Doğuma Hazırlık Buyuk arter tranpozisyonu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Yalovosingo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2019
1
0
1
33
Mrblar desteğinize ihtiyacım var benimde bebeğinde büyük arter transpozisyonu cıktı 5 buçuk aylik hamileyim heyete girdim sonlandırmam tavsiye edildi gebelik devam edersede 1 hafta sonrada ameliyata giricekmis nasil bir yol izlediniz şuan bebeğinizin nasil bir hayatı var desteğinize çok ihtiyacım var

Çok Geçmiş olsun, inşallah bebeğinizle beraber huzurlu mutlu sağlıklı bir yuvanız olur. Lütfen üzülmeyin o da üzüldüğünüzü hissetmesin. Siz umut ışığı olun. Yani gebeliği devam ettirmek isterseniz. Kendi özgür iradenizle kararınızı verin, en güzel kararı vereceğiniz kesin. Allah kolaylık versin 🌺

Bence senin hayatını tehlikeye atmıyorsa aldırma Allahtan ümidini kesme doğur rabbim inşallah hayırlısını nasip eder

merhaba. Bebeğinizi kucağınıza sağlıkla aldığınızı ümit ederek yazıyorum mesajımı. Bizde aynı sorunla doğduk 1,5 yıl önce. Ben de aynı sorunu yaşayan ailelerle irtibatta olmak isterim.

Merhaba bebeğiniz doğdu mu bizdede aynı durum sözkonusu nerde ameliyat ettirdiğiniz doktor öneriniz var mi
Benim bebeğimdede var ana damar tersliği. Ayrıca komlet avsd de var. Kalbi de sağda. Damarının birinde darlık var. Bi çok şey var yani. 6.ayda sonra ameliyat olucak. Aldırmayı düşünmeyin yapmanız gereken ameliyat olabileceği bi hastane ayarlamak. Doğumdan hemen sonra müdahele etmeleri için. 15 gün içinde bebeği ameliyat ederler. Damarların yerini düzeltiyorlar ve hiçbi sorun olmadan hayatına devam edebiliyor Allah ın izniyle. Teknoloji gelişti artık.

doğum öncesi ya da sonrasında bebeğinizde fizyolojik olmayan kalp anomalisi saptandıysa bebekte ekstra diğer sistemleri ilgilendiren bir bulgu olup olmaması, kardeşlerin durumu, anne baba arasındaki akrabalık ele alınmalıdır. Bunun için tıbbi genetik uzmanının görüşü alınmalı durumun sonraki gebelikler için tekrarı hakkında genetik araştırma yapılmalıdır. GENETİK DANIŞMA

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinize geçmiş olsun . Allah şifa versin.bizimde öyle bı sıkıntımız oldu.ameliyat oldu kızım.simdi nasıl evlatlariniz

merhaba. Bebeğinizi kucağınıza sağlıkla aldığınızı ümit ederek yazıyorum mesajımı. Bizde aynı sorunla doğduk 1,5 yıl önce. Ben de aynı sorunu yaşayan ailelerle irtibatta olmak isterim.
Bana ozelden cvp verir misini ayni sorun bir bebehimde var benim de lutfen yardım edin...

Back
X