konturol yaptım yerinde duruyuordu nolurnolmaz sonra yatagı toplarken demee körolasıca büyü koymus zaten sufatından güvenmemistim hic büyüyü göndereceim yorumlarınızı bekliorum komsular da neriiman muska yazıyo diyolla esi de yamulmuyorsam yafudi kimin birseymis cendermeye mi haber söylesem yogsam kocama mı sikayet söylensem bilemedim cok korkuyorumEki Görüntüle 2625926
Mune Mune büyülü cinli konular yassahh gardaşım

selamlar herkezlere adım reyhan 32 yasında evli bir hanımım kocamla severek evlendik evlineli 10 sene oldu 2 de cocumuz var ellerinizden öper kocamla hayvancılık yapıoruz üzüm baımız var yaprak sadarak akmasa tamlıyor bir sekilde gecinip gidioruz kocamin aylesi de niksarlı köylerimiz epey ırak ama gidip gelioruz tamlar köyünde babamdan galan evde kalıyoruz neyse pek uzatmayan köyde eskisi gibi pek insan kalmadı olanlar da uzakta bazara haftada bir munubusulen gidioruz bizim ev de koyun girisinde oldundan donuste kadın kısmıyla cay icmek bir gelenek oldu aramız pek gavusmasada davet ettiim neriman var sivastan gelin geldiydi bıldır sene cay dökem diye gıttıinde kocamla benim odamdan cıkarken farkında gorundum neyse onlar gıdınce bazardan aldıımız öteberiyi yerlestirdikten gayrı nerimanın girdiği odada dügünden kalan tokat bilenzigi konturol yaptım yerinde duruyuordu nolurnolmaz sonra yatagı toplarken demee körolasıca büyü koymus zaten sufatından güvenmemistim hic büyüyü göndereceim yorumlarınızı bekliorum komsular da neriiman muska yazıyo diyolla esi de yamulmuyorsam yafudi kimin birseymis cendermeye mi haber söylesem yogsam kocama mı sikayet söylensem bilemedim cok korkuyorumEki Görüntüle 2625926
Saka mi turkce yazmis bide 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 moralim yerine geldi biz bu kagit yakmayi lisede yapardik 🤣🤣🤣🤣🤣

Kocana şöyle goster kağıdı sonrada o kadınla iletişimi kes evin hertarafina kendine ailene nas fealsk sürelerini oku hergun Rabbimize sığın dua et

Yalnız konunun sahteliği bağırıyor adeta. Yazış tarzına bak senaryo ya.Kagida biseyler yaz bir iki tarafını yak hiç kırışmamış dümdüz bir kağıt yapan kişi heralde gizli olmasına gerek yok niyet önemli dedi öylece bıraktı. Küçük oyunlar bunlar

Yalnız konunun sahteliği bağırıyor adeta. Yazış tarzına bak senaryo ya.Kagida biseyler yaz bir iki tarafını yak hiç kırışmamış dümdüz bir kağıt yapan kişi heralde gizli olmasına gerek yok niyet önemli dedi öylece bıraktı. Küçük oyunlar bunlar
Niyet etmis buyu yapmaya 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X