büyük bir sıkıntım var lütfen yardım :((

cansuu12

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
122
22
32
Kızlar merhaba şimdi anlaticagim konudan aşırı rahatsızm lütfen yol gösterin 3 senelik evliyim eşimin arkadaşları ve ailesi ne hikmetse herseyden önce geliyor sorunum arkadaşının sözlüsu. dediğim gibi evli olduğum için evimde insanların oturup kalkmasına dikkat etmesini istiyorum doğal olarak rahatsız oluyorum. bundan 3 hafta önce arkadaşı ve sözlüsu hoşuma gltmeyen hareket yaptı bundan rahatsızlığımi ortak arkadasimiza ilettim (arkadaşının kuzeni benim en yakın arkadaşım ) oda dözgunce uyardı uyarmaz olsaydı olay büyüdü de büyüdü neyse bu konu yüzümden eşimle çok tartıştık .bana "onun insanlığını senin hayvanlihini gördüm ona laf edemezsin " gibi gibi ne laflar ne korumalar tutsan 1 aydır tanıyor 3 kere aynı ortamda bulundu bu ne cürret!! bunuda atlattık kavga bela dün bize geldiler yemek hazırlanıyor eşim de geldi yemekten azıcık aldı eline vurdu "alma yaaaa" dedi tam kapı onundeydim eşime kızdım samimi olma diye balkonda oturuyoruz eşim bi koku geldi rahatsız oldum dedi yer değişim dedim yok dedi kız dedi değişti töbe töbe neyse dünü böyle atlattık bugün bende sordum ne bu samimiyet onca tartışma üstüne diye bu sefer yine bana sert çıktı o onun huyu davranışları öyle Vs Vs baya tartıştık ama allah aşkına ya benim huyum kabul edilmez kızı ediyor bu ne saçmalık inanın kıskançlık yok ama be bilim çok rahatsız oldum noluyo ya 3 senelik karısı var karşısında gelmiş dünkü şeyi savunuyor bende en Son arkadasin sana arkadaşlık kızda karılik yapar terbiyesiz dedim hala konuşuyoruz

Son düzenleme:
Ne yaptılar ki evinizde, sizi bu denli çileden çıkaracak kadar?
Oraya takıldım ben.
Eğer geçerli bir sebebiniz yok ise, kıskançlık seziyorum kusura bakmayın.

Kızlar merhaba şimdi anlaticagim konudan aşırı rahatsızm lütfen yol gösterin 3 senelik evliyim eşimin arkadaşları ve ailesi ne hikmetse herseyden önce geliyor sorunum arkadaşının sözlüsu dediğim gibi evli olduğum için evimde insanların oturup kalkmasına dikkat etmesini istiyorum doğal olarak rahatsız oluyorum bundan 3 hafta önce arkadaşı ve sözlüsu hoşuma gltmeyen hareket yaptı bundan rahatsızlığımi ortak arkadasimiza (arkadaşının kuzeni benim en yakın arkadaşım ) oda dözgunce uyardı uyarmaz olsaydı olay büyüdü de büyüdü neyse bu konu yüzümden eşimle çok tartıştık bana onun insanlığını senin hayvanlihini gördüm ona laf edemezsin gibi gibi ne laflar ne korumalar tutsan 1 aydır tanıyor 3 kere aynı ortamda bulundu bu ne cürret bunuda atlattık kavga bela dün bize geldiler yemek hazırlanıyor eşim de geldi yemekten azıcık aldı eline vurdu alma yaaaa dedi tam kapı onundeydim eşime kızdım samimi olma diye balkonda oturuyoruz eşim bi koku geldi rahatsız oldum dedi yer değişim dedim yok dedi kız dedi değişti töbe töbe neyse dünü böyle atlattık bugün bende sordum ne bu samimiyet onca tartışma üstüne diye bu sefer yine bana sert çıktı o onun huyu davranışları öyle Vs Vs baya tartıştık ama allah aşkına ya benim huyum kabul edilmez kızı ediyor bu ne saçmalık inanın kıskançlık yok ama be bilim çok rahatsız oldum noluyo ya 3 senelik karısı var karşısında gelmiş dünkü şeyi savunuyor bende en Son arkadasin sana arkadaşlık kızda karılik yapar terbiyesiz dedim hala konuşuyoruz

noktalama sıfır olduğu için neredeyse hiç birşey anlamadım (ki ben bunu kolay kolay yazmam)
kız ne yaptı da eşiniz savundu
neden onun insanlığı senin hayvanlığın dedi

fakat şu
kırmızı ile işaretlediğim yer, bana çok itici geldi açıkçası

Senin yaptigin yemekten esin tadina bakmak istedi diye "alma ya" diye esinin eline vuran o kizmi!!??
Eger oyleyse rahatsiz olmakta haklisin .. Sende o kizi rahatsiz et bakalim.. Mesela o anda -"alsin benim kocam onun icin yaptim" der kizi orda bi dislardim bunun gibi biseyler ...

Bunun kıskançlıktan kaynaklandığını düşünerek yorum yapıyorum başka bir sebep gelmedi aklıma.

Arkadaşının sözlüsüyle arasında bir şey olabileceğine inandığınız, arkadaşının sözlüsünden kıskandığınız bir adamla neden evlendiniz? Bu kadar karaktersizse bu adam sizin onun yanında ne işiniz var? Yok karaktersiz bir adamdeğilse neden kıskanıyorsunuz?

Eşinizin arkadaşlarına farklı, size farklı davranmasının sebebi tamamen sizin tavırlarınız bence. Eşim benim arkadaşımın eşine bir şekilde ulaşıp karımla samimi olma, hareketlerine dikkat et dese kendimi çok kötü hisseder, bunu da burnundan fitil fitil getirirdim.

Kız sürekli aşırı samimi davranıyor ve eşim bunu savunuyor o onun huyu diyor kendinide çekmiyor

Dikkat edin ve rahatsız oldunuzu belli etmeyin eşinize inadına yapar yoksa kızda ne cürret eşinizin eline vuruyo canım..

Anlamadimki yardimci oluyum.
Yazinizi toparlarsaniz cok iyi olucak.
Nokta, virgul, baskasi tarafindn soylenilen cumleleri tirnak icine almak gibi gbi.

bu konudan kotu kokular geliyor burnuma. kimse kimsenin evinde sevgilisinin kucagina oturup opusmez ziira !

Şöyle diyim kız kucağına oturmuş opusuyorlar karşılarında biz varız
Şimdi anlaşıldı.
Kimsenin ne yaptığı, nasıl yaşadığı beni ilgilendirmez fakat...
Karşımda böyle bir durumun gerçekleşmesini 'saygısızlık' olarak adlederim.
Ne evimde, ne dışarıda böyle bir ortamda bulunmak bana itici gelir.
Kimsenin en özel hallerini görmek zorunda değilsiniz.
Şuan size hak verdim gerçekten.
Araya mesafe koyun, sık görüşmeyin.
Ve bu konuda eşinizin üzerine giderek, aklına başka düşünceler sokmayın.

Kız sürekli aşırı samimi davranıyor ve eşim bunu savunuyor o onun huyu diyor kendinide çekmiyor

Kız sözlüsüyle beraber gelmiş size. Kendi sözlüsünün yanında ne kadar aşırılık yapabilir ki
Ayrıca eşiniz size göre o insanları yeterince tanımıyor olabilir. Çünkü yeterince samimi olmayan, bir ortamda bir kaç kere bulunmuş iki kişi, yemekte bahsettiğiniz o ele vurma olayındaki samimiyeti gösteremez.
Eşiniz samimiyeti ilerletmiş o çiftle ve siz buna yeni yeni şahit olmanın şokunu yaşıyorsunuz bence

Senin yaptigin yemekten esin tadina bakmak istedi diye "alma ya" diye esinin eline vuran o kizmi!!??
Eger oyleyse rahatsiz olmakta haklisin .. Sende o kizi rahatsiz et bakalim.. Mesela o anda -"alsin benim kocam onun icin yaptim" der kizi orda bi dislardim bunun gibi biseyler ...

Evet eline o vuruyor ve söyle diyim kız sürekli eşimi gördüğünü sohbet ettiklerini söylüyor ne zaman gördün diyorum eşime yok öyle bişi diyor

Şöyle diyim kız kucağına oturmuş opusuyorlar karşılarında biz varız

ilk olay için:
karşınızda yaptıkları çok çirkin de
siz neden bunu eşinizden önce arkadaşının kuzenine söylüyorsunuz ki? (her ne kadar en yakın arkadaşınız olsa da)
ve neden o çifti o kuzen uyarıyor ki?
ben olsam eşiniz yerine çok ama çok bozulur ve kızarım
haklıyken haksız duruma düşürmüşsünüz kendinizi

2. olay için (size yemeğe gelmeleri)
eşinizin tutumu hiç hoş değil, benim için direkt eşimden soğuma sebebi

Kız sözlüsüyle beraber gelmiş size. Kendi sözlüsünün yanında ne kadar aşırılık yapabilir ki
Ayrıca eşiniz size göre o insanları yeterince tanımıyor olabilir. Çünkü yeterince samimi olmayan, bir ortamda bir kaç kere bulunmuş iki kişi, yemekte bahsettiğiniz o ele vurma olayındaki samimiyeti gösteremez.
Eşiniz samimiyeti ilerletmiş o çiftle ve siz buna yeni yeni şahit olmanın şokunu yaşıyorsunuz bence

Zaten arkadaşı çok eski kız 1 aydır hayatımızda tamam eline vurmasıni es geçelim benim dememle yer degismiyor kız diyor hemen kalkıyor hep goruyorum konuşuyoruz diyor tamam eşime soruyorum hiç görmüyorum diyor

ilk olay için:
karşınızda yaptıkları çok çirkin de
siz neden bunu eşinizden önce arkadaşının kuzenine söylüyorsunuz ki? (her ne kadar en yakın arkadaşınız olsa da)
ve neden o çifti o kuzen uyarıyor ki?
ben olsam eşiniz yerine çok ama çok bozulur ve kızarım
haklıyken haksız duruma düşürmüşsünüz kendinizi

2. olay için (size yemeğe gelmeleri)
eşinizin tutumu hiç hoş değil, benim için direkt eşimden soğuma sebebi

Ben uyarmasıni istemedim rahatsız olduğumu dile getirdim benim hatam insanları kurmaktan korkmak azima etsede oda benim haberim bile olmadan söylemiş onda kızdım ama söylemesi illaki iyi oldu ama ama işte

Şimdi anlaşıldı.
Kimsenin ne yaptığı, nasıl yaşadığı beni ilgilendirmez fakat...
Karşımda böyle bir durumun gerçekleşmesini 'saygısızlık' olarak adlederim.
Ne evimde, ne dışarıda böyle bir ortamda bulunmak bana itici gelir.
Kimsenin en özel hallerini görmek zorunda değilsiniz.
Şuan size hak verdim gerçekten.
Araya mesafe koyun, sık görüşmeyin.
Ve bu konuda eşinizin üzerine giderek, aklına başka düşünceler sokmayın.

Zaten mesafemi koymaya çalışıyorum dün bizim tanışma yildonumumuzdu biz geliyoruz dediler geldiler kapımı acmamazlik etmem asla insanları olucak bana azini ucuyla sende gelirsin demi dedi sanki eşim kesin gidicek sende gelirsin der gibi sinir oldum ondan sonra bu hareketleri yapınca iyice gerildim bugün esimede evde olucakmis nisan biz gitmesek bi yer dışarı cikarlarsa eşlik edelim dedim sen gelmezsn gelme ven gidicem dedi bu kadar şeyin üstüne daha ne diyim

X