Evet o yuzden uzuluyorum zaten bir problem olmadigi halde bana ne kadar agir seyler soyledi bir bilseniz. Normal konusup barismak istiyorum ama buna musade etmiyor benim icin endiselendiginden dolayi asiri tepkiler veriyor. Halbuki ne yaptigimi bilecek yasta ve olgunluktayim bunu kabullenmiyor surekli basina bi sey gelecek benim ustume kalacaksin falan diyor.Eger sorunlu bir annen yoksa emin ol dünyada en cok güvenmen gereken kisi o olacaktir yeri geldiginde. Herkes gider bir o kalir. Ne kadar kizsa da sövse de yaninda o olur, bir baskasi seni annen kadar affedemez, bagrina basamaz ne olursa olsun. Annene sabir göster, anlayisli ol kendini de yipratmadan.
Cok büyük bir probleminiz yok.
Ben efkarlaninca degil keyifliyken iciyorum ama annem sag olsun keyif birakmadianneler genellikle ağır stres altındayken çocuklarına patlıyorlar . yada daha doğrusu boşluk buldukları anda o yaşın o yaşanmış ve yaşanacakların ağırlığıyla hemen ağıza ne gelirse söylüyorlar . Annenizin yazdığı mesajların aslında hepsi size değil onlar onun hayata isyanı öyle düşünün :) Emin olun sizinle alakası yok . Bu arada efkarlanınca sigaraya devam
Evet o yuzden uzuluyorum zaten bir problem olmadigi halde bana ne kadar agir seyler soyledi bir bilseniz. Normal konusup barismak istiyorum ama buna musade etmiyor benim icin endiselendiginden dolayi asiri tepkiler veriyor. Halbuki ne yaptigimi bilecek yasta ve olgunluktayim bunu kabullenmiyor surekli basina bi sey gelecek benim ustume kalacaksin falan diyor.
Ben efkarlaninca degil keyifliyken iciyorum ama annem sag olsun keyif birakmadi
Annemin sorunlu bir hayati var ve sanirim benim onlardan uzaklasinca daha rahat ve mutlu oldugumu gormek onu bana karsi dolduruyor. Sanki ben burda sorunlarla ugrasiyorum mutsuzum ama kizimin umrunda degil kendine baska bi hayat kurmus keyfine bakiyor gibi dusunuyor. Ama annem icin yapabilecegim hicbir sey yok malesef. Maddi olarak ondan 5 kurus bile almiyorum buna ragmen bana para hesabi soruyor. Farkinda degil aramizdaki iliskiyi bozdugunun.
20 yasindayim annem 43 yasinda yas farkimiz az aslinda ama menapoz falan mi nedir bilemedim yani annem onceden bu kadar anlayissiz biri degildicanım yazını okurken resmen sanki kendi yaşadıklarımı okudum. bir ara o kadar baskı oluyordu ki kaçıp gitmeyi bile düşünmüştüm. hayatım öncelikle sen kaç yaşındasın ? ve annenle aranızda çok yaş farkı var mı? genelde ebeveyn ve çocukları arasında çok yaş farkı olduğunda böyle sorunlar çok sık gündeme geliyor
Annemle babam ayri bir de kardesim var lisede okuyan onlarin arasindaki problemler bana yansiyor. Annem asla boyle bir kadin degildi su an cok anlayissiz bana karsi. zor bir hayati var o yuzden ne dese alttan almaya calisiyorum ama sanki ortaokulda okuyormusum da ozenip sigaraya baslamisim gibi davraniyor bana. Kabullenemiyor ondan ayri bir hayatim oldugunu.O da agir bir sözmüs ya. annenizin normal mizaci mi böyle, yoksa gercekten sizin üzerinde bir basikisi mi var. Baska bir sikintisi var da size mi yansitiyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?