Şaka yaptım sizeEvet bu gidişle birazdan gidersin sen. Görüşemezsek kendine iyi bak, kocana ısırttırma kendini. Hadi bakalım.
O hatayı da bir kere yapmıştır belki.Boşanmayı düşünmüyorsunuz, babanız da şiddet uyguluyor oraya gitmiyorsunuz.
Çocuk yapmıyorsunuz çünkü böyle bir evlilik ivediklikle süremez, bacım siz ne için tavsiye istiyordunuz?
Kocanız kadın videolarına bakmasın diye mi, bunu mu çözelim?
He evet onu çöz diye yazdım ya ben boşanmıyorum ama aynı dertte olan elticiklerimde boşanmıyolar nie çünkü ordan gözüktüğü gibi değil herşeyBoşanmayı düşünmüyorsunuz, babanız da şiddet uyguluyor oraya gitmiyorsunuz.
Çocuk yapmıyorsunuz çünkü böyle bir evlilik ivediklikle süremez, bacım siz ne için tavsiye istiyordunuz?
Kocanız kadın videolarına bakmasın diye mi, bunu mu çözelim?
O hatayı da bir kere yapmıştır belki.
Evet öyle rahat ettinmiO hatayı da bir kere yapmıştır belki.
Siz çekin alasını, dert mi bu daHe evet onu çöz diye yazdım ya ben boşanmıyorum ama aynı dertte olan elticiklerimde boşanmıyolar nie çünkü ordan gözüktüğü gibi değil herşey
Ne hatası dayak mi ihanet mi?O hatayı bikere yapti
hanimefendi bu sidik yarisi degil ki, eltilerinizin meselesi onlari ilgilendirir. Ayrica onlari da mi kocalari isiriyor, ne bu ;DHe evet onu çöz diye yazdım ya ben boşanmıyorum ama aynı dertte olan elticiklerimde boşanmıyolar nie çünkü ordan gözüktüğü gibi değil herşey
Bi zamanını var onu bekliyorum buraya yazanlar benimle dalga geçme peşinde zaten açıktanda okuyorum çalışmaya çalışıyorum çabalıyorumŞuan avantajlı durumdasın çocuğun yok ailen istemiyorsa git kadın sığınma evine onlar sana işte ayarlar. En basiti git merdiven şık gene gecindirirsin kendini ben iki sene sildim bina sayısı arttıkça kazancinda artar. Ama lütfen ailem istemiyor kadının arkasına sığınıp çekme su rezil aileyi kaynananin yatacak yeri yok zaten kocan zaten ayrı bir vasıfsız. Çekme kendini kurtar emin ol hayat o kadar güzel ki bunlara harcama bir dakikani bile...
Ya canı sıkılan biri dalga geçiyor, yormayalım çenemizi.hanimefendi bu sidik yarisi degil ki, eltilerinizin meselesi onlari ilgilendirir. Ayrica onlari da mi kocalari isiriyor, ne bu ;D
hanimefendi bu sidik yarisi degil ki, eltilerinizin meselesi onlari ilgilendirir. Ayrica onlari da mi kocalari isiriyor, ne bu ;D
Evet ben yarış diye demedim bulundumuz ortamdan bahsettim size anlatabildim mihanimefendi bu sidik yarisi degil ki, eltilerinizin meselesi onlari ilgilendirir. Ayrica onlari da mi kocalari isiriyor, ne bu ;D
Evet kaybollYa canı sıkılan biri dalga geçiyor, yormayalım çenemizi.
aynisini dusunmeye basliyorum. ilkokul mezunu ama coklu alinti yapip cevaplamayi biliyor, hala beceremiyorum.Ya canı sıkılan biri dalga geçiyor, yormayalım çenemizi.
Isırma.Ne hatası dayak mi ihanet mi?
Gurkun bastığı civciv ezilmez ailen senin onlar pişmanım de saril onlara cok sinirlendim inanın.
Öyle yapacağımcalismiyorsaniz bi is bulun ve ayaklarinizin ustunde durabildiginiz anda bosanin
Evlilim çocukla düzeleceğini sanacak kadar cahil değilim benim ailem helede dul kalırsam iyice baskı altına giricem
Dayağı normalleştirdiğimi nerden anladınız ailemden destek görseydim şimdiye boşanmıştım ben sığınma evine gitsem ailem beni orada bırakmaz hemen gelir alırlar ordan liseye yazıldım açıktan okumaya devam ediyorum çocuk yok yapmıyorum baba evinde ailem beni dışarıya bile çıkarmıyorlar şimdi en azından özgürüm
Ailem göndermenizi için okula gidemedim zamanında simdi devam ediyorum araştirmayi seviyorum okumadım ama cahil değilimaynisini dusunmeye basliyorum. ilkokul mezunu ama coklu alinti yapip cevaplamayi biliyor, hala beceremiyorum.
Eşiniz cocuk istemeyen biri mi? Yoksa cocugunuz mu olmuyor?
Meyve bozuldu diye dayak atan adam 4 sene sizin keyfinizi beklemezdi gibi geliyor bana, "bir tane carpsaydin" diyen kaynana 4 sene boyunca cocuk olmamasina susmazdi mesela. Hadi beklediler diyelim daha kaç sene surecek boyle? Bosanmadiginiz surece cocukta yaparsiniz bu evlilige.
Cocugunuz olmamasi sizin icin bir firsat aslinda, umarim degerlendirebilrisiniz.
Çocuğumuz olmuyorEşiniz cocuk istemeyen biri mi? Yoksa cocugunuz mu olmuyor?
Meyve bozuldu diye dayak atan adam 4 sene sizin keyfinizi beklemezdi gibi geliyor bana, "bir tane carpsaydin" diyen kaynana 4 sene boyunca cocuk olmamasina susmazdi mesela, bu kisimlar cook tutarsiz. Hadi beklediler diyelim daha kaç sene surecek boyle? Bosanmadiginiz surece cocukta yaparsiniz bu evlilige.
Cocugunuz olmamasi sizin icin bir firsat aslinda, umarim degerlendirebilrisiniz.
Siz rahatsanız benlik bir durum yok. Dayak yiyen ben değilim sonuçta.Evet öyle rahat ettinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?