Büyük Beden Kıyafet, Eşarp, Takı&Saat, Kozmetik, Çanta ve Ayakkabılar 12. sayfadan i

siyah buyuk ve lila rengi nıne vestler benimdir. :)) yalnız daha neler ekliceksiniz hepsine bakalımda belki başka seylerde ayırtırım

pembe ve mavi bluzların bedeni ve markaları nedir acaba

Bursa'dan alınmıştı çok bilinen markalar değiller benim hamileliğim yaza denk gelince bu tarz ince bluzlar giymişyim bedenleri de M beden ama normal bluzlarda XL gibi oluyor diyebilirim.

Amerika'dan alınmıştı 42 beden kolu dirsekte bitiyor - 20 TL

30c87k6.jpg

Perlina'dan almıştım 40-42 bedene uygun ince bluz - 20 TL

2udzyw6.jpg

Almanya'dan alınmıştı çok az giyildi 42-44 bedene uygun - 15 TL

140yq7l.jpg

Almanya'dan hediye gelmişti ama dar geldiği için giyemedim - 40 bedene uygun - 20 TL

2q8669g.jpg

Truvakar kollu Bursa Yeşim mağazasından almıştım - xl - 15 TL

w1biu9.jpg

42 beden üzerinde taşları bulunan penye bluz - 15 TL

zoey9y.jpg

Simli kolsuz penye - 42-44 bedene uygun - 10 TL

14kw5ld.jpg

Profilo Avm'de ki CCC mağazasından doğum sonrasında yakın bir arkadaşımın nişanı için almıştım şimdi bol geldiği için giyemiyorum 44 bedene uygun şık bir bluz - 50 TL

24ch9uq.jpg

M veya L giyenlere uygun capri pijama malesef dar geldiği için giyemiyorum - 15 TL

2cdc2mw.jpg

Esprit M beden penye bluz - 15 TL

eius11.jpg

Yazlık bol tunik - üzerinde işlemeleri var - 15 TL

29p4sx0.jpg

42 bedene uygun penye bluz - 15 TL

3355wk7.jpg

42 bedene uygun penye - 15 TL

213lunr.jpg

40-42 bedene uygun kolsuz penye

f4l3ko.jpg

LCW thsirt - XL - 5 TL

2drarm9.jpg

LCW X-Side thsirt - XL - 5 TL

2ykan9x.jpg

Pagi 42 beden penye - 15 TL

29p6d54.jpg

Mavili pembe cicekli vakko 30 tl ve henmen altindaki siyah beyaz twil 25 tl olan en son ne kadara verirsniz kargo ucreti ne kadar oluyor
Bir de yazmissnz ama esarplarda bir bozuklk yok değil mi ozellkle igne izleri onemli tesekkurler

Mavili pembe cicekli vakko 30 tl ve henmen altindaki siyah beyaz twil 25 tl olan en son ne kadara verirsniz kargo ucreti ne kadar oluyor
Bir de yazmissnz ama esarplarda bir bozuklk yok değil mi ozellkle igne izleri onemli tesekkurler

özel mesaj attım canım:)

Çantaların hepsi çok az kullanılmıştır, hiçbir deformasyonu yoktur ve hepsi orijinaldir...

Nine West Yeşil Renk Çanta - 15 TL

11tx4w2.jpg

ezeslx.jpg

Nine West Lila Renk Çanta içerisinde küçük bir cüzdanı da var - 20 TL SATILDI

2zxms7a.jpg

2l8awt4.jpg

Makyaj çantaları tanesi 5 TL

15eaaza.jpg

Nine West Çanta - 30 TL

29qcbp2.jpg

2lbnx4k.jpg

Nine West Çanta - 35 TL

14dge4l.jpg

29cm22x.jpg

2cx998n.jpg

Guess Abiye Çanta - 25 TL

2d7y6ht.jpg

21kvva8.jpg

jfi8o5.jpg

fdvuiv.jpg

Cüzdan - 10 TL

k4gia9.jpg

2mp0jk1.jpg

Nine West Çanta - 50 TL SATILDI

2laegjd.jpg

6hkym9.jpg

ngelqh.jpg

Guess Çanta - 250 TL SATILDI

11guag0.jpg

hvxu0o.jpg

Nike yandan asılabilinen spor çanta - 30 TL

21ljqfs.jpg

ztdbte.jpg

Nine West Lila renk çanta, Nine West 50 tl olan çanta ve Guess çanta satılmıştır...

35 TL olan nine West çanta yı beğendim boyutları nedir acaba ? Kusuru vb. var mıdır. Son olarak omuza asılmış bir resim istesem mümkün müdür.?

Son düzenleme:
Orijinal Hugo Boss erkek gömlek - sadece denendi olmayınca kullanılmadı 44 beden / 100 TL

259g1hj.jpg

jr7ndk.jpg

Dufy erkek kadife pantolon - birkaç kez kullanıldı 48 beden / 50 TL

iyq439.jpg

6rj1g2.jpg

2qnv1qs.jpg

Oriflame ayak peelingi 7 tl / Vichy nem maskesi 2 kez kullanıldı 10 tl / Avon ayak kremi 7 tl / Amway beautycyle nem maskesi 2-3 kez kullanıldı 15 tl

35cq0iw.jpg

Avon infinitize mascara siyah renk 10 tl / Elf all over cover stick kapatıcı - Apricot Beige 3-4 kez kullanıldı 8 tl / Physicians Formula kapatıcı - natural light 1 kez kullanıldı normal fiyatı 45 tl ben 15 tl diyorum.

9tzn79.jpg

Avon arabian glow çift taraflı göz kalemi coral crush 1 kez kullanıldı 5 tl / Estee Lauder göz kalemi softsmudge brown 1 kez kullanıldı 18 tl / Estee Lauder göz kalemi softsmudge black 1 kez kullanıldı 18 tl / Essence göz kalemi 1 kez kullanıldı 5 tl / Avon göz kalemi 1 kez kullanıldı 5 tl / Oriflame Kohl Dramatize Göz Kalemi - Black Grey 1 kez kullanıldı 5 tl

20p8xnm.jpg

Bourjois Allık rose d'or 1 kez kullanıldı 18 tl / Avon dörtlü far urban skyline 1 kez kullanıldı 10 tl / Avon Luxe Işıltılı Pudra 1 kez kullanıldı 17 tl / Avon cosmic far midnight sky 1 kez kullanıldı 5 tl

o5orgz.jpg

Sigma E25 far fırçası birkaç kez kullanıldı 15 tl / Ecotools kapatıcı fırçası 1 kez kullanıldı 7 tl

110iykg.jpg

Revlon Super Lustrous Lip Gloss - Pink Pop rengi çok canlı geldiği için kullanamadım 15 tl / MUA ruj shade 7 sadece bir kez kullanıldı rengini kendime yakıştırmadım fakat mekanizmasında sorun var metal kısmını çıkarınca ruj yukarı çıkıyor 5 tl / Maybelline Color Sensational Pearls Ruj / 130 Peach Juice 1 kez kullanıldı 5 tl / Estee Lauder Pure Color Crystal Ruj - Crystal Orchid 1 kez kullanıldı 17 tl / Revlon ColorStay Ultimate Suede Ruj - High Heels ilk sürüldüğünde hafif nemli duran sonra matlaşan bir ruj ben mat ruj kullanamadığım için satıyorum 1 kez kullanıldı 15 tl / Burt's Bees Lip Shimmer 1 kez kullanıldı 10 tl / Avon'un yeni çıkan rujlarından pink renewal 10 tl / Avon color trend ruj ve gloss 5 tl /

Kolay gelsin canim. Gerci kargomu daha yeni gonderdin ama ilerleyen zamanda markali sik cantalar eklicekmisin

Back
X