Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o elbise sade değil ki . daha abartısını düşünemiyorum. olayın şıklığı kaçıyor aşırı abartı olunca . siz güzel şık olacağınız bir şeyi seçin ve insanların gazına gelmeyin . aynı şeyi makyaj için de diyecekler bence nacizane onu da abartmayın fotoğtafta iğrenç çıkıyor bence aşırı makyaj .bende düz olanı istiyorum ama ısrarla çok sade olacağımı söylüyorlar![]()
Tarlatanın icadı bence kadın milletine atılan en büyük kazık. Gelinliklerde bile eğer 1.60 boyunda ve 60 kilo değilsen çok ama çok kötü duruyor. Ters dönmüş elma şekeri gibi. Hele bir de renkli elbiselerde tam bir göz cinayeti. Kesinlikle tarlatansız bir şey giy. Ben şahsen tarlatanlı ve renkli bir elbise giyeceğime eşofmanla giderim daha iyi.
o da kafamı karıştırıyor işte..tarlatanli ama aşırı değil çünkü senin nisanina herkes sık gelecek eee sen esas kizsin o yüzden bi tık fark olmalı bence
o da iyiymiişTarlatanın icadı bence kadın milletine atılan en büyük kazık. Gelinliklerde bile eğer 1.60 boyunda ve 60 kilo değilsen çok ama çok kötü duruyor. Ters dönmüş elma şekeri gibi. Hele bir de renkli elbiselerde tam bir göz cinayeti. Kesinlikle tarlatansız bir şey giy. Ben şahsen tarlatanlı ve renkli bir elbise giyeceğime eşofmanla giderim daha iyi.
Sevgili arkadasim oncelikle Allah tamamina erdirsin. İkinci olarak sunu soylemek isterim ki kim ne derse desin sen istedigini sec. İleride resimlere baktiginda uzulmezsin niye onu secmedim diye. Bencede duz olani. Hem daha tarz hemde hanim hanimcikbende düz olanı istiyorum ama ısrarla çok sade olacağımı söylüyorlar![]()
eveeet kesinlikle daha hoş zarif duruyor bence o kocaman şeyi hiç giymek istemiyorum zaten düğünde öyle kabarık giycem nişanda da aynı kıyafetin renklisini giymek istemiyorumSevgili arkadasim oncelikle Allah tamamina erdirsin. İkinci olarak sunu soylemek isterim ki kim ne derse desin sen istedigini sec. İleride resimlere baktiginda uzulmezsin niye onu secmedim diye. Bencede duz olani. Hem daha tarz hemde hanim hanimcik