büyük bir sevdayla veda ettik...

Leylilez

Mucizeler iyiki varlar..
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
1.046
699
53
31
Saatlerce ağladık ben doyamadim o doyamadı gitmeliydim kavuşamazdik bir ömür onu sevmekten vazgecmeyecegim.O da beni unutamicak kalplerimizin bir köşesinde yaşayacaz sevdamızı:KK42:mükemmel bir insan onun mutlu olması icin hep dua edeceğim.kavuşamamızın tek sebebi mesafeler mesafelerden nefret ediyorum:KK61:Ona yine dönsem dünyalar bizim olur ama diyemiyorum akıl verin lütfen...

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesafe diye bi ayrılık nedeni duymadım.
Mesafelerin neden olduğu sorunlardan ayrılık olur.
Ama anlatımını bakılırsa ortada sorun yok leyla ile mecnun iken ayrı dusmussunuz gibi
Pek anlamadım yani.

Mesafe diye bi ayrılık nedeni duymadım.
Mesafelerin neden olduğu sorunlardan ayrılık olur.
Ama anlatımını bakılırsa ortada sorun yok leyla ile mecnun iken ayrı dusmussunuz gibi
Pek anlamadım yani.
Ayrilik nedenimiz ailemin mesafe yüzünden sevdigime vermemesi.Ailemi ikna etmek icin cabaladim ikna edemedim...
Nasıl yani. .
Yanına gidemez miydin?
Yanina giderdim ailem izin vermedi Onunla heryere giderdim...Ama ailem o senin yasadigin şehire gelsin dediler kabul etti gelecekti, bu seferde baska bahane temelli gelmeli dediler bir ömür bunun sözünü tutamam dedi ailesini bir süreğine benim şehrimde yaşamayı ikna edebilmişti.arkadaslar ne olur akil verin nefes alamiyorum aileme cok kizginim halden anlamiyorlar:KK42:

acik konusalim, kacinci yuzyildayiz? aileymis, arkadasmis, insanlar cocugunu ortada birakiyor askim askim diye. eger birbirinize guveniniz varsa ve askiniz gercekse onunuzde hicbir engel bulunamaz. bu ailelerin rizasi bir olmaz iki olmaz, ucuncude klise bir pembe dizi misali; torun tombalak kapilarina gittiginizde heer sey duzelir. DERT ARAMAYIN, cozum bulun!:)

acik konusalim, kacinci yuzyildayiz? aileymis, arkadasmis, insanlar cocugunu ortada birakiyor askim askim diye. eger birbirinize guveniniz varsa ve askiniz gercekse onunuzde hicbir engel bulunamaz. bu ailelerin rizasi bir olmaz iki olmaz, ucuncude klise bir pembe dizi misali; torun tombalak kapilarina gittiginizde heer sey duzelir. DERT ARAMAYIN, cozum bulun!:)
Açık konuşuyoruz zaten kardesim,çözüm aradık bir çıkar yol bulamadık.keşke dediginiz gibi olsaydi her aile ayni degil ben sevdigim insani secip ona kacsaydim benim ailem beni ölmüs bilirdi.Rabbim kimseye yasatmasin bu durumlari gercekten cok zorr...sevdigim insan konusunda hic süphem yok cok seviyor cok guveniyorum ruh ikizim.herseyiyle beni tamamliyordu.Onun gibi biri karsima çıkar mı allah bilir gercekten herseyiyle mükkemmel bir insan.Başkasiyla evlenirsemde O hep kalbimde olacak.:KK42:

Kavuşamasada insan.Olmuyor yaşayan bilir...:KK42:Yaşayan ölü gibiyim darmadağanim O da öyle biliyorum:KK61:

bende zamaninda severek ayrildim gayete iyi biliyorum. Aramizda mesafe olarka ülkeler vardi ben avrupada yasiyorum o Türkiye de yasiyordu. Benim gibi güclü ve cesur olup savasamadi kolayi secti ve ayrildik. Ben cocuklarimizin avrupada yasamasini istedim o annesinden ayrilamadi. Ve sonunda ailesinin istedigi biriyle nisanlandi. Ne oldu biliyormusun? NIsanliyken benim pesimide birakmadi. Suan evli bir kizi var mutlumu, mutsuzmu bilmiyorum ama o gün bugündür önyargili insanlardan adeta nefret ediyorum. Ailesi sirf ben yurtdisindayim diye beni istemeid gerci baska seylerde vardi. Herneyse demekki gercek ask degilmis aramizdaki ki böyle birseyden bitmis. Bana göre seven insan cesur ve güclü olur savasir her ne olursa olsun sevdigini kaybetmeyi göze almaz. Üstelik sizin aileniz onu tanimiyor bile. Üzüldüm gercekten umarim bir yolunu burlusunuz.

bende zamaninda severek ayrildim gayete iyi biliyorum. Aramizda mesafe olarka ülkeler vardi ben avrupada yasiyorum o Türkiye de yasiyordu. Benim gibi güclü ve cesur olup savasamadi kolayi secti ve ayrildik. Ben cocuklarimizin avrupada yasamasini istedim o annesinden ayrilamadi. Ve sonunda ailesinin istedigi biriyle nisanlandi. Ne oldu biliyormusun? NIsanliyken benim pesimide birakmadi. Suan evli bir kizi var mutlumu, mutsuzmu bilmiyorum ama o gün bugündür önyargili insanlardan adeta nefret ediyorum. Ailesi sirf ben yurtdisindayim diye beni istemeid gerci baska seylerde vardi. Herneyse demekki gercek ask degilmis aramizdaki ki böyle birseyden bitmis. Bana göre seven insan cesur ve güclü olur savasir her ne olursa olsun sevdigini kaybetmeyi göze almaz. Üstelik sizin aileniz onu tanimiyor bile. Üzüldüm gercekten umarim bir yolunu burlusunuz.
çok teşekkur ederim paylastiginiz icin haklisiniz gercek seven pes etmez savaşır.Savastim cok dusundum her defasimda yolumuz umutsuzluga dusuyordu benim ailem karşiydi tanisa bilehayir derdi.sen sevdogine gore iyi biridir muhakak ama bu is olmaz kendinide bizide yorma derlerdi.Onun ailesi beni istiyordu benim gibi birini gökte ararken yerde bulmuslardı.Sevdigim insana git orada yasa diyebilirlerdi sevdigim insan böyle bir fedakarligi yapabilirdi yapmadi.fedakarliklari benden istediler hep kiz gitmek zorunda degil ki. Ben erkek olsaydim sevdigim icin giderdim.O gelmedi savaşmadı belkide savasmamasi benim.hayrima oldu cok dusundum aşk güzel ama savaşmaliydi savasmadigi icin git dedim bir ay ayriliktan sonra geri geldi bensiz olamayacagini kendisine kaçmamı istedi yapamadim imkansiz birsey bu ailemi ömür boyu kaybederdim yüzüme bile bakmazlardi vazgecmek zorunda kaldim yine git dedim gitti yine dönermi bilmiyorum.Sizce ona git demekle dogrumu yaptim??ailemin etkisinde kaliyorum duygularimi onsuz mahfoldugumu bile sakliyorum güclü olmaya calisiyorum:KK42:Bende o da baskasiyla evlenince mutlu olurmuyuz birbirimizi unuturmuyuz??çok zor cokk:KK43:siz evlendiniz mi??

çok teşekkur ederim paylastiginiz icin haklisiniz gercek seven pes etmez savaşır.Savastim cok dusundum her defasimda yolumuz umutsuzluga dusuyordu benim ailem karşiydi tanisa bilehayir derdi.sen sevdogine gore iyi biridir muhakak ama bu is olmaz kendinide bizide yorma derlerdi.Onun ailesi beni istiyordu benim gibi birini gökte ararken yerde bulmuslardı.Sevdigim insana git orada yasa diyebilirlerdi sevdigim insan böyle bir fedakarligi yapabilirdi yapmadi.fedakarliklari benden istediler hep kiz gitmek zorunda degil ki. Ben erkek olsaydim sevdigim icin giderdim.O gelmedi savaşmadı belkide savasmamasi benim.hayrima oldu cok dusundum aşk güzel ama savaşmaliydi savasmadigi icin git dedim bir ay ayriliktan sonra geri geldi bensiz olamayacagini kendisine kaçmamı istedi yapamadim imkansiz birsey bu ailemi ömür boyu kaybederdim yüzüme bile bakmazlardi vazgecmek zorunda kaldim yine git dedim gitti yine dönermi bilmiyorum.Sizce ona git demekle dogrumu yaptim??ailemin etkisinde kaliyorum duygularimi onsuz mahfoldugumu bile sakliyorum güclü olmaya calisiyorum:KK42:Bende o da baskasiyla evlenince mutlu olurmuyuz birbirimizi unuturmuyuz??çok zor cokk:KK43:siz evlendiniz mi??

Yok hayir evlenmedim. Ama ondan sonar karsima cok kisi cikti ve birini sevdim hatta eskisinden cok cok daha sevdim. Hani simdi diyorum ki aslinda iyi ki bitmis cünkü eskisiyle aslinda ne kadar farkliymissiz. Suan hayatimdaki insanda nasip iste Türkiyede yasiyor ilk tanistigimizda dedim Ya buraya geliceksin ya da olmaz bu is. Kabul etti. Eski sevgilim ailesinin sözü bakan biriydi fazlasiyla. ONu unutmam 1,5 yilimi aldi cok zor oldu cünkü henüz benimleyken ailesinin buldugu kizla tanisip sözledindi düsünebiliyormusun bu aciyi L. Sonrasinda da cok canimi yakti onu seviyorum dedi sonar bana seni seviyorum ama artik dönemem dedi. Sükür o günler geride kaldi. Ben suna inaniyorum insan sevdigi, inandigi ve güvendigi insanin, askin arkasinda durur sonuna kadar. SEvmek demek ait olmak sahip cikmak yeri geldiginde savasmak, mucadele etmek demek. Bir beraberlik zorluklari beraber asmak icin vardir. Ben ne beraberlikler duydum yillarca ailalere karsi savas veren suan hepsi evli ve cocuklu sükür. Senin onun ellerinden onunda senin elelrinden dahada s1k1ca tutmaniz gerekiyordu. Bak canim belkide sevgilinde “sevseydi bana git demez, ailesini ikna etmeye ugrasirdi” diye düsünüyordur. Bunlari konustunuz mu hic? Suan birbirinizi anlamiyor olabilirsiniz. Ama degecegine inaniyorsan, inaniyorsaniz bence savasmaya deger. Karsilikli ask ve sevgi inan bana cok kolay bulunmuyor. Sana kacmani istemesi cok sacma orada sacmalamis. Erkek ailesi kolay kolay git orada yasa demez be canim. Simdi önemli olan erkek arkadasin senin yasadigin sehirde is bulabilirmi. Ailene cokmu yakin olman gerek? Kusura bakma ama ben senin aileni anlamadim. Hani ayni sehirden birini buldum diyelim ve sen mutsuz oldun bunu istemiyorlardir degilmi?! Ama yinede herseyin hayirlisini dilemek gerek. Umarim bir yolunu bulursunuz

Yok hayir evlenmedim. Ama ondan sonar karsima cok kisi cikti ve birini sevdim hatta eskisinden cok cok daha sevdim. Hani simdi diyorum ki aslinda iyi ki bitmis cünkü eskisiyle aslinda ne kadar farkliymissiz. Suan hayatimdaki insanda nasip iste Türkiyede yasiyor ilk tanistigimizda dedim Ya buraya geliceksin ya da olmaz bu is. Kabul etti. Eski sevgilim ailesinin sözü bakan biriydi fazlasiyla. ONu unutmam 1,5 yilimi aldi cok zor oldu cünkü henüz benimleyken ailesinin buldugu kizla tanisip sözledindi düsünebiliyormusun bu aciyi L. Sonrasinda da cok canimi yakti onu seviyorum dedi sonar bana seni seviyorum ama artik dönemem dedi. Sükür o günler geride kaldi. Ben suna inaniyorum insan sevdigi, inandigi ve güvendigi insanin, askin arkasinda durur sonuna kadar. SEvmek demek ait olmak sahip cikmak yeri geldiginde savasmak, mucadele etmek demek. Bir beraberlik zorluklari beraber asmak icin vardir. Ben ne beraberlikler duydum yillarca ailalere karsi savas veren suan hepsi evli ve cocuklu sükür. Senin onun ellerinden onunda senin elelrinden dahada s1k1ca tutmaniz gerekiyordu. Bak canim belkide sevgilinde “sevseydi bana git demez, ailesini ikna etmeye ugrasirdi” diye düsünüyordur. Bunlari konustunuz mu hic? Suan birbirinizi anlamiyor olabilirsiniz. Ama degecegine inaniyorsan, inaniyorsaniz bence savasmaya deger. Karsilikli ask ve sevgi inan bana cok kolay bulunmuyor. Sana kacmani istemesi cok sacma orada sacmalamis. Erkek ailesi kolay kolay git orada yasa demez be canim. Simdi önemli olan erkek arkadasin senin yasadigin sehirde is bulabilirmi. Ailene cokmu yakin olman gerek? Kusura bakma ama ben senin aileni anlamadim. Hani ayni sehirden birini buldum diyelim ve sen mutsuz oldun bunu istemiyorlardir degilmi?! Ama yinede herseyin hayirlisini dilemek gerek. Umarim bir yolunu bulursunuz
Sizin adiniza cok sevindim.Rabbim mutlulugunuzu sevginizi daim etsin insallah.Haklisiniz ailesi ona git yaşa demez ama o isteseydi yapabilirdi.ben istiyorum ama yapamiyorum öyle bir gücüm yok.Aileme hak veriyorum ailem benim yasayabilesegim zorluklari göz önunde bulundurarak reddettiler anne baba evlatlari icin en iyisini isterler.Ailem gelsin dizimizin dibinde yasasin demedi orta yol istediler sadece ne ailemin yasadigi sehir nede onun ailesinin ikisininde ortasinda ikisinede ayni mesafe uzaklikta yasayin dediler.Benim sevdigim insanin ailesine yakin olmam zamanla olusabilecek sorunlarla tek basima savinmasiz kimsesiz kalmama el vermedi gönulleri. sevdigim insanin sehrine hic gitmedim hic kimsemiz yok cok ters bir sehir ailem gelemezdi yanima ben aileme ne kadar sıklıkta gidip gelirdim bilmiyorum bunlari konustuk beni aileme hasret birakmayacagini soyledi ama maddi durumlarindan dolayi sıkıntı olurdu.ailemin de gelmesini istedigi sehirde iş sıkıntısı olurdu. onun yasadigi sehre göre hayat sartlari daha pahali.Ben ondan önce cok kisi tanidim sevememistim onu tsnimak aradigimi bulmak gibi olmustu onun icinde öyle ve gercekten kimse icin yapamayacagimi onun icin yaptim daha once yapmadiklarimi aileme direndim ayni mahallede bile olursam sizinle mutlu olamazsam dedim...Ailem taninan bir aile cevresi cok maddi durumu sevdigim kisinin durumundan daha iyi yokluk görmedim bunlari bile göze aldim kavusabilmek icin.Bizim toplumda olursa arastiririz biliriz bilmedigimize vermeyiz O yabanci kime sorariz nerden biliriz sen onun icin gitsen bizden uzak olsan ailesinin onun zamanla sana bir kötülugu olursa tek basina savunmasiz kimsesiz olma deyip durdular.Dinletemedim gercekten ne yapacagimi bilmiyorum böylesi daha mi iyi bende sizin gibi unutmalimiyim??ya karsima öyle biri çikmazsa ki umudum yok çıkacağindan:KK43:acımı yasayip köseye cekildim diyelim.peki ya sonra baskasini sevemezsem evlilik yapip mutlu olamazsam??:KK43::KK42:Rabbim kimseye yasatmasin yardimcimiz olsun.

Mesleği nedir? Sizin bulunduğunuz ilde iş bulup kalma ihtimali olmaz mıydı? Tamamını okuyamadım

Mesleği nedir? Sizin bulunduğunuz ilde iş bulup kalma ihtimali olmaz mıydı? Tamamını okuyamadım
Mesleği döner ustasi bulundugum sehirde onun iş kapasitesi az idi.İş bulsa bile bulundugum sehrin hayat sartlari onun bulundugu sehire göre daha pahali.Eger maddi sıkıntı yaşarsam ailemin yanina dönmek zorunda kalicsm dedi.Benim ailem ise temeli kalmasinda israrciydi.

Mesleği döner ustasi bulundugum sehirde onun iş kapasitesi az idi.İş bulsa bile bulundugum sehrin hayat sartlari onun bulundugu sehire göre daha pahali.Eger maddi sıkıntı yaşarsam ailemin yanina dönmek zorunda kalicsm dedi.Benim ailem ise temeli kalmasinda israrciydi.
mesela hem senin ailene hem onun ailesine eşit mesafede iş olanağı iyi bir il olsa? hem çok fazla mesafe olmaz hem oraya gittin buraya gelmedin davası olmaz. ailen başka bir sebepten istemiyor da söyleyemiyor mu acaba?

mesela hem senin ailene hem onun ailesine eşit mesafede iş olanağı iyi bir il olsa? hem çok fazla mesafe olmaz hem oraya gittin buraya gelmedin davası olmaz. ailen başka bir sebepten istemiyor da söyleyemiyor mu acaba?
Aslinda ailemin bahaneleri çok.Yabancı olması,memur olmamasi,onlarin önerdiği biri olmasını istemeleri,kendi bölgemizden,çevremizden istemeleri anlıyacağınız onlara teslim olmami istiyorlar.Hayatimla ilgili kararlarin %.10 nu veremiyorum.Dedigim dedik biri olmama rağmen onlara karşi savunmasiz oluyorum.

Nasıl tanıştını bu kadar mesafeden ? Benim kuzeniminde ailesi istemedi erkek arkadaşını bekledi şayan etmedi sustu kimseyi istemedi sadece sabırla bekledi ve ailesi razı oldu tabi onların istememe sebebi mesafe değil ama ben şunu anlayamıyorum ortada bir sevgi varsao heba edilmemeli ben sevdiğim insandan sebepsiz vazgeçemezdim mesela sebebimde aldatma değer vermeme sayıp sövme olurdu ancak. Maddiyat mesafe bilemiyorum biz tayinci olacağız memuruz bizde ailemizden uzağız birlikte olamayacağız belkide hiç bunları düşünmek severek ayrılmak bana mantıklı gelmiyor

Nasıl tanıştını bu kadar mesafeden ? Benim kuzeniminde ailesi istemedi erkek arkadaşını bekledi şayan etmedi sustu kimseyi istemedi sadece sabırla bekledi ve ailesi razı oldu tabi onların istememe sebebi mesafe değil ama ben şunu anlayamıyorum ortada bir sevgi varsao heba edilmemeli ben sevdiğim insandan sebepsiz vazgeçemezdim mesela sebebimde aldatma değer vermeme sayıp sövme olurdu ancak. Maddiyat mesafe bilemiyorum biz tayinci olacağız memuruz bizde ailemizden uzağız birlikte olamayacağız belkide hiç bunları düşünmek severek ayrılmak bana mantıklı gelmiyor
Arkadaş aracılığiyla tanistik tesadüf oldu öyle bir niyetimiz yoktu hersey bir anda gelisti.Ben çevremden cok karşılaştım çocuklarinin hayati üzerinden karar veren katı davranan aileler benim ailemde öyle Nuh diyor peygamber demiyorlar.Engel oluyorlar:KK43:

merhabalar:) gördüm geldim derdimi paylaşmak için, daha yeni üye oldum tazecik üye:)) mesafe durumu bende de var inanır mısınız içimi dökmek için yazıyorum bu ne densizlik demezsiniz umarım.. benim de sevgilimle aramızda mesafe var ne onla ne de onsuz gerçekten yapamıyorum ikimiz de üniv. 1. sınıfız o başka şehiri kazandı ben evime yaklaşık 2 saatlik mesafede olan bi yeri kazandım geçen yaz işte.. 1 senedir ayda bir ya da 2 ayda bir ancak görüşebiliyorduk aynı liseden mezunduk ama şans işte gitti nereyi kazandı. benim yanıma geçiş yapabilmek ve evine yakın olabilmek için derslerden kalmamak için ölesiye çalıştı.. müthiş kavgalar ettik ayrılıp barıştık.. her şey iyi gidiyordu sınav haftası bu hafta ders çalışıyor diye onu güldürüyordum eğlendiriyordum aramız çok iyiydi kavga etmicez diye söz vermiştik. dün ne olduysa oldu.. okulda bahçede kızlarla oturuyorum ve bi yandan onunla telde konuşuyorum (bu arada tüm sene boyunca kendi kız arkadaş çevrem dışında bi erkekle dahi konuşmuşluğum yoktur ödev için sunum yapmamız dışında o da bunu biliyordu ama beni okulda sıkıştırmalara devam ediyordu) etrafımızda öğrenciler çok olduğundan erkeklerin gülüşme sesleri geliyordu arkadan sen hani kızlarla oturuyordun dedi bana ben de kızlarla oturuyorum zaten dedim o sesler ne dedi etraftan geliyor dedim sen bana kızlarla oturduğunu söylemiştin dedi biraz daha üstüme geldi telefonu yüzüme kapadı.. ısrarla aradım sonunda açtı neden kapatıyorsun yüzüme dedim sen daha ne yaptığını bilmiyorsun dedi bana.. yüzüme kapatıcaksan bi daha beni arama dedim öyle mi dedi evet dedim o zaman bitti dedi:'( ben de derse girmek üzereydim kapattım hemen mecburen.. bi daha aramadım o da aramadı.. dedesinin vefat haberi gelmiş dün akşam işte bana mesaj attı sana çok ihtiyacım var diye aradım hemen nasıl ağlıyor telefonda ama. ben de bi süre sus kalmak zorunda kaldım şoktaydım nasıl konuşup rahatlatacğımı bilemedim. kaaptıyorum ben sen de susmaya devam et dedi yine yüzüme kapadı teli defalarca aradım.. açtı sonunda susmanı istemiyorum susucaksan arama dedi ben de onun yanında olmadığımdan sürekli iyi misin iyisn demi sakin ol git bi marketten su al parkta bi otur vs şeyler diyordum ben öyle deyince büsbütün sinirlendi bana bağırmaya başladı zaten her dediğim şeye sinirleniyordu en sonunda senin bana destek olduğun filan yok dedi bi süre arama beni gücendim sana dedi ben ağlamaya başladım kapatıyorum telefonu dedi ağlayarak tmm dedim kapatırken de kendi kendine söylendiğini duydum ağlamaktan başka bi şey yaptığın yok gibi bi şeyler söyledi. bütün gece uyumadım ağlamaktna gözlerim şişti.. yarın doğum günü ben ona pazartesi günü kargo yolladım bugün yarın ulaşması gerekiyor gidip almayacak bile ne heveslerle hediyeler aldım ona gönderdim içine notlar koydum.. biliyorum acısı var ama benim de kalbim kırıldı.. yanında olmadığım için sadece sorup duruyordum onu sakinleştirmek için bir sürü şey söyledim fayda etmedi. ayrıldık mı bilmiyorum ama kolum kanadım kırıldı haftaya benim de finallerim başluyor çalışamıyorum bile inanın.. çok özür dilerim ama bu mesafe konusunu görünce dayanamadım anlaracak kimsem yoktu girdim artık buraya Allah ne verdiyse yazdım lütfen kusuruma bakmayın çok çok özür dilerim.. Rabbim size de en hayırlısını versin hakkınızda mesafelerden dolayı sizi en iyi ben anlarım.. Tekrardan kusuruma bakmayın gerçekten dayanamadım :( iyi günler dilerim

merhabalar:) gördüm geldim derdimi paylaşmak için, daha yeni üye oldum tazecik üye:)) mesafe durumu bende de var inanır mısınız içimi dökmek için yazıyorum bu ne densizlik demezsiniz umarım.. benim de sevgilimle aramızda mesafe var ne onla ne de onsuz gerçekten yapamıyorum ikimiz de üniv. 1. sınıfız o başka şehiri kazandı ben evime yaklaşık 2 saatlik mesafede olan bi yeri kazandım geçen yaz işte.. 1 senedir ayda bir ya da 2 ayda bir ancak görüşebiliyorduk aynı liseden mezunduk ama şans işte gitti nereyi kazandı. benim yanıma geçiş yapabilmek ve evine yakın olabilmek için derslerden kalmamak için ölesiye çalıştı.. müthiş kavgalar ettik ayrılıp barıştık.. her şey iyi gidiyordu sınav haftası bu hafta ders çalışıyor diye onu güldürüyordum eğlendiriyordum aramız çok iyiydi kavga etmicez diye söz vermiştik. dün ne olduysa oldu.. okulda bahçede kızlarla oturuyorum ve bi yandan onunla telde konuşuyorum (bu arada tüm sene boyunca kendi kız arkadaş çevrem dışında bi erkekle dahi konuşmuşluğum yoktur ödev için sunum yapmamız dışında o da bunu biliyordu ama beni okulda sıkıştırmalara devam ediyordu) etrafımızda öğrenciler çok olduğundan erkeklerin gülüşme sesleri geliyordu arkadan sen hani kızlarla oturuyordun dedi bana ben de kızlarla oturuyorum zaten dedim o sesler ne dedi etraftan geliyor dedim sen bana kızlarla oturduğunu söylemiştin dedi biraz daha üstüme geldi telefonu yüzüme kapadı.. ısrarla aradım sonunda açtı neden kapatıyorsun yüzüme dedim sen daha ne yaptığını bilmiyorsun dedi bana.. yüzüme kapatıcaksan bi daha beni arama dedim öyle mi dedi evet dedim o zaman bitti dedi:'( ben de derse girmek üzereydim kapattım hemen mecburen.. bi daha aramadım o da aramadı.. dedesinin vefat haberi gelmiş dün akşam işte bana mesaj attı sana çok ihtiyacım var diye aradım hemen nasıl ağlıyor telefonda ama. ben de bi süre sus kalmak zorunda kaldım şoktaydım nasıl konuşup rahatlatacğımı bilemedim. kaaptıyorum ben sen de susmaya devam et dedi yine yüzüme kapadı teli defalarca aradım.. açtı sonunda susmanı istemiyorum susucaksan arama dedi ben de onun yanında olmadığımdan sürekli iyi misin iyisn demi sakin ol git bi marketten su al parkta bi otur vs şeyler diyordum ben öyle deyince büsbütün sinirlendi bana bağırmaya başladı zaten her dediğim şeye sinirleniyordu en sonunda senin bana destek olduğun filan yok dedi bi süre arama beni gücendim sana dedi ben ağlamaya başladım kapatıyorum telefonu dedi ağlayarak tmm dedim kapatırken de kendi kendine söylendiğini duydum ağlamaktan başka bi şey yaptığın yok gibi bi şeyler söyledi. bütün gece uyumadım ağlamaktna gözlerim şişti.. yarın doğum günü ben ona pazartesi günü kargo yolladım bugün yarın ulaşması gerekiyor gidip almayacak bile ne heveslerle hediyeler aldım ona gönderdim içine notlar koydum.. biliyorum acısı var ama benim de kalbim kırıldı.. yanında olmadığım için sadece sorup duruyordum onu sakinleştirmek için bir sürü şey söyledim fayda etmedi. ayrıldık mı bilmiyorum ama kolum kanadım kırıldı haftaya benim de finallerim başluyor çalışamıyorum bile inanın.. çok özür dilerim ama bu mesafe konusunu görünce dayanamadım anlaracak kimsem yoktu girdim artık buraya Allah ne verdiyse yazdım lütfen kusuruma bakmayın çok çok özür dilerim.. Rabbim size de en hayırlısını versin hakkınızda mesafelerden dolayı sizi en iyi ben anlarım.. Tekrardan kusuruma bakmayın gerçekten dayanamadım :KK43: iyi günler dilerim
Rica ederim ne demek.Allah razi olsun Rabbim cümlemize hayirli kapilar açsın.
Caninizi sıkmayın olur böyle seyler atlatirsiniz arkadasinda mesafeden dolayi iliskinizde eksiklik hissettmis gibime geldi atlatirsiniz düzellir.

Back
X