Şaka yaptım sizeEvet bu gidişle birazdan gidersin sen. Görüşemezsek kendine iyi bak, kocana ısırttırma kendini. Hadi bakalım.
Çocuğumuz olmuyor
Bu kadari ayrılmak icin yetmez mi sizce hala??????
Isiniz varsa, koyun kapının önüne.
Annesi daha kendini eğitmemiş bir kadın şiddet yanlısı, oglundan ne beklenir ki.
Böyle hırgür, hakaret, dayak arası mi ömrünüzü geçirmek istiyorsunuz?!
Yapmıyorum esim tüp bebek istiyor ama kabul etmiyorum ilk zamanlar olabilir olsaydı olurdu evet ama iyikide olmamişTahmin etmiştim. Sanki kendi seciminiz gibi cocuk yok yapmiyorum diyorsunuz.
Normalde kesin şu durumda en az 1 cocuk olurdu cunku.
BilmemNeden bu konu bana fake geldi
Bye byeSiz rahatsanız benlik bir durum yok. Dayak yiyen ben değilim sonuçta.
Bize değil, kolunuzu isiran adama bye bye deyinBye bye
Siz bilirsiniz inanıp inanmamak size kalmısYazinizda en ufak bi duygu yok. Nasil öyle kolay anlatmissiniz. O yüzden inanmadim...
Ona demiycemi nerden biliyorsun ne ukalasınız siz ya ben ayrılmak istemiyorum yazdımda ben mi hatırlamıyorumBize değil, kolunuzu isiran adama bye bye deyin.
Valla bize pat pat veriyorsunuz cevaplari. Esinizede boyle olun.Siz bilirsiniz inanıp inanmamak size kalmıs
Güle güle o zamanya offf boyle olmaz abi fake konu aciyosan onceden bi arastirman lazimdi. gercek fakeler hemen boyle atarlanmaz. biraz daha cahilce konusup insanlari iyice cildirtman lazimdi. al iste inanmadik eglenemiyceksin.
nereye ya gidiyo musunGüle güle o zaman
Daha fazla yazmaya gerek yok. Fakeysen bye, değilsen iyi dayak yemeler.Ona demiycemi nerden biliyorsun ne ukalasınız siz ya ben ayrılmak istemiyorum yazdımda ben mi hatırlamıyorum
Onada öyleyim zatenValla bize pat pat veriyorsunuz cevaplari. Esinizede boyle olun.
Evet yazma sen yaDaha fazla yazmaya gerek yok. Fakeysen bye, değilsen iyi dayak yemeler.
Evet bu gidişle birazdan gidersin sen. Görüşemezsek kendine iyi bak, kocana ısırttırma kendini. Hadi bakalım.Bye bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?