Büyük dert okuyun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kader09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2021
42
En iyi cevaplar
1
-3
1
30
4 senelik evliyim ailem istemedi ama ben inatla isteyerek eşimle evlendim. Evlendikten sonra eşimle çok kavga ettik ve ilk şiddeti bana karşı beni kolumdan ısırmak oldu . Sonra birgün dolapta birkaç şey çürüdü diye ağır hakaretler etti ve bana vurdu sonra ailesini arayıp evimize çağırıp onlara beni şikayet etti ve annesi bitane çarpsaydın dedi ve ben bunu duydum. Kaynanam bütün oğullarını dolduruşa getiren bir insan biz 3 tane eltiyiz ve diğer eltilerimde bundan şikayetciler . Ve ben ailemin evine küs gittim babam bana evden çıkma rezil etme kimse öğrenmesin küs geldiğini görmesin kimse sen istedin bu evliliği diye küfür etti bana çok gücüme gittu.Ben babamdan şiddet gördüm zamanında ve eşim barışmak istedi ve ben onunla tekrar barıştım babam bana destek olmadı die. Artık kavga etsekte hakarete uğrasamda annamgile gitmiyorum. Bunlar yetmezmiş gibi büyük kaynım tiktoktan kadın videoları izleyip eşimede gönderiyor napmaliyim bunaldım...

O zaman kocamı nasıl düzeltebilirim diye soruyorsunuz?

Düzeltemezsiniz. 30 yaşındaki adamı değiştiremezsiniz. Sadece “belki” sizi kaybetme korkusu olursa, kendi duygularını baskılayarak size iyi davranabilir ama kişilik olarak gene eskisi gibi kalacak. Ama benim, sizin anlattıklarınızdan anladığım, bu duyguyu da sağlamanız mümkün değil. Bu durumda ölene kadar bu adamı çekeceksiniz ne yazık ki.

Aile eviniz koca evinden daha cekilir bence en azindan kendi ailen anan baban
Kocan ailesini dinleyip seni ezerken, sen aileni dinlemeyip kocanı tercih edip kendi değerini dusuruyorsun

Dua ediyorum sadece

Kocan ailesini dinleyip seni ezerken, sen aileni dinlemeyip kocanı tercih edip kendi değerini dusuruyorsun

Evet sonuç bu. Gidin çalışın ayrı eve çıkın. Büyük ihtimal ekonomik özgürlüğünüzde

Ya baba ya koca olmak zorunda mı?
Hayatınızda erkek olmadan yaşasanız, olmuyor mu?
Olmuyor bence

Kocamın yaptıklarıda zoruma gidiyor zaten hoşuma mı gidiyor dedim ama eşimin yanında sadece özgürüm kısıtlama yok
Hanımefendi kocanız sizi ısırıyormuş ya, daha ötesi var mı, duyduğum en saçma şey agsjahjsjs. Yere batsın öyle özgürlük

Evet sonuç bu. Gidin çalışın ayrı eve çıkın. Büyük ihtimal ekonomik özgürlüğünüzde

Ya baba ya koca olmak zorunda mı?
Hayatınızda erkek olmadan yaşasanız, olmuyor mu?
Olmuyor bence
Hanımefendi kocanız sizi ısırıyormuş ya, daha ötesi var mı, duyduğum en saçma şey agsjahjsjs. Yere batsın öyle özgürlük

Dua ediyorum sadece

Ya da ne iş olsa yaparım diyip, ailenizi kocanızı arkanızda bırakacaksınız. Mesela bana temizliğe gelen abla 250 TL alıyor ve her günü dolu. İş çok mu zor, evet başkasının pisliğini temizlemek çok zor. Ama ayda 5 bin lira kazanıyor. Başka hiçbir yerde bu parayı kazanamaz. Ne yazık ki, ilk öğretim mezunlarının çok bir çalışma alanı yok. Daha kaliteli işler de çok düşük ücretlerde.

Kocamın yaptıklarıda zoruma gidiyor zaten hoşuma mı gidiyor dedim ama eşimin yanında sadece özgürüm kısıtlama yok
bu nasil ozgurluk, kavramlardan haberiniz yok. Siddet gordugunuz yerde barinma zorunlulugunuz varsa bu ozgurluk olamaz. Bari aciktan okuyun bir sey yapin egitiminizi tamamlayin, cocuk yapmadan. Sag kalirsaniz baba evinize donmeden daha da ozgur olursunuz.

Açıktan lise okuyorum temizlik işine yaptım yeni çıktım işten

Okuyorum zaten çocuk yapmayida düşünmüyorum

Okuyorum zaten çocuk yapmayida düşünmüyorum
Boşanmayı düşünmüyorsunuz, babanız da şiddet uyguluyor oraya gitmiyorsunuz.
Çocuk yapmıyorsunuz çünkü böyle bir evlilik ivediklikle süremez, bacım siz ne için tavsiye istiyordunuz?
Kocanız kadın videolarına bakmasın diye mi, bunu mu çözelim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…