Büyük ada plajları konusunda yardıma ihtiyacım var

Yok malesef kinalida da burgazda da otelde kalmistik. Plajdan degil oyle kiyidan girdik uygun yerden ne de olsa otelde yikaniriz diye. Ama buyukadada yorukali nakibey prenses farketmez hizmetin nasil oldugunu birak kalabaliktan deniz pis. Bir de ulasim cok oldugu icin yatlardan gemilerden yakit mi akiyor ne su bi tuhaf yagli yagli. Bayramda gittik yine buyukadaya. Deniz icin degil gezme icin. At kokusu fena. Yani kinalidaki en kotu yer suan icin buyukadadan iyidir
Yok yok büyük ada komple elendi kafamdan, iyi ki konuyu açmışım yoksa gittiğimizle kalırdık vallahi. Kınalı adayla burgazı da hemen şöyle bir soruşturayım

Ben de heybeliyi önerecektim arkadaşlar demiş zaten. Heybeliye gidin ama bu aralar hava çok sıcak Of geçen gittim eriyecektim, Çok sıcaktı.

Ben de heybeliyi önerecektim arkadaşlar demiş zaten. Heybeliye gidin ama bu aralar hava çok sıcak Of geçen gittim eriyecektim, Çok sıcaktı.
Heybeliyi düşünüyorum bende öneriden sonra hatta galiba düşünmek değil oraya karar verdim :) Normal şartlarda bizde aslında gezmeye gidecektik ama dediğin gibi canım havalar yanıyor kafalar direkt denize kaydı :)

Bu bilgi iyi oldu canım teşekkür ederim. Adalar olarak bakarsak önerebileceğin bir yer var mı? :)

Adaların en sakini Marmara adası
Diğerleri bu mevsimde çok çok kalabalık
Ada gezisine gideceksem genelde Eylül sonu Avşa adası tercihim. Orada sürekli kaldığım bir yer var, istersen adını yazarım özelden.

Ada gezisine gideceksem genelde Eylül sonu Avşa adası tercihim. Orada sürekli kaldığım bir yer var, istersen adını yazarım özelden.
Avşa adasına bende bakıyordum ama nerede kalacağımı bilemedim mümkünse bana da mesaj atar mısınız

Çok iyi olur canım bende öğreneyim, ege akdeniz tamam ama bu taraflarda çok cahilim plaj konusunda

Buyukadayi asla onermem. Giriş 50 tlydi kaç sene önce gittiğimde. Şezlonglar kötü, şemsiyeler devriliyor düşüyor rezalet ve denizi... Denizde bir kulaç atsanız elinize yosun geliyordu... bir dahada gitmedim

Büyük adayı bilmiyorum ama 11 yıldır hemen yanındaki heybeli adada greenbeach e giderim. Cok nezih bir yerdir öyle garip tipler gelipte rahatsız edemez her yerde görevliler var. Hafta içi 35 hafta sonu 50 tl. Bu fiyatların içinde şenzlong,semsiye,wc,dus,soyunma kabini ve özel kasada dahildir. Içinde cafesi var fiyatları uygun baya. Biz eşimle nişanlıyken keşfetmiştik orayı hersene gideriz eşimle ve cocugumlada,kız arkadaslarımlada gideriz bir kere bile tatsız bir olayla karsılaşmadık, calısanlarıda cok dikkatli saygılı insanlar denizi kum ayrıca ufakta bir kumsalı var,suyu tertemiz ayrıca aglarla yosun geldiğinde hemen temizliyorlar. Son olarakta adaya indiğinizde bi 15 dk lık yürüme yolunuz var. Yürümek yada faytona binmek istemiyorsanız hemen iskelede plajın bedavaya motor hizmeti var. Bir internetten bakın derim biz cok memnunuz.
Öyle güzel anlatmışsiniz ki kalkıp gidesim geldi :)

Buyukadayi asla onermem. Giriş 50 tlydi kaç sene önce gittiğimde. Şezlonglar kötü, şemsiyeler devriliyor düşüyor rezalet ve denizi... Denizde bir kulaç atsanız elinize yosun geliyordu... bir dahada gitmedim
Kimse memnun kalmamış zaten canım, iyi ki açmışım konuyu yoksa rezillik yani. Heybeliye karar verdik bizde sanırım en temizi en iyisi o :)

Back
X