drerdogan Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2007 87 2 86 16 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi aynurxoxz #21 ddm .!.: kızlar bende adetimi bekliyorum ilk aşılamam olacak.ama hiç umudum yok.... Genişletmek için tıkla... aşkolsun sana direkt 1-0 malup başlıyosun maça... inanmak başarmanın yarısıdır.......a.s
ddm .!.: kızlar bende adetimi bekliyorum ilk aşılamam olacak.ama hiç umudum yok.... Genişletmek için tıkla... aşkolsun sana direkt 1-0 malup başlıyosun maça... inanmak başarmanın yarısıdır.......a.s
HandCute Allahım sen yardım et Kayıtlı Üye 17 Kasım 2007 1.531 229 163 16 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi aynurxoxz #22 aynuröz .!.: :1rolleyes:kızlar teste 3 gün kaldı gelin konuşalım gelişmeleri Genişletmek için tıkla... canım sizde problem neydi?merak ettim. tüp mü aşılama mı?benim aşılama
aynuröz .!.: :1rolleyes:kızlar teste 3 gün kaldı gelin konuşalım gelişmeleri Genişletmek için tıkla... canım sizde problem neydi?merak ettim. tüp mü aşılama mı?benim aşılama
kuzuum Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2007 442 0 96 İzmir 16 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi aynurxoxz #23 drerdogan .!.: kuzumcum benimde 4. günüm bişey sorucam sana adet ağrısı gibi ağrıların varmı seninde:bbo:[/QUOT Genişletmek için tıkla...
drerdogan .!.: kuzumcum benimde 4. günüm bişey sorucam sana adet ağrısı gibi ağrıların varmı seninde:bbo:[/QUOT Genişletmek için tıkla...
kuzuum Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2007 442 0 96 İzmir 16 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi aynurxoxz #24 drerdogan .!.: kuzumcum benimde 4. günüm bişey sorucam sana adet ağrısı gibi ağrıların varmı seninde:bbo: Genişletmek için tıkla... yok canıma.s. bende şu ana kadar bi değişiklik yok.ağrım falanda yok.daha çok mu erken acaba .beklemek ne kadar zor. inşallah güzel habarlerde bulşmak dileğiyle.:1hug:
drerdogan .!.: kuzumcum benimde 4. günüm bişey sorucam sana adet ağrısı gibi ağrıların varmı seninde:bbo: Genişletmek için tıkla... yok canıma.s. bende şu ana kadar bi değişiklik yok.ağrım falanda yok.daha çok mu erken acaba .beklemek ne kadar zor. inşallah güzel habarlerde bulşmak dileğiyle.:1hug: