- 8 Kasım 2018
- 148
- 96
- 13
- Konu Sahibi GizliBirUye
-
Ne sınavına hazırlanacaksın?
Maddi olarak imkan varsa psikolog candır.
Bu arada sen oku diye başka şehire evini barkını taşıyan akraba ilk defa duydum valla.
Kimse ödemek zorunda değil ki. Siz orda kalacak yer bulduğunuza şükredip hayatınızı kurtarmalıydınız. Mızmızlanmayı seçmişsiniz kusura bakmayın.Kamuya giriş sınavı.
Kendi yerinden memnun değildi zaten, beni kullandı. İnsanlar bencil beni düşünseler biraz para denkleştirip yurt paramı öderlerdi... Benim sayemde hayatlarına değişiklik geldi biraz. Hayatımın sorumluluğunu alamadım. Evin herşeyiyle onlar ilgilendi. Benim gibi birinin hayatı öğrenmesi kendi ayakları üzerinde durması gerekiyordu bunu sadece 7 ay gerçekleştirebildim. İnsan anne babası dışında kimsenin yardımını kabul etmemeli.
Kimse ödemek zorunda değil ki. Siz orda kalacak yer bulduğunuza şükredip hayatınızı kurtarmalıydınız. Mızmızlanmayı seçmişsiniz kusura bakmayın.
Başka çare yoksa sık dişini kurtar kendini diyecek kimseniz yok muydu etrafta.?
Peki neden kabul ettiniz? Devlet yurduna başvurabilirdiniz. Sadece karşı tarafı suçlamak ne denli doğru?Ben kimseden beklentiye girmedim birşey istemedim. Karşı tarafı samimi bulmuyorum. Kullanıldığımı düşünüyorum. Bir öğrenci evinde yaşasaydım belki düzenimi orada kurar geri dönmezdim. Bastırılmışlığın sonuçları böyle oluyor. 20 yaşındaki insanın başına çöreklenerek mi destek olunuyor. Tamam rahatım yerindeydi ama ben asla üni hayatımı o şekilde geçirmek istemedim. Kendi ayakları üzerinde duramayan kendi sorumluluklarını alamayan bir gencin kişiliği nasıl gelişecek? Hayatta nasıl güçlü olacak? Özellikle benim gibi psikolojik sorunları olan biri için aileden uzak kalmak gerekliydi.
Ben kimseden beklentiye girmedim birşey istemedim. Karşı tarafı samimi bulmuyorum. Kullanıldığımı düşünüyorum. Bir öğrenci evinde yaşasaydım belki düzenimi orada kurar geri dönmezdim. Bastırılmışlığın sonuçları böyle oluyor. 20 yaşındaki insanın başına çöreklenerek mi destek olunuyor. Tamam rahatım yerindeydi ama ben asla üni hayatımı o şekilde geçirmek istemedim. Kendi ayakları üzerinde duramayan kendi sorumluluklarını alamayan bir gencin kişiliği nasıl gelişecek? Hayatta nasıl güçlü olacak? Özellikle benim gibi psikolojik sorunları olan biri için aileden uzak kalmak gerekliydi.
insanın içinde de olmalı biraz
ailesinden baskı görüp dışarda kurt olanlarda var ve ya ailesinden göremediği ilgiyi arkadaşlarından görenlerde
mesela şuan çalışıyor musun kendi ayaklarının üstünde durabiliyor musun? en iyisi destek almak
Sizin başınıza nasıl çöreklendiler ki. Evsiz barksız kalan sizmişsiniz. Sizden nasıl bir menfaat sağlamış olabilirler ki. Yeni bir hayata başlamak istiyorsanız hatalatınızdan ders çıkarın. Nasılsın ndi sorumlulıklarınızı alın. Sonra bu böyle yaptı, şu söyle dedi demeyin. Psikoloğa gitmeniz gerekiyorsa gidin. Buradan biri gitmeyin dese gitmeyecek misiniz. Sizin en büyük hatanız; hayatınız ile ilgili kararları hep başkalarına aldırmak ile olmuş.Ben kimseden beklentiye girmedim birşey istemedim. Karşı tarafı samimi bulmuyorum. Kullanıldığımı düşünüyorum. Bir öğrenci evinde yaşasaydım belki düzenimi orada kurar geri dönmezdim. Bastırılmışlığın sonuçları böyle oluyor. 20 yaşındaki insanın başına çöreklenerek mi destek olunuyor. Tamam rahatım yerindeydi ama ben asla üni hayatımı o şekilde geçirmek istemedim. Kendi ayakları üzerinde duramayan kendi sorumluluklarını alamayan bir gencin kişiliği nasıl gelişecek? Hayatta nasıl güçlü olacak? Özellikle benim gibi psikolojik sorunları olan biri için aileden uzak kalmak gerekliydi.
Ben sizi anlamıyorum. Destek olmayabilirlerdi. Ne halin varsa gör diyen akrabaya alışkın milletiz biz, okuman için fırsat sunulmuş duruma özgür olmalıydım diyorsunuz.Ben kimseden beklentiye girmedim birşey istemedim. Karşı tarafı samimi bulmuyorum. Kullanıldığımı düşünüyorum. Bir öğrenci evinde yaşasaydım belki düzenimi orada kurar geri dönmezdim. Bastırılmışlığın sonuçları böyle oluyor. 20 yaşındaki insanın başına çöreklenerek mi destek olunuyor. Tamam rahatım yerindeydi ama ben asla üni hayatımı o şekilde geçirmek istemedim. Kendi ayakları üzerinde duramayan kendi sorumluluklarını alamayan bir gencin kişiliği nasıl gelişecek? Hayatta nasıl güçlü olacak? Özellikle benim gibi psikolojik sorunları olan biri için aileden uzak kalmak gerekliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?