Kızlar Annem'e düğün ve nişanımda giymesi için abiye bulamıyorum. Büyük beden ve kapalılar için istanbulda kaliteli bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz hangi mağazalar var? Hangi semtte olduğu hiç önemli değil.. O kadar sıkıntı yaptım ki fizana bile giderim.
cnm eminönünde mahmutpaşa ya gidebilirsin.Ben ordan buldum anneme.Daha doğrusu fazla biyer de gezmeden oraya gittik.Gayet güzel bir abiye aldık nikahım için...
cnm eminönünde mahmutpaşa ya gidebilirsin.Ben ordan buldum anneme.Daha doğrusu fazla biyer de gezmeden oraya gittik.Gayet güzel bir abiye aldık nikahım için...
neredesin ist.da cnm.Valla şuan hatırlamıyorum adını.Ama mahmutpaşadan yukarı çıkarken sağ tarafta olduğunu söyleyebilirim.Biraz yukarda yani...ama başka oralarda mağazada da mutlaka bulursun...anneme kıyafet hep ordan alırış.Annemde tombiş benimm...
neredesin ist.da cnm.Valla şuan hatırlamıyorum adını.Ama mahmutpaşadan yukarı çıkarken sağ tarafta olduğunu söyleyebilirim.Biraz yukarda yani...ama başka oralarda mağazada da mutlaka bulursun...anneme kıyafet hep ordan alırış.Annemde tombiş benimm...
Etilerdeyim ben canım annem şehirdışından gelicek Fatoştan falan günlük kıyafet alırdık ama şimdiye kadar ona hiç böyle bi ihtiyaç olmamıştı. Bende o yüzden hiç bilmiyorum.. 44 beden altı heryerde bulabildim ama marka tekstilciler tombişlerimizi hiç düşünmüyor :) Mutlaka bakıcam inşallah bulurum. teşekkür ederim :)
teşekkür ederim alternatifim çoğalıyor sayenizde :)) Ben hep yanlış yerlere bakmışım Hemen bakılacak listeme burayı da ekleyeyim. Tekbir giyim nerelerdeymiş bi bakayım internetten.. Peki birşey soracağım bu fatihte abiyeciler mi var, yoksa büyük beden mağazaları var da onlara mı bakıcam ?