• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük derdim var yardım edinnnn:(

Sevilay89000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2018
6
3
1
35
Merhaba arkadaşlar 5 aylık hamileyim 4 buçuk senedir evliyim eşimle çok severek evlenmiştik fakat evlendiğimizden bu yana pek anlaşamayız sürekli kavga tartışma ama hiç kopamamıştık bu zamana kadar ta ki bugüne kadar bebeğimizin down sendromlu doğma ihtimali var arkadaşlar ve eşim öyle anlayışsız ki hamileliğimin 5.ayındayım ve hergün ağlattı beni kırdı incitti sudan sebeblerden varsa yoksa annesi babası kardeşleri kendi ailesi beni hep yok saymaya başladı dolduruyorlar biliyorum annesi ve ablası tarafından bi kaç gündür ayrı yattı benimle eşim ve telefonunuda saklamaya başladı:( hiç yapmazdı bende bu bardağı taşıran son damla oldu ve yine evden ayrıldım :( bana dediği şu anahtarı bırak öyle git eşyalarını almak istersen beni ararsın eğer evde olursam gelir alırsın dedi çok acı çekiyorum hamilelik psikolojisi üstüne çok kötüyüm yardım edin allah rızası için :( :(

Bebeğimiz sağlıksız doğarsa buna sebeb sen olucaksın dedim eşime çünkü beni her Allah’ın günü ağlattı ;( bu lafım çok kırmış sözde onu o yüzden ayrı yatıyormuş benimle ve telefonunu saklıyormuş saçma değilmi Allah’ın aşkına yardım edin bi erkek kırgın olduğu için telini kapatıp saklarmı arkadaşlar aptal yerine koymak değilmidir bu halbuki kendisi hep derdi telefonlar ortada durucak diye bugünde kalkmış ne bakıcaksın telefonuma diyor ben seninkine bakıyomuyum diyor ;( çok zor durumdayım dayanamadım şu an annemin evindeyim ;( ne arıyor ne soruyor ;(

Allah yardımcın olsun bence kendini yıpratmamakta çalış hamilesin biraz zamana bırak bebek doğana kadar aklı selim bi ortak tanıdığınız varsa sizi biraraya getirip konuştursun
sakin sakin konuşup birbirinizi anlamaya çalışın
Bebekte belki sağlıklı doğacak kimibilir bol bol dua edin manevi güç çok önemli hamilelerin duası makbul olurmuş

Orkidee0238 Allah razı olsun canım ama bizim iletişim sorunumuz çok büyük o yüzden konuşmamız imkansız eşimin gözünde zerre değerim yok evi terkederken anahtarı bırak diyen adam bu ;(

Orkidee0238 Allah razı olsun canım ama bizim iletişim sorunumuz çok büyük o yüzden konuşmamız imkansız eşimin gözünde zerre değerim yok evi terkederken anahtarı bırak diyen adam bu ;(
Ya hiç umut görmüyorsan değer vermiyorsa sana sende önüne bak değmeyecek bir insan için kendini heder etme bebeğine odaklan Allah'a dayan işin var mı kendi ayakların üstünde durabilir msn mücadele et güçlü olduğunu göster

İşim yok malesef şu an zor bi hamilelik geçirdiğim için çalışamıyorum:( o kadar acı çekiyorum ki elimde olmadan :( çok zor durumdayım gerçekten kelimelere dökemiyorum:(

Canim yaşadıklarına çok üzüldüm , hamilesin üstüne birde bu yaşadıkların gerçekten zor Allah yardımcın olsun , eşine de akıl fikir versin...!!

İşim yok malesef şu an zor bi hamilelik geçirdiğim için çalışamıyorum:KK43: o kadar acı çekiyorum ki elimde olmadan :KK43: çok zor durumdayım gerçekten kelimelere dökemiyorum:KK43:
Ailen sana destekse sen Doğuma kadar kalırsın bebekte bakılacak bi yaşa gelince çalışırsın maddi manevi eşinden de haklarını al boşanırken iu an gerçekten kontrol edemiyorsan duygularını uzmandan destek al hamilelik zor süreç

Mune Mune konu yanlış yerde :/

Canım öncelikle kendi sağlığın için bebeğin için sakın ol bir kaç gün kafa dinle eşinle muhatap olma. Ailen de yanındaysa boşanmayı düşün. Benim ilk bebeğime de down sendromu dediler ama çok şükür sağlıklı doğdu. Hangi testte bu tanıyı koydular kesin mi yani bebeğin down sendromlu olacağı.

Merhaba arkadaşlar 5 aylık hamileyim 4 buçuk senedir evliyim eşimle çok severek evlenmiştik fakat evlendiğimizden bu yana pek anlaşamayız sürekli kavga tartışma ama hiç kopamamıştık bu zamana kadar ta ki bugüne kadar bebeğimizin down sendromlu doğma ihtimali var arkadaşlar ve eşim öyle anlayışsız ki hamileliğimin 5.ayındayım ve hergün ağlattı beni kırdı incitti sudan sebeblerden varsa yoksa annesi babası kardeşleri kendi ailesi beni hep yok saymaya başladı dolduruyorlar biliyorum annesi ve ablası tarafından bi kaç gündür ayrı yattı benimle eşim ve telefonunuda saklamaya başladı:KK43: hiç yapmazdı bende bu bardağı taşıran son damla oldu ve yine evden ayrıldım :KK43: bana dediği şu anahtarı bırak öyle git eşyalarını almak istersen beni ararsın eğer evde olursam gelir alırsın dedi çok acı çekiyorum hamilelik psikolojisi üstüne çok kötüyüm yardım edin allah rızası için :KK43: :KK43:
Canım takma bişeyi kafana bebeğine sımsıkı sarıl onu düşün
O adamdan da ayrıl ama anahtarı bırak git demiş bırakma sakın
Alalacele karar verme
Lütfen sakin ol
Herşey düzelicek
Sakın korkma

Back
X