- 3 Ekim 2018
- 218
- 97
- 18
- 28
- Konu Sahibi Uzunbirmasall
Malesef başımda hiç dert eksik olmuyor yenisi eklendi. Nişanlım adanaya atandı bizde ailesinin daveti üzerine tarih belirlemeye diye evlerine gittik. Annem vefat etti bu arada. Babam namaza gittiği sırada adam hazır babanız yokken deyip oturuşunu değiştirdi ve birden hakaret etmeye başladı. Ben baştan beri istemiyorum da, böyle olcanı biliyordum düğün düğün demeye başladınız. Benim yapcak gücüm yok paranız varsa şimdi yapalımda ben yapamamda ablama da sus bi önce dinlemeyi öğren gibisinden laflar söyledi kızımız sizde kalıyo tabi erkenden düğün istersiniz oğlanıda dolduruyorsunuz beni delirtiyor düğün diye ve artı artı hakaretler. Bende ailemin sessiz kalkmasına ezilmesine üzülüp. Baba ablama ayıp olmuyormu biraz sakin konuşsan düşünerek dedim banada hakaret edip üstüme yürüdü. Nişanlımda adanada çalışıyor gelemedi. Apar topar kavgayla kalktık. Kayınpederimle başka sorunlarım oldu kızıyla benim mesajlarımı karıştırmış bende elbisem açık değil açık diyor baban biraz rahatsız oldum erkekler konuşmaz bu konuları demiştim sadece. Bana hakaret etti. Sürekli seni istemiyordum diyip duruyor. Ailemde asla olmaz bu iş bitti demeye başladı? Asla kabul etmiyolar. Biz birbirimizi çok seviyoruz 7 yılımızı verdik birbirimize nasıl vazgeçerim. Sizce ne yapmalıyım. Nişanlım benim yanımda duruyor biz evleniyoruz ailemi istersen görmezsin diyor ama sizce evlilikte sorun olurmu ailemimi dinlemeliyim? Tecrübeli ablalarımdan yardım istiyorum