• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük bir dert!! :((

ozumse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
340
3
26
Diyarbakır
Merhabalar gene ben.

Sevgilimle daha yeni ayrıyız taze,konu açmıştım bilenler bilir.
Bilmeyenler için kısa özet:çok küfür ediyordu,anneme aileme bana,en son buluşalım dedi bende ikna edemedim bizimkileri dedim bana,a... k... kezban,anneni s...,seni s...,ahmak,şerefsiz hepsini bir mesajda kullandı öyle böyle bitti.

Ama ben üzülüyorum.
Seviyodu ben biliyorum .. Ama saygımız yoktu.

Şimdi de üniversite sınavına girdim,kazanamadım,bu yıl hazırlanacağım,ya kazanamazsam?Ya başaramazsam korkusu var.
Ya o yaparsa da ben yapamaz evimde oturursam.
Sonracığıma dershanem var.
Ya beğenilmezsem,ya kimse sevmezse.
Ya onun gibisini bulamazsam gibi korkulu fikirleri düşünmeden edemiyorum.
Ne yapacağım ?
Rahatlamaya ihtiyacım var tatile gittim geldim gene yok rahatlayamıyorum.
Çalışmak için kafam rahat değil.
Ya o başkasını bulur ciddi ilişki yaşarda kimse beni begenmez de ben öyle oturur bir köşede kıskanırsam:18:

çok haklısın arkadaşım onun gibi küfür edeni bulamazsın o yüzden aman ha elinden kaçırma !! :34:

canım benim kimin önce ilişki buldugunun ne anlamı var doğru insan olmadıktan sonra ? asla beni sevmez kimse diye düşünme öyle de bi seviyolar ki , daha ne kısmetlerin olacak ne çok insanlarla tanışacaksın . ama önce önünde bi sınavın var unutma . bak sen bu sene bi kazan sonra gör nasıl herşey çorap söküğü gb gelecek . iyi bi okul iyi bi şehir demek iyi bi sosyal ortam demektir . ünivde ne güzellikler yasaycaksın kimbilir ? üstelik kim ne derse desin meslek okul çok şeydir bugün güzel bi yeri kazandıgında o insan seni kaybetmenin acısıyla kalacak . çünkü bazen statüde seçilen değil seçen olursun . sana öyle küfür eden birinden de hayır gelmez . emin ol

Merhabalar gene ben.

Bilmeyenler için kısa özet:çok küfür ediyordu,anneme aileme bana,en son buluşalım dedi bende ikna edemedim bizimkileri dedim bana,a... k... kezban,anneni s...,seni s...,ahmak,şerefsiz hepsini bir mesajda kullandı öyle böyle bitti.

Ama ben üzülüyorum.

Şimdi de üniversite sınavına girdim,kazanamadım,bu yıl hazırlanacağım,ya kazanamazsam?Ya başaramazsam korkusu var.
Ne yapacağım ?
Ya o başkasını bulur ciddi ilişki yaşarda kimse beni begenmez de ben öyle oturur bir köşede kıskanırsam:18:

ya bırak kimi bulursa bulsun ona küfretsin ne kafaya takıyorsun. Sanki cok matah bir adammış gibi eğitiminden önce onu düşünüyorsun. Yaş 18-19 galiba, senin önceliğin okulun dershanen olmalı.

Merhabalar gene ben.

Ama ben üzülüyorum.

Ne yapacağım ?

Sana şunu söyleyim canım .

O ciddi bir ilişki yaşayamaz , bu kafayla. Ancak kendı gıbı küfürbaz bırıyle tencere kapak olur ..

Mümkünse onun gibi birini bulma zaten şekerim.. :6: :6:

Anladığım kadarıyla aynı yaştayız. Duygularını ve düşüncelerini az çok anlayabiliyorum. Bence boş kaygılar taşıyorsun. Bi adamı hayatının merkezine böylesine koyup, elinde olan şansları değerlendirmemen hata olur. Bi an önce bu düşüncelerden sıyrılıp derslerine odaklanmalısın.
Bir geçmiş yaşadığı kıza böyle küfürler edebilecek kadarsa adamlığı, istediği yerde istediği kişiyle olabilir. Bence senden uzak dursun yeter.

Derslerinde başarılar dilerim :)

çok haklısın arkadaşım onun gibi küfür edeni bulamazsın o yüzden aman ha elinden kaçırma !! :34:
Ya kızmayın lütfen.17 yaşındayım.
Neyi nasıl düşüneceğimi şaşırdım ...

canım benim kimin önce ilişki buldugunun ne anlamı var doğru insan olmadıktan sonra ? asla beni sevmez kimse diye düşünme öyle de bi seviyolar ki , daha ne kısmetlerin olacak ne çok insanlarla tanışacaksın . ama önce önünde bi sınavın var unutma . bak sen bu sene bi kazan sonra gör nasıl herşey çorap söküğü gb gelecek . iyi bi okul iyi bi şehir demek iyi bi sosyal ortam demektir . ünivde ne güzellikler yasaycaksın kimbilir ? üstelik kim ne derse desin meslek okul çok şeydir bugün güzel bi yeri kazandıgında o insan seni kaybetmenin acısıyla kalacak . çünkü bazen statüde seçilen değil seçen olursun . sana öyle küfür eden birinden de hayır gelmez . emin ol
Babamda hep öyle der.
Haklısınız ama işte içim kötü oluyor..

ya bırak kimi bulursa bulsun ona küfretsin ne kafaya takıyorsun. Sanki cok matah bir adammış gibi eğitiminden önce onu düşünüyorsun. Yaş 18-19 galiba, senin önceliğin okulun dershanen olmalı.
Evet 17 yaşındayım..

haklısınız galiba..Ama işte korkuyorum.Kazanamazsam o yaparsa o olursa falan filan..

O küfürleri nasıl sindirebiliyorsunuz.
Hem de şimdiden.
Sindiremiyorum..
Ama işte..
Hep başarısızlık korkusu var..

ya kardeşim sen daha sınavını kazanmadan bunlarla neden uğraşıyorsun?
sınavı kazanamamaktan korkuyormuşsun, bu kafa ile kazanamazsın zaten. onu düşünmeyi bırak artık. seni bırak üstüne annene ağza alınmayacak küfür eden birisi için geleceğini düşünmüyorsun. ailen de izin vermemiş çok iyi yapmış.

dershanede seni kimin sevip sevmeyeceği şu anda seni hiççç ilgilendirmez. oraya arkadaş edinmeye gitmiyorsun. derslerine çalış üniversitede bir sürü arkadaşın olur zaten.
ben lise son senemde çok stresliydim dershanede kantinde falan takılmayı da sevmezdim, orayı okul ortamı gibi görmezdim bu da hata belki. kendimle ilgilendim hiç de zararını görmedim. 2 tane arkadaşın eksik olsun sınavda daha iyi bir derece yap.

Merhabalar gene ben.

Ama ben üzülüyorum.

Ne yapacağım ?

Allahını seversen onun gibisini bulma, hatta bulama.

Son düzenleme:
BEvet 17 yaşındayım..

haklısınız galiba..Ama işte korkuyorum.Kazanamazsam o yaparsa o olursa falan filan..

O ne yaparsa yapsın artık seni ilgilendirmemeli. Sen kendine konsantre ol. Kazanacağına inan.

Canım bir de sen bunlarla kafanı kurcalamaa ,aç kitabini başla çalışmaya..
Sen okumana bak ..Hayatına saygılı terbiyeli insanlar çıkar merak etme..

Son düzenleme:
Sana şunu söyleyim canım .

O ciddi bir ilişki yaşayamaz , bu kafayla. Ancak kendı gıbı küfürbaz bırıyle tencere kapak olur ..
Of ama,ne bileyim..Hep kaygı.Biliyorum onu benden başkası alttan alamaz.Ama ya o alırsa ben mi değersiz olcam offffffff..

Mümkünse onun gibi birini bulma zaten şekerim.. :6: :6:
Onun gibisini bulmak istemiyorum zaten,arada romantik sevdiğini çok belli eden biri oluyor ben o kişiye aşıktım aslında..:43:
Anladığım kadarıyla aynı yaştayız. Duygularını ve düşüncelerini az çok anlayabiliyorum. Bence boş kaygılar taşıyorsun. Bi adamı hayatının merkezine böylesine koyup, elinde olan şansları değerlendirmemen hata olur. Bi an önce bu düşüncelerden sıyrılıp derslerine odaklanmalısın.
Bir geçmiş yaşadığı kıza böyle küfürler edebilecek kadarsa adamlığı, istediği yerde istediği kişiyle olabilir. Bence senden uzak dursun yeter.

Derslerinde başarılar dilerim :)
Bende öyle diyorum zaten hem namusum diyor hemde şerefsiz..Bu mu namus diye düşünmeden edemiyorum..Teşekkür ederim :)

canını kurtar bu kişiden
şimdiden böyle küfür ediyorsa ilerde bu seni döve döve canını çıkartır
daha 17 yaşındayım diyorsun
neden böyle tiplere kendini ezdiriyorsun
daha uzun senelerin var
sana Kezban deyip seni aşağılayan birinin seni sevdiğini mi sanıyorsun

Son düzenleme:
Ben olsam anneme küfür eden insanı maffeder sonra da hayatımdan komple çıkarırdım.Hala nasıl o şerefsizi düşünüp üzülebiliyorsun.

Ayrıca kazanamazsam diye korkarsan zaten kazanamazsın.Kendine güven biraz.

bi yarım saatimi senin konularını okumakla geçirdim :31:
yazık sadece... özet geçiyim ben sonra cevap versinler sana :ssz:

17 yaşında- bi konusunda tesettürlü ?
bi konusunda -erkek arkadaşı sadece kendine değil annesine babasına küfür ediyo ..
( kendine saygın yoksa eğer kendine küfür ettirebiliyosan .. o anne - babana küfür ettirme onlara saygın olsun en azından ! )
bi konusunda - 17 yaşında ama erkek arkadaşı tersten ilişki istiyo -:53:
bi konusunda - dinime bağlancam diyo erkek arkadaşına - erkek arkadaşı hizbullah mısın lan ? diyo :26: ...

sana küfür eden ! ailene küfür eden seni tehdit edip ahlaksız tekliflerde bulunan biri için nedir bu takıntı ?
senin yaşında kardeşim var benimde üzüldüm sadece senin için derslerine çalış iyi bi üniversite kazan hayatın güzellikleri bir bir karşına çıkar daha sonra merak etme :31:

ya kardeşim sen daha sınavını kazanmadan bunlarla neden uğraşıyorsun?
sınavı kazanamamaktan korkuyormuşsun, bu kafa ile kazanamazsın zaten. onu düşünmeyi bırak artık. seni bırak üstüne annene ağza alınmayacak küfür eden birisi için geleceğini düşünmüyorsun. ailen de izin vermemiş çok iyi yapmış.

dershanede seni kimin sevip sevmeyeceği şu anda seni hiççç ilgilendirmez. oraya arkadaş edinmeye gitmiyorsun. derslerine çalış üniversitede bir sürü arkadaşın olur zaten.
ben lise son senemde çok stresliydim dershanede kantinde falan takılmayı da sevmezdim, orayı okul ortamı gibi görmezdim bu da hata belki. kendimle ilgilendim hiç de zararını görmedim. 2 tane arkadaşın eksik olsun sınavda daha iyi bir derece yap.
Ya ben mezun oldum bu yıl ki sınavda babam sınıf öğretmenliği istemedi diye tercih vermedim.Gitmedim ya bu yıl yapamazsam diye kotkuyorumm...
Allahını seversen onun gibisini bulma, hatta bulama.
İnş,Amin :)
O ne yaparsa yapsın artık seni ilgilendirmemeli. Sen kendine konsantre ol. Kazanacağına inan.
Çoook inanıyorum ama işte korku stres aldı başını gidiyo :18:

Canım bir de sen bunlarla kafanı kurcalamaa ,aç kitabini başla çalışmaya..
Sen okumana bak ..Hayatına saygılı terbiyeli insanlar çıkar merak etme..
Umarım girer,ya böyle kalırsam diye korkuyorum bende...
canını kurtar bu kişiden
şimdiden böyle küfür ediyorsa ilerde bu seni döve döve canını çıkartır
daha 17 yaşındayım diyorsun
neden böyle tiplere kendini ezdiriyorsun
daha uzun senelerin var
sana Kezban deyip seni aşağılayan birinin seni sevdiğini mi sanıyorsun
Kurtardım zaten ...
Haklısınızz..
Seviyor sanıyordum galiba ben hep..
Aslında kendi kendime imişim..Tek başıma gitmişim..

Bunun üzerine bir şey söylemeye gerek yok.
:43:

bi yarım saatimi senin konularını okumakla geçirdim :31:
yazık sadece... özet geçiyim ben sonra cevap versinler sana :ssz:

17 yaşında- bi konusunda tesettürlü ?
bi konusunda -erkek arkadaşı sadece kendine değil annesine babasına küfür ediyo ..
( kendine saygın yoksa eğer kendine küfür ettirebiliyosan .. o anne - babana küfür ettirme onlara saygın olsun en azından ! )
bi konusunda - 17 yaşında ama erkek arkadaşı tersten ilişki istiyo -:53:
bi konusunda - dinime bağlancam diyo erkek arkadaşına - erkek arkadaşı hizbullah mısın lan ? diyo :26: ...

sana küfür eden ! ailene küfür eden seni tehdit edip ahlaksız tekliflerde bulunan biri için nedir bu takıntı ?
senin yaşında kardeşim var benimde üzüldüm sadece senin için derslerine çalış iyi bi üniversite kazan hayatın güzellikleri bir bir karşına çıkar daha sonra merak etme :31:

Offf 17 yaşında daha, ruhu simdiden karanlık. Cok üzücü

Back
X