Büyük bir dert değil ama sinir oluyorumm

chamly

Rabbi Hebli Minessalihin
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
182
0
16
Diğer
sevgili arkadaşlar çok büyük sıkıntım yok ama eşim bazı hareketleriyle beni sinir ediyor.kendisi karakter olarak çok iyi niyetli birisi.hem bana hem de çevremizdekilere kendine kötülük yapılsa bile iyi düşünen ve davranan biri.

beni sinir eden huyu kendini zerre kadar önemsemiyor.bir yeri ağrır hastaneye gitmez.ama en ufak çizikte beni götürmeye çalışır.
yaşadığımız yer zor bir yer doğuda yaşıyoruz ailelerden uzak kalmak için geldik buraya.iş yerlerimiz sıkıntılı hak veriyorum stresli olması normal.

fakat taa geçen sene bir üroloji doktoruna git dedim gitmedi.o günden beri hala söylüyorum gitmiyor.neymiş 2 ay sonra memlekete gideceğiz inşallah.o zaman orada gidermiş :57: biz orada tatile gitmeyeceğiz kardeşimin düğünü var o hengamede nasıl gidecekse.

iş yerinde işi uzadı tamam saat 18.00'de geleceğim dedi buçuk oldu hala yok.kendini fazladan yoruyor milletin işi için.
geldiğinden beri konuşmuyorum.

bana gel konuşalım diyor.konuştuğum zaman da amannn beni boşver bende önemli bişey sandım der.yine kulak arkası yapar.

takıldığın şey bu mu,adam haklı ama valla bn de önemlı bişe sanmıştım:37:
boş yere kapris yapma,hayat cok kısa en güzel zamanlarınızı böle şeylerle harcama:51:

Şöyle anlatayım kalbi sıkışır yine gitmez geçer der.bebek istiyoruz stresten bi haller oluyor yine gitmiyor.hadi çocuğu geçtim.kalple ilgili bir sorunu varsa??

önemsiz mi yani bu huyu ??? çünkü ailesinde kalp krizi geçirip hayatını kaybedenler var.

Son düzenleme:
Şöyle anlatayım kalbi sıkışır yine gitmez geçer der.bebek istiyoruz stresten bi haller oluyor yine gitmiyor.hadi çocuğu geçtim.kalple ilgili bir sorunu varsa??

önemsiz mi yani bu huyu ??? çünkü ailesinde kalp krizi geçirip hayatını kaybedenler var.

seni anlıyorum canım benimkide öyledir.
mesela ben şekeri olduğunu düşünüyorum 2 senedir hastaneye götüremedim test için. tansiyonu anormal fırlar ve burnu kanar büyük 16 falan oluyo yani. 1 kere doktora gitti ama doktormu dandik bizimkimi salladı anlamadım oda öyle kaldı. işte dersen 5 kişinin işini tek başına yapar her sene bi konuşur kafasına girerim eve erken gelir sonra bi bakarım yine kalmış gecelere kadar. yok o işi bırakamam yanlış yaparlar. şu programı bilmiyo bilmem ne. hayır adamlar bunun yaptığı iş sayesinde maaş alıyo desem yeridir. bide öyle alışmış uyanıklar öğrenmeyede niyetleri yok. oğlum ateşlendi bi sabah hastaneye gittik ya o telefon hiçmi susmaz. dedim eşime bidaha sen hastaneye falan gelmiyosun telle konuşmaktan başka bişey yapmadın. seni arayan program girişi soran adam senin iki katın maaş alıyo her evrakta tekrar en baştan anlatıyosun sıradaki evrakta tekrar arıyo.

bizimki deseki yahu hastanedeyim koşturuyorum ayni programın eğitimini sende altın ptur yap dese eşşek gibi öğrenecekler.

:( aynen yaa harfi harfine.kötü bişey demiyorum kii onun sağlığı için.ama anlamıyor anlamıyor

Back
X