Merhabalar
Ne yapsam doğru olur pek düşünemediğim bir olayla karşı karşıyayım. Eşimin bir kuzeni var kendisi kıskanç ve cahil bir tip kibarlıktan görgüden nasibini almamış. En son onu kendi düğünümde görmüştüm. O günkü bana karşı bakışlarını ve davranışlarını pek sevmedim eşime karşı samimi, beni de görmezden geliyordu. Düğünde masamıza geldiğinde de eşime ‘y abi çok yakışıklı olmuşsun hayırlı olsun’ deyip bana hiçbir şey demeden gitti. Bu kızın annesi de bir ara kayınvalideme misafirliğe geldiğinde yemek sofrasındayken ‘kız biraz az ye daha şimdiden böyleysen yarın bir gün çocuktan sonra iyice kilo alırsın’ dedi gevrek gevrek gülerek. Bende valla ben halimden memnunum belli ki y de memnun ki benimle evlenmek istemiş dedim.
Sonradan görümcemle bir ara bu konuyla alakalı sohpet ederken o kızla alakalı, beni pek sevmedi sanki hep görmezden geliyordu deyince kıskanmıştır dedi. Bende ısrarla sordum neden böyle düşündüğünü ve öğrendim ki beni nişanda gördükten sonra görümceme ‘x abla çok kilolu spora filan yazılmayı düşünmüyor mu y abiye pek yakıştıramadım’ demiş. Bu arada kızlar boyum 160 kilom da 61 :) kilolu değilim, ki olsam da kimseyi ilgilendirmez.Ki eşimle de birbirimize çok yakıştırırlar genelde, beğenilen de biriyimdir. Bunu söyleyen kız da bence çok zayıf bir kız ama beni ilgilendirmez insanların kilosu.
Şimdi yeni doğum yaptım sayılır bebeğim 2 aylık e biraz da kilo aldım :)
Düğünü varmış birkaç ay sonra, biz şehir dışındayız aslında gitmesek bahanemiz çok ama eşim kuzeninin babasının üzerinde hatrı olduğunu gitmek istediğini söylüyor bende gitmek istemiyorum biri bir laf söyler canım sıkılır diye, bir yandan da eşimi yalnız asla göndermem. Eşime bu olayların hepsini anlattım o da kıskanmıştır şeklinde yorumladı, kendi gelinleri ev hanımı, annemin öğretmen gelini olmasını hazmedemiyorlardır diyor. Eşim arada amcam olmasa gitmek istemem zaten ama ben gitme taraftarıyım ama yine de istemezsen gitmem diyor sizce ne yapsam daha doğru olur?
Bir yanım git giyin süslen çatlasınlar diyor diğer yandan da onlar kim ki seviyelerine inip davetlerine gideyim, bana söyledikleri lafları yutup hiçbir şey olmamış gibi gitmek tebrik etmek oynamak takı takmak içimden gelmiyor