Büyük Beden Kıyafet, Eşarp, Takı&Saat, Kozmetik, Çanta ve Ayakkabılar 12. sayfadan i

Clinique Chubby Stick - 09 roundest raspberry

Bu satıldı mı ? Rengine netten bakayım dedim ama bulamadım. Yabancı sitelerden bakacağım şimdi.

Teşekkür ederim canım. Yazıyı tam takip edemedim yoğunluktan :17: Diğerlerini de incelemeye çalışacağım. Ben alacağım eşarp ince ve ipek olsun istiyorum. Hayırlı satışlar görüşmek üzere :16:

ayiran arkadas almazsa 3 u nekadar olur?
Alirsa ikisi ne kadar olur? Kargoyuda dusunursek biraz onfirim var mi? :)

Essence rimelin parası yattı hatta biraz önce kargoya verdim ama diğer duranları alabilirsiniz.
Eğer almak isterseniz L'oreal ruj ve Avon rimel ikisi 12 tl olur.

Satılanlardan sonra elimde kalan kozmetikler...

dgns4m.jpg

dm2lx3.jpg

BC Collection palet İngiltere'den alınmıştı içerisinde 1 bronzer, 2 allık, 22 adet far bulunmaktadır, sadece 1-2 kez kullanılmıştır, ambalajın üzerinde ki çizikler oğlumun yüzünden oldu. 10 TL

2s7jkmd.jpg

Clinique All About Eyes göz kremi - 15 ml orijinal boy - Hiç kullanılmadı - Normalde fiyatı 105 TL ben 30 TL'ye satıyorum.

2rwn7d2.jpg

Elseve Extraordinary Oil - 3 kez kullanıldı - 7 TL, İsana Saç Maskesi - 1 kez kullanıldı - 4 TL, Oriflame Ayak Peelingi - Hiç Kullanılmadı - 6 TL / Hepsi birlikte alınırsa 12 TL

2415njl.jpg

Yes to Carrots Dudak Balmı - 1 kez kullanıldı - 5 TL, Yves Rocher Vanilyalı Dudak Balmı - Hiç Kullanılmadı - 7 TL / İkisi birlikte 8 TL

2niyyyr.jpg

Essence Get Big Lashes Mascara - Hiç Kullanılmadı - 4 TL, Avon İnfinitize Mascara siyah renk - Hiç Kullanılmadı - 7 TL, Rimmel London Wake Me Up Concealer - 010 İvory - 1 kez kullanıldı - 8 TL, Physicians Formula Conceal RX Concealer - Natural Light - 1 kez kullanıldı - Normalde fiyatı 40 tl ve üzerine satılıyor ben 8 TL'ye satıyorum.

s4njte.jpg

Oriflame Kohl Göz Kalemi - Black Grey - 1 kez kullanıldı - 5 TL, Essence Long Lasting Göz Kalemi - Black Fever - 2 kez kullanıldı - 3 TL, Avon Glimmersticks Chromes Göz Kalemi - Burgundy Shock - 1 kez kullanıldı - 5 TL / Hepsi birlikte 10 TL

20z5mkj.jpg

Avon Luxe Aydınlatıcı&Allık - 2 kez kullanıldı - 12 TL, Avon Dörtlü Far Paleti - Urban Skyline - 1 kez kullanıldı - 7 TL, Avon Cosmic Göz Farı - Midnight Sky - 1 kez kullanıldı - 3 TL, Clinique Dörtlü Far Paleti - Sadece renklerine bakıldı - Normalde fiyatı 125 tl ben 30 TL'ye satıyorum, Bourjois Allık - Rose D'or - 2 kez kullanıldı - 12 TL

5p0l13.jpg

Clinique Chubby Stick - 09 roundest raspberry - sadece el üzerinde denendi - 25 TL, L'oreal Glam Shine Balmy Gloss - 915 - 2 kez kullanıldı - 8 TL, L'oreal Glam Shine Balmy Gloss - 912 - 2 kez kullanıldı - 8 TL, Revlon Super Lustrous Lip Gloss - Pink Pop - 1 kez kullanıldı - 12 TL, Revlon ColorStay Ultimate Suede Ruj - High Heels - 1 kez kullanıldı - 12 TL

23tl55j.jpg

Avon Gel Finish Oje - Lavender Sky - Hiç Kullanılmadı - 7 TL, Clinique Oje yarım boy 4 ml - Hiç Kullanılmadı - 5 TL

2uhlllh.jpg

Avon kol saati - Hiç kullanılmadı - 10 TL, Avon mor taşlı bileklik - Hiç kullanılmadı - 8 TL

Elseve Saç bakım yağı, Essence Rimel, İsana Saç Maskesi, Avon Dörtlü Far ve Essence Göz Kalemi satılmıştır...

Teşekkür ederim canım. Yazıyı tam takip edemedim yoğunluktan :17: Diğerlerini de incelemeye çalışacağım. Ben alacağım eşarp ince ve ipek olsun istiyorum. Hayırlı satışlar görüşmek üzere :16:

Canım elimde olan ince, şifon ve hafif parlak olanlar bunlar.

Ürünlerin hiç birisinde deformasyon yoktur, az kullanılmıştır, temizdir...

Bursa Koza Han'dan almıştım ipek şifon 100 cm ince eşarp - 15 TL

wio6bk.jpg

İnce ipek şifon eşarp - 10 TL

2jfyssp.jpg

Aker Sport Eşarp - 5 TL

dy6o9z.jpg

Aker Sport Eşarp - 5 TL

ifob5w.jpg

Minelli Eşarp - 7 TL

2dsljyt.jpg

Vizyon Eşarp - 7 TL

286tqpl.jpg

İnce şifon 100 cm'lik işlemeli eşarp - 20 TL

10wjjft.jpg

W Collection Eşarp - az kullanıldı - 20 TL

24obwk9.jpg

Vizyon 110 cm eşarp - az kullanıldı - 10 TL

2lnvdsl.jpg

Elimde kalan eşarp ve şalları bir de yeni birkaç tanesini tek bir mesajda toplayayım dedim.

ipek şifon 100 cm ince eşarp - hiç kullanılmadı - 10 tl

2mdqbsx.jpg

İnce ipek şifon eşarp - 1 kez kullanıldı - 5 tl

671s03.jpg

Aker Sport Eşarp - hiç kullanılmadı - 5 TL

ih2sg3.jpg

Aker Sport Eşarp - 1 kez kullanıldı - 3 TL

14ilq3s.jpg

Markasız Eşarp - 1 kez kullanıldı - 3 TL

zlf1xx.jpg

Minelli İnce Eşarp - hiç kullanılmadı - 5 tl

11qpr83.jpg

Vizyon İpek saten Eşarp - hiç kullanılmadı - 5 tl

2i8w569.jpg

Vizyon 110 cm eşarp - az kullanıldı - 10 TL

343p7xe.jpg

Vizyon Eşarp - 100 cm - hiç kullanılmadı - 5 tl

2mpae8j.jpg

Armine Eşarp - hiç kullanılmadı - 5 tl

eq3vr9.jpg

Silk&Cashmere Eşarp - hiç kullanılmadı - 35 tl

oh7jpk.jpg

Kenzo Eşarp - orijinal değildir - hiç kullanılmadı - 20 TL

2z9a0i9.png

Arencia Eşarp - hiç kullanılmadı - 15 TL

24lsggw.png

Vakko Eşarp - hiç kullanılmadı - 15 TL

4ic1fl.jpg

Vakko Eşarp - az kullanıldı - 20 TL

33dv5gk.png

W Collection Eşarp - az kullanıldı - 15 TL

whdvk5.png

4tuhk2.png

35hmx6u.jpg

302t1yo.jpg

Vakko İpek Twill Eşarp - az kullanıldı - 25 TL

28swmy0.jpg

Vakko İpek Twill Eşarp - az kullanıldı - 25 TL

2ppye6v.jpg

Vakko %100 İpek eşarp - çok az kullanıldı - 30 TL

2akqc3.jpg

Vakko İpek Twill eşarp - çok az kullanıldı 30 TL

a3nrtl.jpg

İnce şifon 100 cm'lik işlemeli eşarp - hiç kullanılmadı - 10 TL

2qx7odh.jpg

Kırmızı şal örtü - az kullanıldı - 10 TL

54hmaf.jpg

Pembe şal örtü - az kullanıldı - 10 TL

2n6sxas.jpg

3 renkli şal örtü - az kullanıldı - 10 TL

o6ifib.jpg

İki taraflı da kullanılabilinen gri&lacivert şal - 2 kez kullanıldı - 10 TL

2kjzaa.jpg

İnce tül beyaz örtü - hiç kullanılmad - 15 TL

k20k8y.jpg

Mavi pashmina örtü - hiç kullanılmadı - 15 TL

b8o5r8.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar sayfamdan 75 lira ve üzerinde alışveriş yapana kargo benden :21:

Son düzenleme:
akh2bq.jpg

Soldan sağa: küpe&kolye takım 15 tl, kırmızı gümüş kolye 8 tl, siyah uzun kolye 8 tl, sarı kolye 5 tl, yargıcı mor&pembe taşlı kolye 10 tl, damla eskitme küpe&kolye takım 15 tl

v65fu8.jpg

Soldan sağa: Oscar marka mavi içi sedefli taşlı saat - birkaç kez kullanıldı 45 tl, Quantum marka saat - az kullanıldı 20 tl, Oscar marka yeşil kayışlı saat - 1 kez kullanıldı 45 tl, Avon kahverengi saat - 2 kez kullanıldı 5 tl, Avon incili saat - birkaç kez kullanıldı 5 tl

sewpch.jpg

Polo Santa Barbara Saat - hiç kullanılmadı etiketi üzerinde duruyor - 40 tl

Guess Abiye Çanta - Çok az kullanıldı - 10 TL

bisbc9.jpg

Nike yandan asılabilinen spor çanta - az kullanıldı - 20 TL

2a80vps.jpg

Cüzdan - 5 TL

sn2j6g.jpg

Nine West Yeşil Renk Çanta - 10 TL

5jz9ys.jpg

Nine West Çanta - 25 TL

a24spf.jpg

Nine West Çanta - 25 TL bugün fark ettim ki çantanın arkasında bir zımbası eksik

2r7blat.jpg

2md15a9.jpg

200sne0.jpg

Makyaj çantalarının tanesi 5 tl üçü birden 10 tl

akh2bq.jpg

Soldan sağa: küpe&kolye takım 15 tl, kırmızı gümüş kolye 8 tl, siyah uzun kolye 8 tl, sarı kolye 5 tl, yargıcı mor&pembe taşlı kolye 10 tl, damla eskitme küpe&kolye takım 15 tl

v65fu8.jpg

Soldan sağa: Oscar marka mavi içi sedefli taşlı saat - birkaç kez kullanıldı 45 tl, Quantum marka saat - az kullanıldı 20 tl, Oscar marka yeşil kayışlı saat - 1 kez kullanıldı 45 tl, Avon kahverengi saat - 2 kez kullanıldı 5 tl, Avon incili saat - birkaç kez kullanıldı 5 tl

sewpch.jpg

Polo Santa Barbara Saat - hiç kullanılmadı etiketi üzerinde duruyor - 40 tl
avon kahverengi saatin bi sorunu varmı canım onu ve sarı uzun kolyeyi beğendim kararma varmı

Hamileliğimde birkaç kez kullandığım & hiç kullanılmamış bluz ve tunikler

M Beden Gri renk - 1 kez kullanıldı - 15 TL

n569hf.png

M Beden - hiç kullanılmadı - 15 TL

qrcb6g.png

L Beden - 2 kez kullanıldı - 15 TL

3584fop.png

Su yeşili, üzeri işlemeli ince tunik - 1 kez kullanıldı - 15 TL

2potyxx.png

LCW Uzun tunik - 10 TL

5vrx38.png

LCW Uzun tunik - 10 TL

10pccra.png

Marks&Spencer bluz 16 beden yani 42-44 bedene tekabül ediyor hamileyken ve doğum sonrasında birkaç kez giymiştim bol bluz sevenlere göre - 10 tl

2nar3ud.png

Almanya'dan alınmıştı hamileyken 2-3 kez ancak giydim - 15 TL

33u4t8n.png

Marks&Spencer 44-46 beden penye bluz - 1 kez kullanıldı - 15 TL

jj0kjt.png

Marks&Spencer - 44-46 beden ince triko bluz - 1 kez kullanıldı - 15 TL

13z78sw.png

Profilo Avm'de ki CCC mağazasından doğum sonrasında yakın bir arkadaşımın nişanı için almıştım şimdi bol geldiği için giyemiyorum 44 bedene uygun şık bir bluz - 40 TL

6gat0y.png

1 kez kullanıldı 48 beden penye bluz 20 tl

x43if9.png

1 kez kullanıldı 48 beden penye bluz 20 tl

2nlvdj4.png

hiç kullanılmadı etiketi üzerinde duruyor 48 beden penye bluz 30 tl

2h87988.png

Satılan eşarpların içinde bana uygun olanlar varmış ama kaçırmışım..:25::25:Genelde koyu renkleri tercih ederim..En üsteki satılan vakko eşarbı çok beğendim..

Back
X