- Konu Sahibi Foreverxxalone
Bundan 3_4 ay önce çok sevdiğim sevgilimden ayrıldım. Hiç tartışmazdık hatta ayrılık yapıcamız son şey olur derdik. Neyse fazla derine girmiyim. Beklemedim bir anda bitirdi. Çok sıkıştırdım. Eski sevgilimi unutamadım dedi. Ama bu bir yalandı çünkü bana gelirken unuttum artık umrumda diğil diyerek gelmişti. Ve çıktımız süre boyunca adı bile geçmedi. 3_4 ay kadar çıktık. Normalde ikimizde mutsuz insanlarız. Ama beraberken bizden mutlusu yoktu. 1 Ay uzak kala bildim. Sonra onunla konuşmaya devam ettim. Ona onu hala sevdiğimi söyledim bir ay önce. Yeniden senle ben biz olabilir miyiz ? Diye sordum. Şuan böyle bir şey mümkün diğil dedi. Nedenini sordum sustu. Telofonda konuşuyorduk ve eski bir anımızı anlattım. Ne güzel günlerdi dedi. Hala döne biliriz dedim. Döne bilirizde aklıma takılan şeyler var dedi. Nedir dedim. Knt bitti. Faceden sordum. Öyle mi dedim hatırlamıyorum dedi. İlk başlarda askerlik ve aile yüzünden oldunu sanıyordum ama dün özgürlük yalnızlık ve sessizlik istedini söyledi herşeyden vazgeçmiş gibi kafam iyice karıştı arkadaşlar sizce ne yapmalıyım. Bana ne zaman bir adım atsa hemen geri çekiliyor.
(((((((((((