Büyük beden markalar ve mağazaları ?

sea123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
690
49
48
52
Kızlar yine çizgimden çıktım , 50-52 beden oldum ne yapacağım , katılmam gereken bir düğün var ve bir abiye elbisem bile bana olmuyor malum hepsi 42-44 beden. Ne yaptım nası aldım bu kiloları bilmiiyorum. 1 ay var düğüne ama 1 ayda hayatta o elbiselerin içine giremem. Nerede büyük beden bulurum tavsiyeniz var mı ?

Kızlar yine çizgimden çıktım , 50-52 beden oldum ne yapacağım , katılmam gereken bir düğün var ve bir abiye elbisem bile bana olmuyor malum hepsi 42-44 beden. Ne yaptım nası aldım bu kiloları bilmiiyorum. 1 ay var düğüne ama 1 ayda hayatta o elbiselerin içine giremem. Nerede büyük beden bulurum tavsiyeniz var mı ?

Marina Rinaldi , Faik Sönmez, Beymen Plus .

Slm, elbise tercihin uzun mu kısa mı? Ve aklında ki ortalama fiyat nedir yurtdışından uygun bişeyler buluruz.. calistigim yerler var. Maalesef bizim ulkemizde buyuk bedenler genelde anneanne kiyafeti gibi oluyor...

Slm, elbise tercihin uzun mu kısa mı? Ve aklında ki ortalama fiyat nedir yurtdışından uygun bişeyler buluruz.. calistigim yerler var. Maalesef bizim ulkemizde buyuk bedenler genelde anneanne kiyafeti gibi oluyor...
Merhabalar geç yazdim ancak böyle bi konu yazdiğimi unutmuştum boyum kısa olduğu için kısa elbiseler bana normal oluyor , düğünde faik sönmezden bir elbise giydim simdi katılmam gereken davet var 50 bedenim hala saks mavi bir şeyler istiyorum ama göbeği örtsün hahahaha ama etek dar olsun elbise olmazsa çeket etek takım da düşünürüm hayatim

Artık büyük bedenlikten kurtulma vaktine yaklaşıyorum mutluyum sizlere veda edeceğim bir kaç aya :)

love my body tavsiye ederim çok şık ve arz kıyafetler var
Canim tavsiyen üzerine gittim bir dolu şey alıp çıktım :D en cok beğeniğim ceket etek takım aldim mürdüm bayıldım kız valla cok güzel yakıştı sağol canim

Artık büyük bedenlikten kurtulma vaktine yaklaşıyorum mutluyum sizlere veda edeceğim bir kaç aya :)
Darısı bizim başımıza canim 52 den 48 e düsmek bile mutu etti beni , ben mağazada direk 52 getirin demeye alışmışım ki artık bi beden kücüğü diye diye 48 e indim insallah 44 olurum baska bir şey istemiyorum. Beni en son 34 beden gördüğünde doğan bebek 20 yasına geldi ayol hahahahahaha

ne demek rica ederim bazen çok güzel indirimleri de oluyor takip et bence :D
Ayol indirimsiz 200 küsüre aldim faiksönmsezden alsam aynısı 600 ederdi valla ama indirimi bekliyorum tabikide adılışıkla aynı anda giriyorlarmış ocağı bekleyeceğiz ...

bende büyük beden oldugum için kıyafette zorlanıyorum gecen gün BATİK magazasına girdim çok güzel trikolar aldım büyük beden fiatlarıda çok uygundu ,

Back
X