Büyük handikap

Bacım sen nerde yaşıyon. Evlılık mı ıstıyosun. Senınle evlenmek ısteyenı tercıh et

Askerle ilk günden birlikte olmuşsun adam beleş sexi kaçırmamak için yardırmış aman uzak dur böylesinden, diğerinden devam işte.
İki adam idare etmeyi dert etmenede ayrı şaşırdım sen bu konuda üstatsın. Günde 5 deviren kadın bunu mu idare edemeyecek

Ahhh Ferhans neden normal insanlar gibi düzgün bir ilişki yaşamıyorsun, terapi almalısın yoksa bu gidişle ziyan olup gideceksin...

Bana daha çok kacingan baglanan sensin gibi geldi . Bir adam karşısındaki kadını uzun donemde günde 2 defa arıyorsa o adam bence bağlanmaya hazırdır . Bu benim fikrim tabi .
Kesinlikle kaçıngan bağlanma bu durum , iyi bir psikoloğa gitmeli , belli ki kaybetme korkusu var ve bu yüzden normal ilişkiler yaşayamıyor...

Türkiyede ilk günden birlikte olduğu kadınla evlenmezler sanmıyorum. Bu konuda o kadar tabu varki. Adam buldum kaçırmayayım demiş. Kafana göre takıl hikayede düzgün kimse yok

vay anam vayy neler dönmüş serhat ya

Son durum ne ferhans merak ettim aklım sende kaldı, ne yapmayı düşünüyorsun A Aysenimi
Birşey yapmaz o gelir saçma sapan şeyler yazar mesela bana yazdığı gibi vanda yakışıklı adam yokmuymuş işi gücü polemik aynen cınım yok en azından ben beğenmem senin kriterler düşükse ben napim herkes kendine göre kriter belirliyor malum

Kesinlikle herkesin kendine göre bir göz zevki vardır. Konuştuğu iki kişi de sakat yani. Ben mesela kumral ,uzun boylu, orta kilolu , hayvansever, gezmeyi seven bir yaguşuklu isterim açıkçası sdkskdk

Senin hani bir sürü erkek vardı nasıl bir tanesiyle beş yıldır görüşüyorsun üstelik ciddi birini hayatına almana karışıyor, hesap soruyor diğerleri olsa onlar için hesap sorardı. Buraya o kadar yazdın, şu adamlar bu adamlar bir sürü diye.

Sen gerçek değilsin biliyorum:) Hayal dünyan burası senin.

Ben kimle birlikde (cinsellik ) olduğunu anlamadım ama neyse bi kamyon arkası sözü bırakayım ayrıca iktisat dersinde böyle gormustum ...Arkamdan koşan çok diye sevinme talep arttıkça kalite düşer böyle bisidi galiba

Bu kız sıkıntıdan kafadan uydurduğu fanezileri burda gerçek gibi anlatıyor arkadaşlar.. Anlattığı her şey ben yalanım diye bas bas bağırıyor zaten. Hanımlarịn çoğu safiyane niyetli olduğu için şüphelenmiyolar ama öyle. Boş yere linç etmeyin, gülün geçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…