Yok hayir evlenmedim. Ama ondan sonar karsima cok kisi cikti ve birini sevdim hatta eskisinden cok cok daha sevdim. Hani simdi diyorum ki aslinda iyi ki bitmis cünkü eskisiyle aslinda ne kadar farkliymissiz. Suan hayatimdaki insanda nasip iste Türkiyede yasiyor ilk tanistigimizda dedim Ya buraya geliceksin ya da olmaz bu is. Kabul etti. Eski sevgilim ailesinin sözü bakan biriydi fazlasiyla. ONu unutmam 1,5 yilimi aldi cok zor oldu cünkü henüz benimleyken ailesinin buldugu kizla tanisip sözledindi düsünebiliyormusun bu aciyi L. Sonrasinda da cok canimi yakti onu seviyorum dedi sonar bana seni seviyorum ama artik dönemem dedi. Sükür o günler geride kaldi. Ben suna inaniyorum insan sevdigi, inandigi ve güvendigi insanin, askin arkasinda durur sonuna kadar. SEvmek demek ait olmak sahip cikmak yeri geldiginde savasmak, mucadele etmek demek. Bir beraberlik zorluklari beraber asmak icin vardir. Ben ne beraberlikler duydum yillarca ailalere karsi savas veren suan hepsi evli ve cocuklu sükür. Senin onun ellerinden onunda senin elelrinden dahada s1k1ca tutmaniz gerekiyordu. Bak canim belkide sevgilinde “sevseydi bana git demez, ailesini ikna etmeye ugrasirdi” diye düsünüyordur. Bunlari konustunuz mu hic? Suan birbirinizi anlamiyor olabilirsiniz. Ama degecegine inaniyorsan, inaniyorsaniz bence savasmaya deger. Karsilikli ask ve sevgi inan bana cok kolay bulunmuyor. Sana kacmani istemesi cok sacma orada sacmalamis. Erkek ailesi kolay kolay git orada yasa demez be canim. Simdi önemli olan erkek arkadasin senin yasadigin sehirde is bulabilirmi. Ailene cokmu yakin olman gerek? Kusura bakma ama ben senin aileni anlamadim. Hani ayni sehirden birini buldum diyelim ve sen mutsuz oldun bunu istemiyorlardir degilmi?! Ama yinede herseyin hayirlisini dilemek gerek. Umarim bir yolunu bulursunuz