büyük gün için geri sayarken dualarınızı eksik etmeyin..

:roflol::roflol: kız delüüü sen böyle güldürmeye devam edersen bu nasıl duracak bilmiom zaten ayyyyy çok koptummmm vallasırnaşık şeysırnaşık şey
canım allah hepimizin hakkında hayırlısını masip etsin inş 9 ay sonra kucaklarınız dolacak allahım yüzümüzü güldürsün inş dualarım sizinle transferi olan anneler allahım çifter çifter nasipeder inş benimde p.tesi transferim nasipse kendine dikkatet canım bırak işler kalsın sen kendine ve bebeklere dikkatet

canım çopk abartma ama dıkkat et kendıne sen.
Ben ıyıyım sukurler olsun. Bulantı falan var tabı. Ama çok asırı değil. Iştahında olması için ugrasıyorum:)

hadi bakalım hayırlısı olsun. bol bol ye iç ki bebişin güçlü kuvvetli sağlıklı olsun
gül bidenem gül allah yüzünden gülücükleri eksik etmesin hep böyle gül inşallah kıssss sen gülki veletler daha yapışsınlar moral bulsunlar vayyy be nası annemiz varmış desinler onlarda kıkırdak olur bakarsın yavruuuu bana bak sen çokmu iş yapıyon kızdırma beni bende yaptım ama mecburdum deli olma yat dinlen boş ver yemeyi kocan yapsın yapamıyosa gitsin dışardan alsın ayol aaaaaa yazık diilmi çocukları şimdiden çalıştırıyosunkaydirigubbakcemileyasakkelimenaniknanik:mymeka:

ya varya sen beni öldüreceksin gülmekten bak haberin olsun bitanecikim. Amin Rabiim cümlemizin yüzünden gülücükleri eksik etmesin inşallah. benimkilerde seninkilerde sırf çene doğacak bak göreceksin:roflol:sositososito
Arkadaşlar, transferden sonra bugün 4. günüm ve biraz önce hafif bir leke geldi. Bu ne demek yaaaa...........................

canım benim içini ferah tut lütfen stressss yapmaaa herşey güzel olacak hayırlısı ile:lepi:
canım allah hepimizin hakkında hayırlısını masip etsin inş 9 ay sonra kucaklarınız dolacak allahım yüzümüzü güldürsün inş dualarım sizinle transferi olan anneler allahım çifter çifter nasipeder inş benimde p.tesi transferim nasipse kendine dikkatet canım bırak işler kalsın sen kendine ve bebeklere dikkatet

amin bitanecim amin. pazartesi demek transferin olacak şimdiden hayırlı uğurlu olsun ve dilerim emeklerin seninde boş çıkmaz ve 9 ay sonra bebişini kucağına alırsınkaydirigubbakcemile2:teselli:

işallah güsel sonuçlar alırsın arkadaşım allah hepimizin yüzünü güldürür işallah ya çok zor

işallah güsel sonuçlar alırsın arkadaşım allah hepimizin yüzünü güldürür işallah ya çok zor

amin bitanem aynı şekilde tüm dualarım seninle. gerçi senin şu ikiz tutturacam yazını gördükçe her seferinde yürrüüüüüüüü be koçum diyesim gelmiyor da değil hani.:sm_cool: seviyorum azimli insanlarıkaydirigubbakcemile5 senin ne zaman 2. denemen kısmet olursa

canım mayıs gibi düşünüyorum çok yıpratıcı bi tedavi biliyosun baya bi dinlenmek istiyorum ben kısmetse mayısta yola devam ..........evet ben azimli ve bayağı çılgın biriyimdir bazen tamamen umudum bitiyo gazı bitmiş tüp gibi ama çok çabuk tomurcuk verip tekrar çiçek açıyorum ne yapim böleyim işte işallah tekrar solmamçünkü yine solarsam artık zooooor diyorum eş problemi var bizde Allahım herkesin yardımcısı olsun

canım mayıs gibi düşünüyorum çok yıpratıcı bi tedavi biliyosun baya bi dinlenmek istiyorum ben kısmetse mayısta yola devam ..........evet ben azimli ve bayağı çılgın biriyimdir bazen tamamen umudum bitiyo gazı bitmiş tüp gibi ama çok çabuk tomurcuk verip tekrar çiçek açıyorum ne yapim böleyim işte işallah tekrar solmamçünkü yine solarsam artık zooooor diyorum eş problemi var bizde Allahım herkesin yardımcısı olsun

arkadaşım bu enerjini lütfen hiç bir zaman yitirme sen bunu bu şekilde başarırsın ilk başta bende böyleydim ama sonradan yorulmaktanmı psikolojidenmi nedendir düşüyor enerji sen yitirme ...kaydirigubbakcemile:1hug:

Back
X