Bana da bi sıkıntı geldi şimdi gece geceHanımlar merhaba akşamdan beri içim içimi yiyen bir konu var.
Biz köy evimizde üç beş tane patates ve soğan unutup şehre geldik yüksek ihtimalle 6 ay kadar hiç gidemicez oraya. Orda unuttuğumuzun farkına vardığımdan beri içim içimi yiyor
Evi kurt böcek basar mı arkadaşlar ya gerçi havalar soğuk şuan ama çok üzgünüm gerçektentecrübesi olan var mı ?
Güvenebileceğiniz biri varsa anahtar kargolayın alsın özellikle patates ve soğan o kadar kötü bozuluyor ki bir keresinde ahşap kutusuyla birlikte atmama rağmen evden kokusu bir hafta çıkmadıHanımlar merhaba akşamdan beri içim içimi yiyen bir konu var.
Biz köy evimizde üç beş tane patates ve soğan unutup şehre geldik yüksek ihtimalle 6 ay kadar hiç gidemicez oraya. Orda unuttuğumuzun farkına vardığımdan beri içim içimi yiyor
Evi kurt böcek basar mı arkadaşlar ya gerçi havalar soğuk şuan ama çok üzgünüm gerçektentecrübesi olan var mı ?
Güvenebileceğiniz biri varsa anahtar kargolayın alsın özellikle patates ve soğan o kadar kötü bozuluyor ki bir keresinde ahşap kutusuyla birlikte atmama rağmen evden kokusu bir hafta çıkmadı
Patatesin kutlandığını biliyorum ama soğanın bilemedimYa kokusu neyse de ben böcekler basmasından korkuyorum böyle bir şey oldu mu ?
Patatesin kutlandığını biliyorum ama soğanın bilemedim
File olarak almiyormusunBende fiyatlardan sandım, benimde içsıkıntım sarımsak 40 lira oldu kilosu off off.
Böceklenmedi sadece su gibi sıvılaştı ve kabın içine resmen yayıldıYa kokusu neyse de ben böcekler basmasından korkuyorum böyle bir şey oldu mu ?
Benim mutfakta cekmecede pirincin icinde kelebek vardi neden oyle olmus olabilir bozuk ta degildiSoğan çürür çok kötü kokar, ama böceklenirmi bilmiyorum. Patates felaket kurtlanıyor onlar sonra kelebek olup çoğalıyorlar. Güvendiğiniz birileri yok mi onlar çilingirle eve girse?
Böceklenmedi sadece su gibi sıvılaştı ve kabın içine resmen yayıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?