Şaka yaptım sizeEvet bu gidişle birazdan gidersin sen. Görüşemezsek kendine iyi bak, kocana ısırttırma kendini. Hadi bakalım.
Bi yol bulun kurslara gidin aşçılık cocuk bakıcılığı vs kurslar disardan birtirin liseyi üniyi .Yok maalesef ilkokul mezunuyum
boşanmayi dusunuyormusunuz?26 yok
Söyleyin genedeTiktok için güzel bir azarlayin. Diğer konular için ne desem yapmayacaksiniz.
Bi yol bulun kurslara gidin aşçılık cocuk bakıcılığı vs kurslar disardan birtirin liseyi üniyi .
Evlilim çocukla düzeleceğini sanacak kadar cahil değilim benim ailem helede dul kalırsam iyice baskı altına giricemSizin boşanacağınıza inanmıyorum. Üstüne evliliğimi düzeltsin diye çocuk da yaparsınız
Dayağı normalleştiriyorsunuz ama. Ve verilen önerilere hep bir bahane buluyorsunuzEvlilim çocukla düzeleceğini sanacak kadar cahil değilim benim ailem helede dul kalırsam iyice baskı altına giricem
İş bulun çalışın. Ayrı eve çıkın. En önemlisi.Söyleyin genede
Aileni dinlememişsin evlenmişsin ama böyle bir eş ile yaşamaktansa aile evine dönüp ailenin sakinleşmesini sağlamak , pişman olduğunu anlatmak onların desteğini alıp ona göre karar vermek en iyisi
Tek kişiyi evine sığdıracak ablanız, abiniz, halanız, teyzeniz filan yok mu?
Ayrıca kol ısırmak nedir ya? Bu kocayı ömür boyu nasıl çekeceksiniz? Şimdi olmazsa 10 sene sonra çocuklarla baba evine dönmek daha mı iyi?
Tek kişiyi evine sığdıracak ablanız, abiniz, halanız, teyzeniz filan yok mu?
Ayrıca kol ısırmak nedir ya? Bu kocayı ömür boyu nasıl çekeceksiniz? Şimdi olmazsa 10 sene sonra çocuklarla baba evine dönmek daha mı iy
Dayağı normalleştiriyorsunuz ama. Ve verilen önerilere hep bir bahane buluyorsunuz
Dayağı normalleştiriyorsunuz ama. Ve verilen önerilere hep bir bahane buluyorsunuz
Dayağı normalleştirdiğimi nerden anladınız ailemden destek görseydim şimdiye boşanmıştım ben sığınma evine gitsem ailem beni orada bırakmaz hemen gelir alırlar ordan liseye yazıldım açıktan okumaya devam ediyorum çocuk yok yapmıyorum baba evinde ailem beni dışarıya bile çıkarmıyorlar şimdi en azından özgürümDayağı normalleştiriyorsunuz ama. Ve verilen önerilere hep bir bahane buluyorsunuz
Ailene gitmek istemiyorsan sığınma evleri var şiddetin hertürlü sü var arkana bile bakma kaç babanız destek değilse gidin yerleşin bi sığınma evine çalışırsın kenidine bi düzen kurana kadar kalırsın Allah yardımcın olsun4 senelik evliyim ailem istemedi ama ben inatla isteyerek eşimle evlendim. Evlendikten sonra eşimle çok kavga ettik ve ilk şiddeti bana karşı beni kolumdan ısırmak oldu . Sonra birgün dolapta birkaç şey çürüdü diye ağır hakaretler etti ve bana vurdu sonra ailesini arayıp evimize çağırıp onlara beni şikayet etti ve annesi bitane çarpsaydın dedi ve ben bunu duydum. Kaynanam bütün oğullarını dolduruşa getiren bir insan biz 3 tane eltiyiz ve diğer eltilerimde bundan şikayetciler . Ve ben ailemin evine küs gittim babam bana evden çıkma rezil etme kimse öğrenmesin küs geldiğini görmesin kimse sen istedin bu evliliği diye küfür etti bana çok gücüme gittu.Ben babamdan şiddet gördüm zamanında ve eşim barışmak istedi ve ben onunla tekrar barıştım babam bana destek olmadı die. Artık kavga etsekte hakarete uğrasamda annamgile gitmiyorum. Bunlar yetmezmiş gibi büyük kaynım tiktoktan kadın videoları izleyip eşimede gönderiyor napmaliyim bunaldım...
26 yasindasin kadin siginmadan seni kimse alamaz. Yerini bile söylemezlerDayağı normalleştirdiğimi nerden anladınız ailemden destek görseydim şimdiye boşanmıştım ben sığınma evine gitsem ailem beni orada bırakmaz hemen gelir alırlar ordan liseye yazıldım açıktan okumaya devam ediyorum çocuk yok yapmıyorum baba evinde ailem beni dışarıya bile çıkarmıyorlar şimdi en azından özgürüm
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun . Yaşamayan bilemez . Rabbim bir çıkış yolu nasip etsin Ramazan ayı yüzü suyu hürmetineDayağı normalleştirdiğimi nerden anladınız ailemden destek görseydim şimdiye boşanmıştım ben sığınma evine gitsem ailem beni orada bırakmaz hemen gelir alırlar ordan liseye yazıldım açıktan okumaya devam ediyorum çocuk yok yapmıyorum baba evinde ailem beni dışarıya bile çıkarmıyorlar şimdi en azından özgürüm
Siddet kotu bir sey kabul ediyorum ancak babanizin yaptiklari zorunuza gidiyorken kocanizin yaptiklari niye zorunuza gitmiyor?
Kadin videolari izlemesinden daha baska ve buyuk dertleriniz var, ayrica kayinvalideniz de degil esinizde problem var, gelmes
Siddet kotu bir sey kabul ediyorum ancak babanizin yaptiklari zorunuza gidiyorken kocanizin yaptiklari niye zorunuza gitmiyor?
Kadin videolari izlemesinden daha baska ve buyuk dertleriniz var, ayrica kayinvalideniz de degil esinizde problem var, gelmesin doldurus
Kocamın yaptıklarıda zoruma gidiyor zaten hoşuma mı gidiyor dedim ama eşimin yanında sadece özgürüm kısıtlama yokSiddet kotu bir sey kabul ediyorum ancak babanizin yaptiklari zorunuza gidiyorken kocanizin yaptiklari niye zorunuza gitmiyor?
Kadin videolari izlemesinden daha baska ve buyuk dertleriniz var, ayrica kayinvalideniz de degil esinizde problem var, gelmesin doldurusa.
Güvendim sadece güvencim boşa çıktı eşimiBi erkeğe ailenden daha fazla değer verirsen böyle olur ben üzülmedim
Evet sonuç bu. Gidin çalışın ayrı eve çıkın. Büyük ihtimal ekonomik özgürlüğünüzde yokGüvendim sadece güvencim boşa çıktı eşimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?