Şaka yaptım sizeEvet bu gidişle birazdan gidersin sen. Görüşemezsek kendine iyi bak, kocana ısırttırma kendini. Hadi bakalım.
Dayağı normalleştirdiğimi nerden anladınız ailemden destek görseydim şimdiye boşanmıştım ben sığınma evine gitsem ailem beni orada bırakmaz hemen gelir alırlar ordan liseye yazıldım açıktan okumaya devam ediyorum çocuk yok yapmıyorum baba evinde ailem beni dışarıya bile çıkarmıyorlar şimdi en azından özgürüm
Dua ediyorum sadeceO zaman kocamı nasıl düzeltebilirim diye soruyorsunuz?
Düzeltemezsiniz. 30 yaşındaki adamı değiştiremezsiniz. Sadece “belki” sizi kaybetme korkusu olursa, kendi duygularını baskılayarak size iyi davranabilir ama kişilik olarak gene eskisi gibi kalacak. Ama benim, sizin anlattıklarınızdan anladığım, bu duyguyu da sağlamanız mümkün değil. Bu durumda ölene kadar bu adamı çekeceksiniz ne yazık ki.
Aile eviniz koca evinden daha cekilir bence en azindan kendi ailen anan baban
Kocan ailesini dinleyip seni ezerken, sen aileni dinlemeyip kocanı tercih edip kendi değerini dusuruyorsun
Evet sonuç bu. Gidin çalışın ayrı eve çıkın. Büyük ihtimal ekonomik özgürlüğünüzde
Olmuyor benceYa baba ya koca olmak zorunda mı?
Hayatınızda erkek olmadan yaşasanız, olmuyor mu?
Hanımefendi kocanız sizi ısırıyormuş ya, daha ötesi var mı, duyduğum en saçma şey agsjahjsjs. Yere batsın öyle özgürlükKocamın yaptıklarıda zoruma gidiyor zaten hoşuma mı gidiyor dedim ama eşimin yanında sadece özgürüm kısıtlama yok
Yine biri yazdı hem cinsine bu sözüYa baba ya koca olmak zorunda mı?
Aile eviniz koca evinden daha cekilir bence en azindan kendi ailen anan baban
Kocan ailesini dinleyip seni ezerken, sen aileni dinlemeyip kocanı tercih edip kendi değerini dusuruyorsun
Evet sonuç bu. Gidin çalışın ayrı eve çıkın. Büyük ihtimal ekonomik özgürlüğünüzde
Olmuyor benceYa baba ya koca olmak zorunda mı?
Hanımefendi kocanız sizi ısırıyormuş ya, daha ötesi var mı, duyduğum en saçma şey agsjahjsjs. Yere batsın öyle özgürlük
Size göre hayatınızda ya baba ya da koca olmak zorundaysa biz ne yapabiliriz, neyi soruyorsunuz bize? Ne diye konu açtınız?Olmuyor bence
E illa bir eril kişiliğe ihtiyaç varsa o zaman çare aramayın.Olmuyor bence
Aşı oldunuz mu?O hatayı bikere yapti
Bütün irkikler benim, vermem onları.Yine biri yazdı hem cinsine bu sözükadını düşmanı kadın yine
Dua ediyorum sadece
bu nasil ozgurluk, kavramlardan haberiniz yok. Siddet gordugunuz yerde barinma zorunlulugunuz varsa bu ozgurluk olamaz. Bari aciktan okuyun bir sey yapin egitiminizi tamamlayin, cocuk yapmadan. Sag kalirsaniz baba evinize donmeden daha da ozgur olursunuz.Kocamın yaptıklarıda zoruma gidiyor zaten hoşuma mı gidiyor dedim ama eşimin yanında sadece özgürüm kısıtlama yok
Adamın aşıları tammış.Aşı oldunuz mu?
Açıktan lise okuyorum temizlik işine yaptım yeni çıktım iştenYa da ne iş olsa yaparım diyip, ailenizi kocanızı arkanızda bırakacaksınız. Mesela bana temizliğe gelen abla 250 TL alıyor ve her günü dolu. İş çok mu zor, evet başkasının pisliğini temizlemek çok zor. Ama ayda 5 bin lira kazanıyor. Başka hiçbir yerde bu parayı kazanamaz. Ne yazık ki, ilk öğretim mezunlarının çok bir çalışma alanı yok. Daha kaliteli işler de çok düşük ücretlerde.
Okuyorum zaten çocuk yapmayida düşünmüyorumbu nasil ozgurluk, kavramlardan haberiniz yok. Siddet gordugunuz yerde barinma zorunlulugunuz varsa bu ozgurluk olamaz. Bari aciktan okuyun bir sey yapin egitiminizi tamamlayin, cocuk yapmadan. Sag kalirsaniz baba evinize donmeden daha da ozgur olursunuz.
Boşanmayı düşünmüyorsunuz, babanız da şiddet uyguluyor oraya gitmiyorsunuz.Okuyorum zaten çocuk yapmayida düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?