Büyük göğüsler...

Ceciliavenierbaffo

Karmaşık
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
17
3
Daha önceki konumu belki hatırlayanlarınız vardır ama özet geçeyim. Benden 6 yaş büyüktü, hep birlikteydik sürekli gülüp eğleniyorduk aynı iş yerinde aynı bölümde çalışınca yüz yüze bakmamak zaten imkansız. Çok düzgün bir insan olduğunu düşünürdüm çünkü bir olay olduğunda bana akıl verir yardımcı olurdu. Yeri geldiğinde arkadaşım yeri geldiğinde büyük aklı verebilecek biriydi. Göründüğü gibi biri değilmiş kısa zaman önce laf arasında sen bana numaranı versene ya yarın boşsan dışarı çıkalım dedi. Açıkçası hoşlandığım için tabi bir şey çıkmazsa neden olmasın dedim. Eve gidince whatsaapten konuşmaya başladık her şey güzeldi. Sonra birden ilişkisinin sallantıda olduğundan ondan başka birini de sevebileceğini bir korkusu olmadığından bahsetti. Sonra konu bana geldi eski ilişkimden bahsettiğimde erkeklerin sana yaklaşım amacı farklı mıydı yanlış anlama ama göğüslerin ve kalçaların çok dikkat çekiyor, erkeklerin yaklaşım alanları farklıdır o bu gibi şeyler zırvaladı. Bende niyetimin kimsenin dibini düşürmek olmadığını, bir mantığım olup kendimi kullandıracak kadar basit olmadığımı söylediğimde yanlış anladın iyiliğin için konuştum o bu dedi. Sonra yetmezmiş gibi seni dışarı bunları konuşmak için çağırdım zaten başka bir şey konuşacağımızı sanmıyorum dedi. Olay uzamaya başlayınca bende lütfen iş dışı görüşmeyelim dedim o da sen bilirsin dedi konuyu kapadık. Gerçekten göğüslerim ve kalçam baya büyük, belim de bunların yanında ince olduğu için orantısız duruyor. O kadar tuhaf hissediyorum ki benden yaşça büyük ve sevgilisi olduğunu yeni öğrendiğim bir erkeğin bunları bana muhabbetin alakasız bir yerinde söylemesi ve sürekli yüz yüze bakmak zorunda olmamız çok sinirime dokunuyor. Hem kızın haline üzülüyorum hemde kendime üzülüyorum. Gerçekten baştan çıkaracak bir şey de yapmadım herkese neysem öyle konuştum. Neden böyle oldu anlayamıyorum :/ Yaz günü boyun hizamda bol kısa kollu tshirtler üstüne kalça kapayan hırkalarla dışarıda geziyorum o günden beri herkes bakıyor gibi geliyor :KK35:Aynı iş ortamında olmak daha da kötü. Sonuçta herkes işini yapmak zorunda ve ister istemez muhattap oluyorsun, ciddi anlamda bundan midem bulanmaya başladı hep kadınlar mı suçlu? :KK43:

Ayrıca ince bel büyük göğüs ve kalça iyidir. Siz istediğiniz gibi giyinirsiniz, bakan bakar. Onların fesat gözleri yüzünden siz neden farklı giyiniyorsunuz?
Nasıl haddini bildirmediniz, sanane benim gögsümden kalcamdan demediniz ki?
Terbiyesiz herif ben bile sinirlendim. Bir de sevgilisi varmış ıyyyykkk

Sonra bir de diyor ki ben senin iyiliğin için söyledim ya daha kapalı giyin biraz açıksın sanki o bu diye. Bide öyle güzel üste çıktı bir an ben bile acaba ben şizofren miyim olmayan şeyler görüyorum diye kalakaldım valla...

Iran'da carsafli kadinlara tecavuz ediyorlar. Sorsak utanmasak carsaftan vucudu belli oluyordu derler.

Insan sapik olduktan sonra disi sinege hallenir, bknz bu herif.

Bu adam rezil. Once iliskim sallantida bilmem ne diyip seni kandirmaya calismis, Madem iliskin yurumuyor ayril kardesim?? Baskasiyla bulusmak niye?

Beni yemesin. Senden faydalanamayacagini anlayinca zirvalamis. Seni g.t meme konusmak icin mi disari cagirmis???

Igrenc herif.

Bak gor iste, hayat tecrubesi guzelim. Senin duzgun sandigin adam hayvan cikiverir.

:110:arkadaşım malesef böyleleri de var bazen kadın oldugundan böyle insanlar yüzünden üzülüyorsun ki yani hani siz tanışıyormuşsunuz yani çirkin olmuş gerçekten ama yapacak birşey yok net olarak tavrını koymuşsun zatenEn Büyük KK

Iran'da carsafli kadinlara tecavuz ediyorlar. Sorsak utanmasak carsaftan vucudu belli oluyordu derler.

Insan sapik olduktan sonra disi sinege hallenir, bknz bu herif.

Bu adam rezil. Once iliskim sallantida bilmem ne diyip seni kandirmaya calismis, Madem iliskin yurumuyor ayril kardesim?? Baskasiyla bulusmak niye?

Beni yemesin. Senden faydalanamayacagini anlayinca zirvalamis. Seni g.t meme konusmak icin mi disari cagirmis???

Igrenc herif.

Bak gor iste, hayat tecrubesi guzelim. Senin duzgun sandigin adam hayvan cikiverir.

Bu ülkede ördeğe tecavüz eden insanlar var.. Yani öyle bir yer olduk.. Artık kadın yolsa yürürken karşısına baksa ağır tahrik var diye tecavüz edicekler neredeyse.

Hayır beni en çok üzen nokta dışarıdan o kadar beyefendi duruyor ki iş hayatında orda burda her yerde sevilen biri kimse gerçek yüzünü bilmez sevip sayarlar. Bugün iş ayağına yanıma gelmeye çalıştı ki bir ihtiyacı olmadığı her yerden belli gittim lavoboya yarım saat ağladım. Söyledikleri aklımdan çıkmıyor üstüne tuz biber sevgilisi de bir arkadaşımın ablası çıkmasın mı :') Hep istediği gibi giyinen, kendimi ezdirmeyen, önce kendime saygımın olması başkalarının hayatıma yön vermemesi konusunda nasihatlerle büyütülmüş bana güvenen bir ailenin kızı olarak yetişmeme rağmen takılı kaldım. Mesela yarın da onu görücem ve midem bulanıyor

midesiz herif sakın ama sakın muhatap olma canım muhabbeti neden açtığı belli zarf atmış resmen konuyu devam ettirseydin direk atlayıp yatak muhabbetiyle sona erdirirdi bu adam

Canım samimiyetinizden dolayı bu kadar rahat söylemiş olabilir ya da zarf atmış olabilir size tavrınızı koymanız yerinde bir davranış olmuş. Ayrıca sizin vücudunuz tabi güzeldir ama güzellik görecelidir derdim ben olsam yani" kimi vücut hatları belirgin olanları tercih eder kimisi de zayıf hatta kemikleri belli olanları falan çekici bulur derdim geneller işin içinden çıkardım heralde " :KK70::KK70:

X