- 22 Haziran 2017
- 3
- 2
- 6
- 26
- Konu Sahibi moonsun0310
Merhabalar. Benim yüzüme kıyasla büyük bir burnum var. Kemerim yok ama uç kısmı büyük ve özellikle gülünce iyice aşağı inip genişliyor. Birkaç arkadaşıma bundan bahsettiğimde 'Yok ya öyle kötü değil' diyorlar ama geçen gün yakın arkadaşım 'Alnıma ama bence yüzüne çok büyük burnun' dedi. Zaten burnuma yeterince kafayı takmıştım. Resim bile çekilemez, arkadaşlarımla konuşurken yan dönemez hale gelmiştim. Böylde deyince iyice kötü hissettim. Güldüğümde burnumu saklıyorum. Arkadaşlarımla konuşurken burnuma bakmasınlar diye onlarla durmadan göz teması kuruyorum. Hatta bazı geceler burnum yüzünden ağladığımı bilirim...
Burunumda nefes, et, kemik eğriliği gibi hiçbir sorun yok. Ameliyat olmak çok istiyorum ama işin dini boyutu beni tereddüte düşürüyor. Burnu değiştirmek çok günah ama böyle olduğum sürece psikolojimi çok etkiliyor ve sosyal yaşantım gerçekten kötü. Özgüvenim yerle bir. Ne yapmalıyım... Ne yapardınız... Lütfen yardım edin..
Burunumda nefes, et, kemik eğriliği gibi hiçbir sorun yok. Ameliyat olmak çok istiyorum ama işin dini boyutu beni tereddüte düşürüyor. Burnu değiştirmek çok günah ama böyle olduğum sürece psikolojimi çok etkiliyor ve sosyal yaşantım gerçekten kötü. Özgüvenim yerle bir. Ne yapmalıyım... Ne yapardınız... Lütfen yardım edin..